De gedachte van Tooth Tattoos / Kunstwerk op Emaille

Het kunstwerk van de tand tatoeëren is zo oud als de tijd zelf. Versies op de andere kant hebben we af en toe in ontzag. Tand tatoeages zijn geen nieuwe trend, maar de meeste mensen hebben nooit geluisterd naar hen. Deze inventieve verfraaien van de tanden is intrinsiek, inventief, en pijnloos. Tatoeages kan zo eenvoudig of zo uitgebreid als de klant wil, al is de een veel meer verfijnde de lay-out, hoe moeilijker het is om het te respecteren. Gekleurd, eenvoudiger soorten zijn eenvoudiger om te zien en nemen genoegen inch Tatoeëren een tand is vergelijkbaar met de vaststelling van een afgebroken tand en kan overal lasten van $ 50 tot $ 500 een beroep op de stijl en het ontwerp toe te passen.

Per definitie is een tattoo is de kunst van het doorboren van de huid en de invoering van de inkt onder de huid om een ​​lange termijn monster of lay-out te maken. Tatoeages in sommige culturen en landen zijn taboe, terwijl in sommige ze zijn bewijzen van uw rijkdom, sociale status en beroep. In veel christelijke groepen, bijvoorbeeld tatoeages worden afgekeurd als het getuige als defiling de tempel van God. Tand tatoeages kan mogelijk niet eens in aanmerking komen als tatoeages als er geen gespietst van elke huid. Deze tatoeages op de kroon van de tand en kan snel en eenvoudig worden uitgeroeid door een tandarts zonder verandering van de tand.

Sommige tatoeages zijn geschilderd op de tand met een porseleinen glazuur . De klant bezoekt de tandarts die de neiging heeft om een ​​impact van zijn / haar tand te maken. Deze impact wordt vervolgens verstuurd naar de kunstenaar die bedekt is met porselein glazuur, schildert het kunstwerk op het, en dan glazuren het de manier zou men een keramische pot in een open haard glazuur. Na verfraaiing het, het is weer terug naar de tandarts die het zal cement in de locatie.

Tooth tatoeages kunnen ook worden gesneden op de tand. Een mal is gemaakt van de tand en verzonden naar de kunstenaar samen met de stijl van de klant en het ontwerp of vragen. De kunstenaar snijdt de layout in de kroon van de tand en biedt schaduw, die vervolgens gebakken op de tand. Het versierde tand wordt dan weer terug naar de tandarts die zal worden gecementeerd in positie.

Met behulp van de behandeling van een tand tatoeage is geen divers van de zorg voor uw biologische tanden. Het kan worden gereinigd met exact dezelfde tandpasta en tandheelkundige producten. Het is belangrijk om zijn tatoeage uitgevoerd door een bekwaam gedragen als plaque kan maken over de tatoeage en brengen tandbederf.

Category: Supplementen

Comments are closed.