De Filippijnse Reproductieve Welzijn Bill: antwoord of Misguided Advocacy?

Wanneer het zal komen om goed reproductieve zijn en de verstrekking van medische behandeling oplossingen is het voortdurend een selectief situatie en niet een totalitaire decreet Daarin verplichten iedereen te verplichten zijn. Hoewel de RH wetsvoorstel is eerlijk genoeg op vrijwel alle uitvoerbaar gronden het mislukt om een ​​aantal van de meest elementaire mensenrechten van families, mensen, academici en welzijn medewerkers en deze schendingen mag niet worden veronachtzaamd respecteren. Verplichte geslachtsgemeenschap opleiding opzetten van de vijfde klas en 4e jaar aanzienlijke college is een uitstekend voorbeeld van deze inbreuk. Simpelweg omdat deze opname in het wetsvoorstel, moeders en vaders die zijn de belangrijkste behandeling gevers van hun jonge kinderen niet voor een langere tijd hebben een stem die component van ‘geslachtsgemeenschap’ noodzaak om hun kleine kinderen begrijpen op jonge leeftijd gezien het feit dat het is door nu de overheid bepaalt wat moet worden onderwezen door docenten in hogescholen. En gezien het feit dat de wet niet zekerheid elke verscheidenheid van straf voor iemand die sex training kan gebruiken om winst van de kinderen het niet de reproductieve welzijn van minderjarigen te beschermen verwerven. Dit type van ‘openheid’ seks in faculteiten misschien ook niet alleen een probleem te controleren om opvoeders, maar kan ook een dilemma worden om hen ook. Afgezien van vader en moeder, docenten zijn onze beste weddenschap om jonge kinderen leven technieken die ze zullen moeten blijken winstgevend en geslachtsgemeenschap te zijn moet niet een bepaalde onderwerpen te instrueren. Geslachtsgemeenschap is binnenkort immers instinctief en niet een bestaan ​​vermogen. Ouderschap is misschien wel een dagelijks leven vaardigheid, een verdere subonderwerp dat betrokken is bij seks instructie, maar hoe zal opvoeders leren dit soort van een breed onder jonge kinderen die niet eens bereid zijn om het leven punten te erkennen? Bovendien, nadat de vader en moeder of de docenten te kort om de geschikte informatie te verstrekken, zullen de jongeren ook al hebben ze een voorkeur daarna op in leven op de lange termijn doorstaan ​​de effecten. Als geslachtsgemeenschap instructie wordt geleverd, onderwezen en ingeprent door docenten die geen geschikte coaching in gevoelige kwesties en zaken kan dit leiden tot ongepaste nieuwsgierigheid te midden van leerlingen als gevolg tiener zwanger, adolescenten verkrijgen van soa’s en hiv en promiscuïteit hiervan wel een zijn kwestie en zou naar alle waarschijnlijkheid erger dan voor ogen had.

Een bijkomend nadeel van de factuur is de uitvoering van de gemeenschappelijke distributie van condooms en spiraaltjes voor mensen, zowel van die jeugdige en oud. Het gebruik van anticonceptie is een kwestie besproken in tussen wellness werknemers en partners. In deze discussie, verschillende oplossingen en de gevaren van het gebruik van anticonceptie is gebundeld. Maar in deze situatie, voorbehoedsmiddelen zoals condooms en spiraaltjes zal worden om huizen verspreid door de overheid alhoewel huishoudens hebben geen idee wat het is. Temidden van andere factoren, zal anticonceptiva worden aangemerkt als kritische geneesmiddelen die waardevol zijn voor de vooruitzichten van de bevruchting te stoppen zal zijn. Want toen had de zwangerschap blijken te zijn een ziekte die vraagt ​​om te voorkomen kunnen worden? Dit op zichzelf verwijdert een gezondheidswerker juist een getroffen individu vertellen grondig over voorbehoedsmiddel gebruiken. Terwijl info verspreiding wordt gebundeld in de RH maandelijkse factuur 1 kan de werkelijkheid niet ontkennen dat het zal uitkomst van misrekeningen en oneigenlijk gebruik van voorbehoedsmiddelen gegeven dat de gegevens niet zal grotendeels het gevolg zijn van de algehele gezondheid van het personeel, maar de federale overheid zelf. Als dit het geval zal zijn, zal de federale overheid ambtenaren in staat zijn om de goede informatie aan personen die gefascineerd te produceren? En hoe absoluut zeker is de landelijke federale overheid die buurt officieren geen fondsen zullen maken van deze campagne?

