De geschiedenis van de behandeling van acne

Ancient Rome leidde de weg als het om te beginnen met de beschaving om te gaan met acne. In het Romeinse Rijk tijd (27 voor Christus door middel van AD 393), werd geoordeeld dat poriën kan worden ontstopt en gereinigd door het mengen van zwavel in minerale baden. Omdat deze stijl van het schoonmaken verminderd het volume van microben-resulteert in acne, het was redelijk effectief. Wat is er veel meer, simpelweg omdat van uitdrogende vaardigheden zwavel’s, oliën die de poriën verstopt en de huid waren gedroogd. Hoewel dit was geen groot genezen, heeft het mineraal H2O en zwavel behandeling genereren effecten.

Negentiende-eeuwse Duitse biochemicus dr. William H. Scheussler deed rapporten die ontdekt dat zowat ieder mens heeft twaalf minerale verbindingen geïdentificeerd als biochemische weefselzouten (celzouten). Hij concludeerde dat eventuele tekortkomingen in mobiele zouten van het lichaam leidde tot ziekte of zits. Dr Scheussler geloofde was het noodzakelijk om de juiste stabiliteit van weefselzouten herstellen voor het wegnemen zits vlekken. Zijn cel zout therapieën, 1 geleerd in 1873, zijn zelfs nu beoefend door homeopaten rond de aarde.

In de jaren 1920, werd benzoylperoxide gevonden om acne microben te vernietigen en groeide uit tot een geliefd hulpmiddel worden. Meestal niet duur, het is echt wel op grote schaal toegepast en is gewoonlijk de eerste remedie optie voor het regelen delicaat gemiddelde omstandigheden van acne. Benzoylperoxide wordt aangeboden in gels, lotions, reinigingsmiddelen en recept lotions.
Acne is gewoonlijk aangeduid als ‘kuisheid puistjes’ in de jaren dertig, omdat personen die beschouwd worden maagden last van de poriën en de huid probleem, geloven dat ze uiteindelijk niet in staat om zich te ontdoen van verontreinigende stoffen uit hun lichaam. Laxeermiddelen en straling oplossingen zijn wijdverspreide oplossingen geweest voor het elimineren van deze kuisheid puistjes, ook beschouwd als kuisheid littekens.

de jaren vijftig, antibiotica bleek effectief bij de behandeling van acne omdat de anti-inflammatoire effecten van tetracycline. Retin A, ontdekte in de jaren zestig, werd gevonden om acne vlekken te bestrijden. Accutane, een vorm van vitamine A voor het verlagen van de olie die door de poriën en de huid klieren, werd uitgebracht als een remedie in de jaren tachtig. Laser oplossingen voor het omgaan met puistjes begon in de jaren 1990 en zijn waargenomen vooral productief voor mensen die lijden aan nodulair en cystic acne. Ook al laserbehandeling mogelijkheden maakt van prachtige effecten, kunnen ze dure zijn. Op een optimistische bewust zijn, de behandeling plannen zijn vrij van pijn en patiënten zullen niet weg te verbergen in hun woningen als de meeste mensen hebben bij het ondergaan van chemische peeling behandelingen.

Blue zachte remedie is gemaakt voor het beheer van zits in de jaren 2000. Baanbrekende rapporten belandde uitgevoerd door verschillende gezondheidszorg groepen in de Verenigde Staten en Europa. Procedure voor puistjes met behulp van blauw licht therapie zal betrekken met behulp van een slanke grote diepte licht dat helpt voorkomen en geneest acne. Machines kan worden gebruikt in de residentie om hulp zits mensen krijgen een kristal heldere teint.

Onderzoekers zijn het genereren van assessments op een vaccin tegen inflammatoire acne. Ze hopen op een mogelijke bacteriële remedie voor het verslaan van uitdagingen opgevallen in antibioticagebruik dit soort als de bouw van een micro-organismen resistentie te ontwikkelen. Deze deskundigen van de 21e eeuw zijn er zeker van acne is niet alleen te wijten aan vuil en dat schrobben huid kan nog ergere problemen te leiden. In plaats daarvan wordt zits veroorzaakt door fluctuerende hormonen, waardoor talgklieren te zetten in boven-actief.

Category: Supplementen

Comments are closed.