De definitie van Mogelijkheid Administration in Wellness Treatment

In overeenstemming met de verzekeringspolis Bureau van Canada, ‘Risk, in verzekeringspolissen omstandigheden, is het risico van een verlies of andere ongunstige partij dat de aspirant te bemoeien met de mogelijkheid van een groep om zijn mandaat te voldoen heeft. & # 8221

Voorbeelden van ongewenste functies in welzijn behandeling zijn plotselinge overlijden, het niet diagnosticeren of adres ziekte, chirurgische fouten of ongelukken. Al die kunnen interfereren met het verschepen van gezondheidsgerelateerde zorg van een bedrijf. Sommigen kunnen resultaat eindigen in rechtszaken.

De Joint Fee, die accrediteert en certificeert meer dan zeventien, 000 welzijn zorg bedrijven en programma’s in de Verenigde Staten, definieert kans beheer in de gezondheidszorg behandeling ‘(c) linical en administratieve dingen te doen ondernomen om te erkennen, evalueren en het verminderen van het risico van lichamelijk letsel aan patiënten, personeel en gasten en de dreiging van reductie aan de onderneming zelf. ‘

Mogelijkheid administratie is proactief of reactief. Proactieve is sturen duidelijk van / voorkomen van gevaar. Reactief is het verminderen van het verlies of pijn net na een negatieve / waardeloze feest. Medische zorg scheepvaart is kunst in de eerste plaats gebaseerd op de wetenschap. Fantastisch succes gewoon niet kan worden gegarandeerd.

Elke

en elke chirurgische procedures heeft de aspirant voor een ongewenst eindresultaat. In sommige gevallen, ongeacht gezondheidszorg interventie klanten sterven.

Door gebruik te maken van wijdverbreide gevoel kan negatieve succes of ongelukken te verminderen. Zo kan gladde vloeren in superieure verkeer delen leiden tot ongelukken. Het wassen van vloeren tegen zeer lage bezoekers periodes en het omleiden van webverkeer afwezig vochtige vloeren totdat uiteindelijk droog is een proactieve betekent meestal van mogelijkheid vermijden.

Potentieel voor bepaalde ongunstige bijeenkomsten kan mathematisch worden gemeten.

Therapie keuzes voor een afzonderlijke getroffen individu met een bepaalde voorwaarde afhankelijk van de betrouwbaarheid van de aangeboden mogelijkheden, de aard van de ziekte, of het individu ziekenhuis, de eenvoud van behandeling scheepvaart, aspect-gevolgen genezen kosten en andere factoren.

statistische informatie, met betrekking tot het nut van geneesmiddelen, zo goed als de soorten en de premies van mogelijke aspect-effecten, kunnen artsen bepalen wat voor te schrijven.

Net na de potentiële schadelijke bijeenkomsten wordt ontdekt en berekend, een voorbereiding is ontwikkeld en geïmplementeerd om risico (‘s) te vermijden en / of problemen en vermindering verminderen. Bedreiging administratie niet recepten.

Soms een te bereiden om te voorkomen dat risico kan nieuwe gevaren opleveren. Bijvoorbeeld, kan de invoering van elektronische gegevens in de gezondheidszorg (EMD) extra zuinig gebruik van leveranciers ‘tijd en eenvoud toegang tot informatie over patiënten recepten en professionele medische geschiedenis te maken. Op de identieke tijd EMRs privateness patiënten kunnen binnenvallen of die tot artsen en verpleegkundigen om veel te sterk vertrouwen op technologische innovatie, als alternatief van het aanpassen van de diagnose en de procedure. Inbreuken op privateness en diagnostische of therapie blunders kan leiden tot rechtszaken.

Gevaar beheer moeten worden ontwikkeld voor elke individuele zaken. Functie van een bedrijf, het bestuursmandaat, afmeting, inrichting gebouw, moeder natuur van de onderneming, de site, patiëntenpopulaties, demografie, en andere elementen moeten worden beschouwd.

Gezondheidszorg kans management kan profiteren van de thans beschikbare oefening pointers en principes. Nationale normen voor verzonden behandeling ook toelaten om gezondheidsgerelateerde blunders voorkomen.

maken van hoge kwaliteit van de verzonden gezondheidszorg zorg een top voorrang kan vrij van onnodige remedies, ongewenste facet-effecten en ongelukkige resultaten blijven.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.