De Dietary en de algehele gezondheid positieve aspecten van de Gerst, Gerst drinkwater en Gerst Tea

Over Gerst

Latijnse titel:. Hordeum vulgare

Gerst is de oudst bekende in eigen land ontwikkeld en een belangrijke graansoort die behoren tot het gras familie die is inheems in West-Azië en Noordoost Afrika. Het is een zomerseizoen gewas en is gegroeid, zowel in de gematigde en tropische gebieden van de wereld. Gerst tolereren zoutgehalte van de bodem veel beter dan tarwe en het lijkt op de tarwekorrel maar het is compacter. Het is gekweekt voor meer dan tienduizend verschillende jaren

Er zijn twee vormen van gerst:.

 • twee rij gerst
 • 6 rij gerst
 • Ook wordt meer gelabeld in ongeacht of de piek breekt gemakkelijk wanneer rijp of dat het een niet verbrijzelen soort spike.

  Telt Van Gerst

  Afgezien van gerst blijven gebruikt als graan en in gezondheid maaltijden, wordt het gebruikt in de productie van diervoeders en ook voor alcoholische dranken zoals bier en wijn en niet-alcoholische dranken zoals maken gerst H2O en gerst thee.

  Het werd weer gebruikt als een standaard van de meting in Engeland vele generaties. Gerst heeft therapeutische huizen en gerst H2O en gerst thee zijn twee goed vond drankjes in Azië die worden geproduceerd uit het.

  Barley bestaat uit gluten en is daarom niet geschikt voor mensen die worstelen uit de buikholte stoornis. In de islam, profeet Mohammed gepleit voor het gebruik van gerst om te gaan met zeven ziekten.

  Momenteel is 98% van de gerst geteeld in de Verenigde Staten wordt gebruikt voor verwerking tot mout en veevoer productie. Gerst nu wordt ontwikkeld in de VS, Canada, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Rusland tussen andere landen.

  Vitaminen en mineralen In Gerst

  • Gerst is een uitstekende bron van vezels, variërend van 17 tot dertig%, de beste te midden van alle granen.
  • Het heeft een hogere stadia van anti-oxidanten.
  • Gerst heeft een uitzonderlijk niveau van de mineralen selenium, zink, koper, magnesium, fosfor, ijzer en mangaan.
  • Het bevat ook belangrijke reeksen van de Bcomplex vitaminen en foliumzuur.
  • Het is gemaakt van goede hoeveelheden kalium.
  • gekiemde gerst is aanzienlijk in maltose.
  • Gerst is aanzienlijk in de energie-en honderd gram leveren vijftien% van het elke dag nodig.

  algehele gezondheid voordelen van Gerst

  • De vezels in Barley houdt de darm en dikke darm gezond kappen mogelijkheden van spijsverterings problemen zoals constipatie, aambeien en colon meeste vormen van kanker.
  • Barley heeft ook plantaardige lignanen die dreiging van borstkanker te verminderen zo mooi als andere hormoon relevante vormen van kanker.
  • De oplosbare vezel bèta-glucan is bekend dat het de opname van glucose en helpt te minimaliseren blijven alle glucose en insuline graden minimale

  • significante vezel houden aldus helpen te beschermen tegen diabetische problemen.
  • , de twee oplosbare zo effectief als onoplosbare verlaagde cholesterol en triglyceride bereiken.

  • Barley gebruik onderhoudt gezondheid van de botten en fitness. De fosfor en koper houdt botten stevig, zijn bepaalde standaard bot creatie en dreiging van fracturen en osteoporose te voorkomen.
  • Selenium geschreven inhoud helpt om de huid elasticiteit, schilden van gratis radicalen en verhoogt de immuniteit te ondersteunen. De prachtige fasen van dit mineraal zorgt ook voor vermindering van de mogelijkheid van verschillende vormen van kanker.
  • Gerst verbruik helpt bij de voortgang van galstenen te voorkomen.
  • Barley houdt een persoon vollere langere dus kappen honger pijnen en hulp bij gewichtsverlies. Zij in het bijzonder de doelstellingen van de visceraal vet en zorgt ervoor een slankere taille.
  • niacine in gerst presenteert verdediging in tegenstelling tot veel van de factoren die leiden tot cardiovasculaire aandoening, zoals het beschermen tegen de ontwikkeling van bloedstolsels, stoppen plakafzetting in de slagaders en het kappen van cholesterol.
   Het verlaagt bloed spanning, voorkomt oxidatie van vrije radicalen en geeft defensie naar cardiovasculaire ziekte bij mensen publiceren menopauzale vrouwen van alle leeftijden die zes porties van complete granen zoals gerst per week te eten. Bovendien vermindert het de kans op hart-falen.
  • De koper stadia in gerst ook testen zonder kosten radicale schade en irritatie dus leveren flexibiliteit om de bloedvaten, botten en gewrichten die nuttig is bij personen die lijden aan artritis.
   Slechts een kopje gekookte gerst zal 32% van de dagelijkse behoefte van de koper.

