De drie Ideaal Lichaamsgewicht Workouts voor Fat Decline

Thrust Up

zo eenvoudig als het ontvangt, de pers omhoog is naar alle waarschijnlijkheid een persoon van de meest efficiënte lichaamsgewicht oefeningen je kunt vinden. Het werkt vrijwel alle delen van je hele lichaam: schouders, triceps, borst, buikspieren, dijen, weer terug, billen en ga zo maar door. Zoals het vervullen van alle andere werkzaamheden, het type is de sleutel tot het effect van de uitoefening kan geven hebben. Er zijn enkele fundamentele beleid bij het uitvoeren van een stuwkracht omhoog:

 • Leg je vingers op de grond in het opdrijven situatie. Zorg ervoor dat je je rug plat en belangrijkste beperkt te houden. Bewaar deze houding gedurende de uitoefening van.
 • Spot je vingers onder de schouders als je wilt werken grotendeels schouders. Spot het breder en dan je bovenlichaam zal het werk doen veel meer. Zet het sluiten voor uw systeem en uw triceps zal hel van een oefening routine te krijgen!
 • Adem uit wanneer beneden gaan en inhaleer al regerend. Het is moeilijker te doen dan het inademen op je weg naar beneden en uitademen op je weg omhoog.
 • Als je kracht niet kan doen op de handpalmen, doen ze op je knieën tot aan u aankomt op het punt uit wanneer je kunt doen rijden op je armen.
 • Als u zich verveelt met gemakkelijke stuwkracht bent, kunt u proberen het uitvoeren van een plank. In deze training je gewoon alleen maar staan ​​in een kracht omhoog houding voor een periode van tijd. In de aanvang proef doen van de plank voor slechts 15-20 seconden als je het werk te doen om te komen tot 1 minuut en veel meer.

  Squat

  De andere basic, maar productieve oefenen is een kraakpand. Het tonen je alles afgenomen lichaamsbouw zoals heupen, dijen, hamstrings, kuiten en je buit. Het lijkt eenvoudig en zeer ongecompliceerd, maar het is ook echt snel te verknoeien als verkeerde soort kan eventueel een verscheidenheid aan knie problemen veroorzaken en geven u geen van de impact die je wilt. Zoals ik al beweerde, de oefening is heel primair en met een geschikte soort kan je je realiseert fantastische succes.

 • Initial kwestie u wilt doen is om rechtop te staan ​​en minder je heupen op de grond. Domein in intellect:. Moet je je knieën meer dan de enkels vasthouden en niet je rug niet meer rond
 • Laat je heupen zo erg laag als je kunt voor meer voordelen
 • Spreid uw benen breed en doen sumo kraakpanden aan uw interne dijen bedienen.
 • Verwerk een zweven direct na een kraakpand als je een ernstige brandwonden!
 • Longe

  andere fundamentele, maar ongelooflijk behulpzaam oefenen is een lunge. Afhankelijk van het type van een lunge, functioneert je dijen, hamstrings, kuiten en je kont. Alles wat je wilt doen is om rechtop te staan ​​en vervolgens naar de voorzijde met 1 been behoud van uw knieën meer dan de enkels en weer terug recht. Komen dan weer uit om het wegrijden houding en herhaal het werk met het andere been. Er zijn verschillende varianten van een lunge: vooruit lunge, achteruit lunge, facet longe en springen lunge zijn de belangrijkste soorten. De longe Ik legde een vooruit lunge. Wilt u een achterwaartse longe doen, alles wat je hoeft te doen is om actie niet naar de ingang, maar aan de achterkant weer. Bij het uitvoeren van een facet lunge, gaat u naar het facet. Jumping lunge is een moeilijk een single. Elke keer dat je het podium aan de voorzijde moet je springen en verander het been dat in de voorzijde. Als dit klinkt ingewikkeld, dan is dit de andere, korte rationalisatie: wissel de benen hoewel springen elke afzonderlijke keer

  Dit zijn de drie meest efficiënte lichaamsgewicht workouts zijn er die kunnen verbeteringen aan uw lichaamsbouw en in het algemeen. wellness. Zorg ervoor dat u de uitvoering van deze oefeningen met zo aanzienlijk diepte als je kunt, zodat je succes kan beter in een kortere totale tijd. Laten vallen van het lichaamsgewicht naast elkaar en houden de pond. off!

  Category: Supplementen

  Comments are closed.