De effecten van probiotica op de vegetatie en gewassen Gezondheid en fitness en Advancement

Probiotica: Een Effectieve Micro-organisme

Er zijn vele vormen van micro-organismen die worden gebruikt in de creatie van biofertilizer. No translation kan worden vervaardigd uit waardevol bacteriën, micro-organismen, schimmels of algen. Ze zijn niet commercieel ontworpen werken met brede hoeveelheden niet-hernieuwbare kracht als alle meststoffen en zijn verlaagde prijskaartje in de productie. Gezien het feit dat de micro-organismen ongelooflijk wonen mogen aansluiten zich heel goed met plantenwortels. We hebben overwogen om de verschillen in woning micro-organismen in ons lichaam hebben en het micro-organisme dat verschijnt in ieders hoofd is: probiotica. In feite, probiotica dragen £ 2 van onze volledige lichaamsbouw vet. Ze worden gevonden in de buik voering, in de darm en het darmkanaal. Ze zijn heel voordelig voor het menselijk lichaam en hier worden vermeld zijn slechts enkele van de punten die ze met ons doen:

a) sterk verbeteren immuunsysteem opereren

b) Assisteren bij het facet resultaten van antibiotische therapie

c) Hiermee spijsvertering procedure doel

d) het verminderen van de mogelijkheid van bepaalde kankers

Maar zouden ze zo behulpzaam om gewassen als ze zijn om individuen ? Het zijn levende micro-organismen na alles. Is het mogelijk om probiotica te classificeren als een biofertilizer? Het is tijd om uit te vinden. Hier zijn populair vragen gevraagd over de gevolgen probiotica hebben op planten als volgt:

 1. Als probiotica worden gebruikt om te zaaien, ze verhogen het aandeel van de kieming
 2. Als probiotica worden toegepast op zaad, doen ze een robuuste, secundaire wortel methode vast te stellen?

 3. Als probiotica worden toegepast op zaad, ze adverteren met een evenwichtig kader shoot?

We zullen ook tests ons experiment op h2o, schimmels en probiotica. Net na analyse en wat informatie van onze lokale algehele gezondheid te slaan, kozen we wat druk van probiotica te gebruiken in ons experiment. We besloten op lactobacillus sporogenes een stam niet vrij goed aangegeven in de wetenschappelijke lokale gemeenschap. In ons experiment hebben we ondergedompeld 3 groepen van zaad (radijs en erwten) in beide alternatief voor probiotische, schimmels antwoord of water voor tien minuten. Vervolgens hebben we elke groep van zaden geplaatst op vochtig vloeipapier en dan nog over voor zes keer en vastgelegd wat er gebeurd is elke werkdag.

In ons experiment gaan we probiotica te gebruiken als dit is wat we willen onderzoeken , schimmels een eerder beschouwd biofertilizer en drinkwater om te zien wat de gewassen zou zijn als we gebruikt zeer weinig voor hen.

Geschiedenis Onderzoek

Een biofertilizer is een materiaal dat bestaat uit levende micro-organismen die, wanneer deze gebruikt worden om te zaaien, planten oppervlakken of bodem, koloniseert de rhizosfeer of het interieur van de plant en bevordert ontwikkeling door escalatie van het aanbod of de beschikbaarheid van belangrijke voeding aan de waardplant. Gezien het feit dat micro-organismen bijna wonen ze symbiotisch associëren door zich met plantenwortels. Root koloniserende micro-organismen is bekend dat uitbreiding hormonen die meestal direct tot een verhoogde wortel vooruitgang en de bouw te genereren (Hazarika en Ansari, 2007).

Ze gewassen maken het ook mogelijk om voorwaarden te weerstaan. Stikstof repareren microben en fosfaat oplossende stof zijn de belangrijkste biofertilizers voor tuinbouwgewassen. Er zijn veel experimenten die uit te proberen om te zien of een geselecteerde soort micro-organisme een effect op de plantaardige vooruitgang zal hebben. Een bijzonder dergelijk experiment wordt aangeduid als: Affect van Effectieve Micro-organismen op de ontkieming van zaden en Plantlet Vigor uitgekozen gewassen. Hieronder, ze dompelen het zaad in Effectieve Micro-organismen voor tien minuten en evalueren van de wortels. Dit is precies waar we het concept verworven voor het onderdompelen van de zaden. In dit artikel zijn enkele van de invloeden biofertilizers zijn:

Invloed van biofertilizers op gewas produceren : Azospirillum (biofertilizer) + 150kg N / ha kan stimuleren het genereren aardbei vierenvijftig% extra dan de N / ha alleen (Wang, 1996). Het is verklaard door Chezhiyan in 1999 die met toepassing van een biofertilizer, verwierf ze fifteen.3kg veel meer bananen dan zonder

Uitslag biofertilizers bodem karakter:. Wani 1990 heeft gezegd dat gewassen ingeënt met Azospirillum Nitraatreductaseactiviteit hebben verheven in planten en de creatie van antischimmelverbindingen.

