De functieomschrijving van een Wellbeing Details Analyst

Welzijn info analisten zijn aansprakelijk voor het feit dat wellness feiten en om te zetten in informatie die kan worden gebruik gemaakt van de door de werknemers en toezichthouders om conclusies te trekken. De analist resultaten in studies met een goed getimede mode die zich houden aan een unieke structuur die duidelijk kunnen worden geïnterpreteerd, in overeenstemming met Kaiser Permanente. Deze verhalen moeten regelmatig worden beoordeeld voor hoge kwaliteit te beheren behoeften, in overeenstemming met Bioinformatics Group. De data-analist verklaart ook om personeel gebruikers hoe binnenkomst gezondheid feiten in databases. Wanneer nieuwe welzijn informatie technologische innovatie wordt gelanceerd, moet deze analisten maken duidelijk de know-how om medewerkers gebruikers, zodat ze de technologie kunnen gebruiken. Deze gezondheid en fitness info analisten ook vaak een rol spelen bij de verbetering systeem.

algehele gezondheid informatie analisten gewoonlijk werkzaam in grondig schoon en knus werkplekken. Ze soms de dop van een heleboel tijd in de voorkant van een laptop of computer, wat kan leiden tot oogdruk en carpaal tunnel syndroom. Deze specialisten normaal presteren veertig uur per 7 dagen, volgens het Bureau of Labor figuren. In sommige algemene gezondheidszorg faciliteiten, gezondheidsinformatie analisten hebben tot ‘s avonds verschuivingen functioneren.

De gezondheid informatie analist moet een diploma bachelor in een gezondheids-behandeling of informatie en feiten technologieën discipline. Deze analisten zal moeten ervaring met boekhouding, economie, financiën, wiskunde, laptop of computer science, Small Business Administration of gegevens. Zij moeten ook bedreven in, ongeacht wat technologische know-how en laptop programma’s worden gebruikt door de welzijn-en zorgcentrum, in overeenstemming met Kaiser Permanente. In de meeste gevallen moet de algemene gezondheid informatie analisten praktijkervaring hebben doen het werk met feiten. Begrip van statistische technieken is ook van vitaal belang, in overeenstemming met Bioinformatics Firm. Zoals alle analist posities, moet de algehele gezondheid informatie analist hebben grote analytische talenten. Deze analisten moeten ook grote communicatieve vaardigheden, de twee mondeling en creëerde, om de details duidelijk te produceren aan andere werknemers gebruikers.

Onder 2008 en 2018, het gebied van de gezondheid en fitness data-analisten wordt verwacht te ontwikkelen 20 procent, volgens het Bureau of Labor gegevens. Nieuwe technologische ontwikkelingen zal niet alleen de manier waarop veel informatie en feiten is gedigitaliseerd, maar zal ook leiden tot nieuwe technieken die moeten worden gedocumenteerd. Ook wordt een oud Peuter Boomer bevolking stijgt de meting van de getroffen individuele informatie.

Volgens het Bureau of Labor-gegevens, de mediaan inkomen voor wellness informatie analisten en andere gezondheids-gegevens professionals zijn $ 30, 610 in 2008. De grootste 10 procent kreeg veel meer dan $ 50, 060, terwijl de laagste tien procent verdiende aanzienlijk minder dan $ 20, 440.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.