De genezing van acne Met Woning Strategies

Houd je confronteren geheel vrij van olie zo sterk als goed te doen. Wassen en routinematig met zeep kan uitdrogen uw deal met zo afwisselend reiniging zeep en gebruik gewoon H2O. Wrijf uw ervaring en vermijd zware schrobben omdat dit de puistjes kan irriteren. Deze aanpak zal niet de behandeling zits of onmiddellijk achteruit de methode, maar is een fantastische aanpak om puistjes te verminderen.

Voeg uw acne vlekken met een mager laagje pasta tandpasta. Vertrekken ‘s nachts. Afspoelen met warmte drinkwater. De pasta tandpasta zal verminderen de zwelling en roodheid van acne meteen.

Grind wat sinaasappelschil en meng met een kleinere hoeveelheid water tot een pasta te maken. Implementeren van de pasta om je confronteren of delen met acne en vertrekken op twintig tot 30 minuten. Spoelen met warmte H2O.

Slice een aardappel in dunne plakjes of vermalen. Gebruik de schijfjes naar het ingedreven vlekken of mix de vloer aardappel met een kleine hoeveelheid H2O tot een pasta. Gebruik deze om de invloed vlekken en weg te gaan op twintig tot dertig minuten. Spoelen met warmte H2O.

Breng wat citroensap om uw ontmoeting of de regio met acne. Observeer deze door te spoelen met warm h2o.

Maak een pasta met behulp van zout in combinatie met azijn. Gebruik dit om de zits en zorgen voor te zitten voor twintig tot 30 minuten. Zich te ontdoen van met warm drinkwater.

Category: Gezond eten

Comments are closed.