Succes

Afhankelijk gegevens van het experiment blijkt dat probiotica beschermen de plant negatieve micro-organisme en speelt ook een component in dat het zaad te leveren uit de scheuten we gemerkt in het tweede experiment. De schimmels in feite produceerde een complex, krachtig wortelgestel voor de plant als werd beoogd. Met de reacties en kennis die we verzameld, kunnen we nu herformuleren de speculatie en geven een reageren op onze twee vragen

 1. Lactobacillus sporogenes (druk van probiotische) doet beschermen de plant en verhoogt het immuunsysteem doel op de andere kant is het niet een gezond shoot structuur onderschrijven noch is een geavanceerde, secundaire wortel programma te ontwikkelen. De kieming van zaden die werden ondergedompeld in probiotische resolutie begon ontkiemen viermaal snel na onderdompeling die vergeleken met de schimmel is ongelooflijk laat. Probiotica maken vrijwel alle zaden te voorkomen als scheuten en gezonde soorten veel te.
 2. schimmels doet het bouwen van een geavanceerde, sterk, secundaire wortel programma en het maakt de markt een gezondere samenstelling shoot pas kort na een 7 dagen na het planten. Wanneer zaailingen aanvankelijk worden geplant de zaailingen, ze zijn echt zwak en verwelkt zonder twijfel die vertoont dat alle vitaminen en vitaliteit zal de zaailing krijgen is was op weg naar de wortels. Toch, net na een bepaald interval van tijd, als de wortels stevig gegrond zijn, de zaailingen dan verdelen de vitaminen en mineralen en energie gelijkmatig door de plant. Er is een zekerheid dat als er iets aanvalt de plant, ongeacht zelfs als het heeft een uitstekende wortels van de plant zal sterven.

Conclusies en zelfs verder Onderzoek

onze conclusies tonen dat noch de probiotica, noch de schimmels bijna alles hieronder kan doen.

a) Immunise en verdedigen de plant tegen schadelijke micro-organismen

b) Schaf een stevige, secundaire root-methode

c) ontkiemen nagenoeg 100% van de zaden

d) markt een gezonde shoot constructie

Maar door het toepassen van onze gegevens en effecten, zullen we waarschijnlijk maak een oplossing van elk schimmels en Lactobacillus Sporogenes zodat de uitkomsten van de schimmel en het succes van de probiotica zullen gezamenlijk worden gemengd en kunnen we al het zaken doen boven in een onderdompeling. Het zal een moeilijke taak zijn simpelweg omdat we nodig hebben om de juiste verhouding van schimmel probiotica te vinden. We verbeelden van het verwerven van extra schimmel dan probiotica in onze oplossing om de reden dat we in het algemeen moeten de schimmel veel meer dan de probiotische hebben.

Er kan heel goed zijn haalbare middelen van fout geweest in de experimenten die konden zijn de volgende:

 • Bij het analyseren van de radijs zaden als ze kleiner waren geweest, konden we niet hebben bekeken onvolkomenheden op een persoon of twee van de zaden en ze mightnt ontkiemd zijn te wijten aan het feit dat ze hebben slechte zaden geweest. Dit zou het aandeel van de zaden die ontkiemd.
 • We hebben mogelijk een zwak alternatief voor probiotische gemaakt en dat is waarom het niet zo mooi als verwacht functioneerde hebben getroffen.
 • Meer Programma

  Als deze opties was gebruikt in 3 Milieu Naties, zouden ze in staat zijn om betere oogsten opleveren en geef immunisatie aan de vegetatie. Ook hun planten zullen hebben veel meer steun van de sterke en zeer effectieve wortel methode. Veel meer van de zaden zou veel te ontkiemen.

  Vergeet niet om ons uw ideeën en opmerkingen te helpen versterken deze hub geven. Ik zal blij zijn om u te beantwoorden!

  Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.