Bovendien, kleine kinderen als jongere als tien of elf kunnen nu volledige toegang tot voorbehoedsmiddelen zelfs zonder hun moeders en vaders toestemming. En wat meer is, moeten alle gezondheidswerkers en overheid officieren te leveren met een enkele of anders uitkomsten zullen toepassen. De waarheid van de zaak is, hoewel de RH maandelijkse factuur duidelijk stelt dat het niets doet oplegt op alle op de Filippijnse familie wanneer het aankomt op de voortplanting het hoeft zelfs zo legt een hele goede deal onmogelijke behoeften Welzijn medewerkers. Personeel in de gezondheidszorg, dankzij de RH factuur, kan nu worden gevangen gezet en beboet Php tien, 000 tot vijftig, 000 voor het niet informeren van een cliënt over reproductieve algehele gezondheid en voor het niet helpen en / of onderneming anticonceptie (zoals ligatie) aan een persoon van geautoriseerde leeftijd op grond zoals deficiëntie van echtelijk vergunning. Deze straf is eerder een pre-ondertekende volmacht om elke wellness werknemer die zou dan misschien denken over de keuzes van hun cliënt. En de overheid is onder vermelding van ‘het is echt uw alternatief’ waar is het alternatief dat?! Dit is een enigszins oneerlijk consequentie voor het succes van de zoektocht van de overheid voor een grotere ‘top kwaliteit van het bestaan’. In hoeverre zouden ze toch krijgen deze belangenbehartiging? Ik zou zeggen, sterk genoeg voor ijzeren vuisten om uw eierstokken en testikels krijgen. Welke grote dan zijn uw gedachten over het bezit van enorme familieleden, over wat je denkt in wanneer dit Reproductieve algehele gezondheid maandelijkse factuur beschermt u en of respecteert uw reproductieve welzijn opties? Oppervlakkig

Een andere kwestie, als het gaat om het probleem van abortus de RH maandelijkse factuur zal bedrijven leveren aan dames die hun baby’s geaborteerd, geef ze kosteloos gezondheid en fitness zorg, begeleiding, en pakken ze als slachtoffers. Wat dacht je van deze baby’s die zij hebben vermoord? Wat zou ontwikkelen tot hun kreten om gerechtigheid? Ze zijn het slachtoffer ook, zijn ze niet? Zou deze aanpak bieden waardevolle lessen aan mensen moeders of zal het hen zelfvertrouwen om weg te doen met hun misdaden om de reden dat de verordening hen toch zal beschermen. Het lijkt niet waarschijnlijk dat de vergoeding van abortus zal afnemen wanneer de ‘dader van de akte’ niet zal worden gestraft.

Op een noot, mensen geloven dat de RH wetsvoorstel slachtoffers van verkrachting zal waarborgen, incest en seksueel misbruik door de inrichting van een ‘noodsituatie’ anticonceptiva te verminderen hebben bevrucht door hun overtreders. Dit verklaren niet binnen de RH maandelijkse factuur aangehaald. Terwijl verkrachting is een seksuele (dus reproductieve) scenario het blijft een strafzaak en straffen voor de overtreder is niet geïntegreerd in de RH maandelijkse factuur. Crisis anticonceptiva zijn zelfs nauwelijks toegankelijk in ons land en om dit te zeggen om veel van de slachtoffers is zoals het verstrekken van hen een valse geruststelling. Een valse indruk dat niet zal landen op het oor van iemand.

Voor de federale overheid, kan dit maandelijkse factuur eruit ziet als een functionele oplossing om eindelijk bestrijding van armoede. Maar voor ons die leven de authentieke levensstijl en de strijd van de typische Filippijnse het is zelfs niet dicht bij het alternatief zullen we nodig hebben. Wat mij betreft, ik weet voor een simpele feit dat deze maandelijkse factuur is nog een 1 van al die tijdrovende, cash-verspilling verordening die zal weglopen van mensen geld voor bijna niets. Het is binnenkort immers een maandelijkse factuur die na de belastingen van de mensen. Maar liefst 3 miljard die kunnen worden gebruikt voor financiering van hogescholen, ziekenhuizen, landelijke gezondheid en fitness klinieken, straten en enzovoort. Of elektriciteit en drinkwater pompen potentieel voor aanzienlijk geslingerd regio. Een frustrerende som dollars die kunnen worden omgezet in voedsel voor hongerende gezinnen als alternatief van een rubberachtig machine waarmee zij kunnen beslissen over niet te gebruiken.

Functioneel?

Het is uw alternatief!

Category: Gezond eten

Comments are closed.