De Buy In welk kind Tanden Surface

Hoofd email ondersteuning baby kauwen sterk maaltijden en klaar om te chatten. Tanden toddler vormgeven ook gezichten en, volgens de American Dental Association (ADA), de stippellijn in de kaak behouden voor de langdurige tand maken onder het tandvlees.

p Er zijn twintig belangrijkste tanden:. 4 centrale snijtanden, vier facet snijtanden, 4 achterste kiezen, vier honden emaille en vier ‘volgende jaar’ kiezen

Alle p meer dan 6 maanden de basis twee snijtanden zijn de allereerste tanden uitbarsten. Latere, ergens rond 8 maanden, de eerste twee snijtanden kijkt samen met de vier aspect snijtanden. De vier weer molaargebied uitbarsten tussen de tien tot 14 maanden. De 4 hoektanden lijken van zestien tot 20 maanden. Eindelijk de 2-kalenderjaar kiezen zijn de laatste tand door middel van, algemeen ongeveer 24 tot dertig maanden te komen.

Niet alle baby’s krijgen tand op hetzelfde moment, en dat is goed. Laat kinderziektes of begin kinderziektes heeft de neiging om te werken bij mensen en niet het uiteindelijke resultaat van zwakke voeding of ongepaste toebehoren.

De ADA adviseert alle kinderen zien een tandarts binnen 6 maanden na het behalen van hun om te beginnen met tand en niet achteraf dan hun eerste verjaardag. Een tandarts zal controleren voor tandbederf en andere waarschijnlijk problemen.

Category: Gezond eten

Comments are closed.