De Culturele Resultaten van Variety op de menselijke gezondheid

gesprek over culturele spanningen is nodig om te beseffen wat verwachtingen zowat elke maatschappij misschien hebben over wellness zorg. Taal obstakels kunnen misverstanden, die goed kan leiden tot een onjuiste prognose of een getroffen persoon niet helemaal kennen van de juiste stappen die hij moet overwegen om zijn wellness-eisen te pakken te produceren. Sommige culturen kunnen ook huiverig om persoonlijk welzijn zaken, die inrichting behandeling veel meer stoere zou kunnen maken te onderzoeken. Deze culturele verschillen hebben een invloed op de communicatie en kan vaardigheid van het individu om zijn weg te sturen door middel van de nuances van het welzijn zorg techniek belemmeren.

Een patiënt kon niet voldoen aan de medische directie als ze voelt het in strijd is met haar culturele overtuigingen aanliggen welzijn behandeling. Sommige perceptie methoden kunnen een patiënt om weerstand te bieden zich te houden aan de richtlijnen die gevaar factoren kunnen minimaliseren of te verminderen met name heide kwalen veroorzaken. Algemene gezondheidszorg goeroes die duidelijk respect voor en erkent culturele overtuiging methoden kunnen vaak omgaan met de gevolgen die deze overtuigingen hebben op het leveren van de behandeling. Gewapend met cultureel bewustzijn, kan gezondheidszorg goeroes in staat zijn om de methoden die zij verlenen zorg die een begrijpen van de culturele verscheidenheid zal voorstellen aan te passen.

raciale verschillen voor minderheden teams uitkomst in aanzienlijk minder toegang tot de algehele gezondheid

zorg en welzijn zorg verzekering. Armoede grenzen gezondheid en toegang tot het fitnesscentrum zorg en de kwaliteit van zorg die gemakkelijk beschikbaar zou kunnen zijn. Enige vertraging op zoek behandelingsmethode voor de reden dat van het gebrek aan vermogen om te betalen, die misschien kan leiden tot gezondheid en fitness problemen. Aangezien de Verenigde Staten resultaten in het zijn steeds talrijker, is de immigratie staande ontwikkelen tot een belangrijk element van ongelijkheid in de dekking en de toegankelijkheid van de behandeling, met een ongelooflijk stel illegale immigranten het verkrijgen van toegang tot welzijn zorg.

Alle culturen zijn niet afhankelijk van medische professionals. In sommige culturen, kunnen mannen en vrouwen zoeken voor de gezondheid-gerelateerde zorg pas na een shut goede vriend of huisgenoot hen heeft doorverwezen naar een unieke medische professional. Anderen willen het opzetten van een zeer lange-expressie partnerschap met hun welzijn behandeling expert. In sommige culturen, mannen en vrouwen hebben een snel wantrouwen individuen in autoriteit voor de reden dat van voorkennis met al degenen met gezag. Een gebrek aan vertrouwen zal gevolgen hebben in een cliënt niet aan behandeling of behandeling weigerde om de reden dat van de culturele twijfels te zoeken.

Category: Gezond eten

Comments are closed.