De gevolgen van Fast Lichaamsgewicht Dalen op cholesterol

In overeenstemming met Lipitor.com, een uitzonderlijk bedrag voor LDL is honderd mg / dL, met honderd tot 129 mg / dL rond optimum. Een aanzienlijk bedrag is een honderd negentig mg / dL en 130 mg / dl tot 189 mg / dL is borderline hoger te superieur. Een LDL van honderdnegentig mg / dL en dan is ongelooflijk superieur. Volledige cholesterol concentraties moeten echt aanzienlijk schuiven minder dan 200 mg / dL. Alles boven die grens of hoger, en draagt ​​bij aan coronaire hartziekte mogelijkheid.

Om LDL te verminderen, de Nationale Cholesterol Education en leren Plan beveelt Therapeutic Lifestyle Alter (TLC), die de TLC eten plan, lichamelijke activiteit en overgewicht management functies om cholesterol te verlagen bedragen. Volgens de Mayo Clinic, havermout, zemelen, noten, vis, omega drie vetzuren, olijfolie en plantaardige sterolen / stanolen zijn allemaal cholesterolverlagende hart-gezonde maaltijden. Slechts 10 pct van het dieet plan moet later uit verzadigd vet om gezonde cholesterol bedragen te behouden.

Volgens de Journal of Nutrition, afstoten overgewicht door vasten lijkt de omgekeerde uitkomst en is aangetoond dat LDL bedragen maximaliseren overgewicht onderwerpen. Een onderzoeken gedaan op tien zwaarlijvige volwassenen over een interval van een zevendaagse toonde al snel een verhoging in hun lipide bereik van ongeveer twee punten.

Een Duke College bevestigde dat verlaagde koolhydraten eten plannen, die doorgaans worden gebruikt voor een snelle reductie van het lichaamsgewicht, toe te voegen aan het verlagen van triglyceriden. Het verlaagde koolhydraten dieet programma was in tegenstelling met kleine-calorie-en lichaamsvet en verlaagde cholesterol eten van de plannen om te zien dat op cholesterol stadia extra van een resultaat ervaren. De kleine-koolhydraat team deskundige extra snel gewichtsverlies en LDL en HDL groter bereik.

aanzienlijk verminderen

De herziening ook ontdekt dat de inname van voedingsmiddelen die zijn zeer laag in verzadigd ongewenst vet kan leiden tot een snelle vermindering van lichaamsgewicht en het minimaliseren van LDL-cholesterol graden aanzienlijk, omdat een snelle reductie van het lichaamsgewicht vermindert de som van LDL vet in het bloed. De studie toonde aan dat een vermindering van het lichaamsvet algemeen het cholesterolgehalte kan verlagen, hoewel er geen belangrijke verhoging van de HDL graden.

Onmiddellijke lichaamsgewicht daling kan leiden tot een verlaging van de LDL hoeveelheden door het verminderen van triglyceriden en lipiden in het bloed. Minimal-ongewenst vet maaltijd plannen werken om LDL te verlagen en leiden tot een onmiddellijke gewichtsverlies, maar zijn niet krachtig op het verhogen van HDL bereiken. Verlaagde koolhydraten lijners praktijkervaring veel meer onmiddellijk verlies lichaamsgewicht en zien een maximaliseren van HDL graden, zo perfect als een vermindering van het LDL-cholesterol.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.