  Sommige All-natuurlijke Cures Met Gerst

  miskraam te voorkomen, neem dan gewoon 12 gram gerstemeel, twaalf gram sesamzaadjes en twaalf gram poedersuiker. Meng dit in honing en eten.

  In situatie van brandwonden, branden sommige gerst, mix het in sesamolie en gebruiken op verbrande gebied voor hulp.

  Bij astma, krijgen zes gram gerst as en combineren met gelijke hoeveelheid kandijsuiker. Maak een goede poeder en neem het 2 keer per werkdag.
  Om gerst as, geroosterde gerst te maken op een pan totdat het wordt verbrand. Verhoog dan de kandijsuiker en grind.

  Voor niersteen, drinken gerst drinkwater. Het elimineert de steen. Personen met stenen complicaties moet dingen gebouwd van gerst zoals gerst en eten dus op die niet alleen helpen bij het elimineren van de steen, maar voorkomen dat de vorming ervan weg ook.

  Voor deze die door gaan van interne infecties en ontstekingen , het eten van brood gemaakt van gerst meel is effectief. Het zal ook profiteren degenen die ondergaan van de poriën en de huid ziekten, verkoudheid, keel gezondheidsvoorschriften en aandoeningen van de urinewegen proces te nemen in gerst vaak.

  Om lichaamsgewicht te verhogen, week 2 handenvol gerst in H2O voor twaalf enkele uren. Dan zich te ontdoen van en droog het met een doek. Oneerbiedig verpletteren en verschillende de moeilijke huid snel. De versoepeling van het graan worden gekookt in melk tot het dikker een heel weinig. Consumeer dit elke dag voor een paar maanden.

  Voor een ontsteking in de keel, te veel dorst en branderig gevoel verpletteren een kop gerst en genieten in vijfhonderd ml H2O voor 8 uur. Zeef de gerst en kook deze H2O. Gorgelen met deze drinkwater zo snel deze drinkwater aanvaardbaar genoeg te doen. Doe 2 keer per werkdag.

  Barley Drinkwater

  Gerst H2O is een veel voorkomende en bekende drank in Groot-Brittannië. Gerst water is ontworpen door het koken van een eetlepel van gerst in een liter H2O tot het drinkwater daalt tot 50 procent. Het is deze eenvoudig te maken.

  Gerst water is een goed diureticum maken van bepaalde de gifstoffen worden gespoeld uit het gehele lichaam. Dit kan het een uitstekende drank om urineweginfecties te pakken te maken. Neem gerst H2O in de loop van de dag in een dergelijke situatie. Het zal niet alleen het beheer van de infectie, maar zal ook lichaamswarmte af als deze afkoelt.

  Het lest de dorst, verlaagt branderig gevoel in de buik, dus is een fantastische zomer seizoen drankje. Het reinigt de nieren ook.

  Om het extra smakelijk stijging citroensap en honing maken of voeg sinaasappelsap. Het kan ook helpen om kilo’s te verminderen als routinematig gegeten. Het bestrijdt ook artritis en reuma uitdagingen.

  Roasted Barley Tea

  Het is een cafeïnevrije thee dat de voorkeur in Japan, China en Korea. Het kan worden toegepast als een cafeïnevrije espresso substituut manier ook.

  Het als mugicha in Japan, Damaicha of Maicha in China en Boricha in Korea wordt genoemd. In Japan wordt het gekoeld geserveerd in het zomerseizoen, terwijl in Korea is het warm in de winter en koud geserveerd in de zomer. Het is heel snel te maken bij het huishouden.

  Om geroosterde gerst thee maken op woning,
  Toast wat gerst in een koekepan over middelgrote warmte behandeld wordt roeren tot het blijkt een welvarende bruine kleur gelijkmatig. Ongeveer 10 minuten moet genoeg zijn.
  Stel nu deze geroosterde gerst in kokend water en het behoud van het sudderen voor ongeveer 20 minuten. Weg te nemen het uit de hitte, onder en laat het steil voor 5 minuten. De gerst thee wordt bereid.
  Druk en chill.

  Geroosterde gerst thee controles bacteriele infecties door te voorkomen dat hun hechting en proliferatie speciaal Steptococcus mutans, vermindert tand infecties, verlaagt de viscositeit van het bloed te verdienen circulatie eenvoudiger, wist urinewegen bacteriële infecties, verhoogt de spijsvertering.

  Referenties

  • Beta-glucanen verminderen cholesterol, in staat het beheer van de bloedsuiker, en het verbeteren van het immuunsysteem.
  • Invloed van Gerst Koffie op de kleefkracht van Oral Streptococci

  Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.