De Excellent Smile – Hoe Beauty Tandartsen stijl en design Grote Enamel

Hoe Beauty Tandartsen Ontwerp en stijl Fantastische Enamel?

Een richtlijn voor cosmetische tandheelkunde en hoe cosmetische tandartsen het ontwerp van de ideale glimlach .

Iedereen is bewust wanneer emaille iemands groot lijken, maar van tijd tot tijd is het moeilijk om uit te werken wat het is over hen die helpt om hen zo fantastisch verschijnen. Dit kan de situatie voor ieder individu rekening wordt gehouden met cosmetische tandheelkunde of orthodontie name zijn. Terwijl het uitzoeken ze verdrietig met de manier waarop hun tanden oogopslag kan worden ingewikkeld om uit te voeren wat het is dat moet worden omgezet. Van studie cursus, zal uw schoonheid tandarts volledig te begrijpen specifiek welke eisen moet worden ingevuld, maar het is nuttig als u een inzicht in de methode ook als je echt wilt het beste tanden.

In het algemeen mensen zijn niet zeker weet of niet de vorm van hun tanden die de uitdaging of als het de uitlijning. Soms kan een combinatie van beide. Het kan zeer moeilijk zijn voor mensen om te visualiseren wat ze kan glimp net als met een rechtere meer uniforme glimlach en witter, veel meer zelfs glazuur.

Beauty tandartsen

en orthodontisten hebben een flink aantal regels die hen te steunen om stijl en design de uitstekende glimlach. Hieronder vindt u beschrijvingen en afbeeldingen of foto’s van wat deze principes zijn, zodat u ze kunt beoordelen aan uw individuele tanden.

Perfect Tooth Principe 1-Verhoudingen

De breedte van uw twee voorste emaille , gedeeld door de grootte van mensen tanden moeten idealiter 77% volgens schoonheid tandartsen. Hoe dichter ze zijn om dit percentage hoe beter ze zullen oogopslag. Meestal is het moeilijk om dit te beslissen voor u, aan de andere kant het schokkend kan zijn als direct na orthodontie u merken hoe ongelijk je tanden glimp. Dit was het scenario met mijn eigen tanden. Dit kan mogelijk worden opgelost door het bezit van een aantal nieuwe vorm precies waar de schoonheid tandartsen bestandssysteem van uw tand, door gebruik te maken bonding die bouwt de tandvorm, of veneers die zijn geplaatst rond het huidige tandweefsel.

Grote Emaille Principe Twee- De Smile Line

Zo veel als waarschijnlijk de smile line van uw tand moeten de lijn van je afgenomen lip passen. Dit helpt om een ​​meer jeugdige uitstraling te geven.

Excellent Tanden Principe Een paar-Smile Breedte

In een beste glimlach kunnen we de progressie zien van voor naar weer tand en de glimlach verschijnt enorm. In een smallere glimlach het opnieuw glazuur kunnen kijken om in de schaduw. Dit kan de voorkant glazuur glimp te maken alsof ze zelf. Voor een fantastische glimlach alle emaille moeten de hand te liggen, maar dit kan ook betekenen het updaten niet witte vullingen in kiezen. Dit is typisch wat personen suggereren als ze communiceren over het verruimen van de boog. Het kan door cosmetische tandartsen worden bereikt als gevolg van fineer om de tanden lijken dikker of orthodontie het glazuur verplaatsen naar een nieuwe situatie.

Great Enamel Theorie Vier Symmetry

In een ideale glimlach nodig de ingang tand te laten zien tot in het centrum van de mond met de lijn tussen de twee voorste tanden (de middellijn) centraal. Dit middellijn moet ook overeenkomen met de middellijn van de onderste glazuur. In feite kan dit lastig zijn om te bereiken en veel mensen vandaag de dag zien eruit alsof ze heel superieur tanden zonder te hebben om dit te bereiken.

Best Enamel Principe Vijf Schietgaten

Schietgaten zijn de kleine gaten in de basis van de tand zoals in dit beeld. Zij moeten bescheiden zijn bij de voortanden en wordt veel groter aangezien zij overdragen aan de kiezen. Meer jeugdige mensen vandaag hebben meestal groter schietgaten. Schietgaten zijn slechts een van de items die tanden jacht zoals valse tand of pianotoetsen stoppen. Tand zonder de noodzaak van hen hebben normaal gesproken de visuele aantrekkingskracht van onwaar glazuur. Je moet vragen uw cosmetische tandarts over dit doordat sommige cosmetische tandartsen dit niet verwerven in aanmerking en kan heel vals zoeken glazuur maken

beste Teeth Basisprincipe Six -. Kleur

Tooth deze dagen worden beoordeeld op de kleur ze zijn. Zelfs verkeerd tanden kunnen hun uiterlijk drastisch verbeterd door gewoon tanden bleken of bleken te hebben. Dit kan worden gedaan in een tandartsen bedrijf of woning waarbij een persoon van de veel whitening eenheden die er zijn. Voor personen die niet zijn toch helemaal klaar om de duik in cosmetische tandheelkunde whitening kiezen kan een prachtige uitgangspositie om hun glimlach te verbeteren zijn ….

Veel van deze producten dit soort als Nite White zijn precies dezelfde als deze gebruikt door tandartsen en orthodontisten in hun werkplek. Het enige verschil is dat wanneer je ze kopen bij Amazon zijn ze vaak goedkoper! Natuurlijk, voor op woning bleken het is net zo kritisch te houden aan de aanbevelingen zorgvuldig als het is als je wordt whitening merchandise van uw tandarts. Als u de gevoeligheid tegenkomt die je echt moet voorkomen dat het gebruik van de producten

Excellent Enamel -. Concluderend

Dit zijn slechts enkele van de regels die schoonheid tandartsen kunnen gebruiken tijdens het evalueren van uw glimlach. Een bijzonder probleem ze misschien niet toch uitleggen, is ongeacht of uw glimlach is eerder het beste voor jou. Ook al perfecte tanden goed kunnen verschijnen, van tijd tot tijd is het de kleine onvolkomenheden die een gezicht karakter te geven. Kate Moss heeft weinig snaggle tand aan de voorkant, maar deze echt hulp aan haar ervaring veel meer onvergetelijk te maken.

Stel een mama of papa of betrouwbaar maatje-1 dat u weet zal eenvoudig-ongeacht zijn of u glimlach behoeften verbeteren voordat u aan boord voor een kostbare en tijdrovende systeem dat gewoon kan aanpassen wat je maakt, je. Cosmetische tandartsen kunnen eventueel geven je ideale tand, maar ze kunnen het fantastische tand voor jou.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.