De gevolgen van Quick Overgewicht Decline

Quick pond reductie wordt gewoonlijk veroorzaakt door ernstige caloriearm dieet plannen, medisch aangeduid als vasten, dat is samengesteld uit 800 energie of minder voor elke dag. Bekende minimale calorie gewichtsverlies plannen bevatten de kool soep dieet plan, verschillende detox diëten en elke andere ‘crash’ dieet plan dat de som van de energie die je kunt verbruik beperkt. Andere triggers kunnen worden uit de maag beperken van chirurgische procedures, die ook behoefte aan een verminderde calorie verbruik.

1. Verminderde vetverbranding vermogen

Na het aanbreken van een zeer laag calorisch dieet, het menselijk lichaam reageert op verschillende manieren. Om te beginnen, zal de stofwisseling verminderen in reactie op een daling calorieopname. Wanneer dit gebeurt, gaat het lichaam in wat gewoonlijk aangeduid als ‘winterslaap methode’ behoud kracht en energie en branden spiermassa massa ontbreekt eiwitten en vitaminen en mineralen. De daaruit voortvloeiende langzamere vetverbranding vermogen als gevolg vraagt ​​calorieën om overtollig gewicht te bereiken, dus als je per ongeluk uitglijden en eet meer dan betekende op uw calorie-systeem, is het veel gemakkelijker voor je hele lichaam om die calorieën horde en houden lichaamsgewicht minder moeilijk dan het tevoren ervaren. Dit maakt het eenvoudiger dan ooit voor mensen om overtollig gewicht te bereiken, en omdat de meeste lagere calorie eten plannen niet de laatste keer verlengd, de meeste mensen close up aantrekken van veel meer vet dan precies waar ze ervaren in eerste instantie begonnen.

twee. Galstenen 


Een ander wijdverbreid aspect uitkomst van minimale calorie dieet is het lichaam de ontwikkeling van galstenen. Aangezien van de beperkte calorie-verbruik, is er een daling van de beweging en verbetering van gal, vaak voortvloeiend in galstenen in de galblaas. Deze zijn vaak veel te compact verontrustend te zijn, maar problemen met voortdurende minimale calorie dieet zou kunnen leiden dat zo is, zijn medisch geïnduceerde zeer laag calorisch dieet aangemoedigd een minimum van vijf liter h2o een werkdag te drinken.

drie. Voedingstekorten 
 


Voedingstekorten ook in duidelijk inschakelen zeer laag calorisch dieet programma. Vanwege deze levensmiddel grenzen, nogal een paar essentiële voedingsbehoeften blijken te ontbreken in het dieet programma, deze als ijzer, vitamine B12, natrium en kalium, met name in kleine koolhydraten of zeer weinig lichaamsvet maaltijd plannen. Gebrek aan ijzer kan leiden tot anemie, hoewel vitamine B12 is gekoppeld aan verminderde psychische algemene gezondheidstoestanden. Natrium en kalium zijn instrumenteel bij het reguleren van hart voeren en belangrijke tekortkomingen met deze voeding zou kunnen leiden tot een hartaanval als de concentraties laag genoeg. Daarnaast osteoporose is typisch midden uitgebreide expressie minimale calorie dieet wegens een tekort aan calcium. 


vier. Vermindering van de spiermassa en Crucial Organ Gebreken 


Wanneer je op een caloriearm dieet, wordt uw gehele lichaam ernstig gebrek nodig voedingskundige aspecten aan functionaliteit. In te kopen om je lichaam te blijven functioneren, het nodig hebben om te profiteren van en transformeren eiwit uit je spiermassa aan je vitale organen te behouden uitvoeren. Als lopende, kleine calorierijke maaltijd plannen zijn aan de gang, zou de lever, nieren, galblaas en hart ernstig beschadigd worden.

Daarnaast spiermassa massa weegt 2 keer zo veel als vet. Als uw systeem begint brandende spiermassa te maken voor afwezigheid van een uitstekend dieet, dan lijkt het erop dat u vergieten een uitstaand bedrag van overtollig gewicht op de schaal. In werkelijkheid, echter, u misschien wel niet echt het wegwerken van vetten, en als alternatief, worden verder meer helpen een vermindering van de stofwisseling en een tekort aan geschikte voeding.

Ook tijdens de verbranding van spiermassa voor eiwit, ‘water overgewicht’ is ook snel vergoten (sinds H2O is een zeer belangrijk ingrediënt van spiermassa samenstelling), normaal belangrijkste om uitdroging.

vijf. Extra Huid, Shivering en haaruitval

Als je doorgaan om snel gewicht te verliezen, de extra vetlaag die het dichtst bij de huid is meestal het te beginnen met om te gaan. Wanneer u dit gewicht snel te elimineren, is de poriën en de huid geen tijd aan te scherpen of een agentschap te hebben, waardoor overtollige flappen van de huid. Dit is het meest wijdverspreide met beperkende buik afnemende operaties.

Simpelweg omdat de snelle daling van de buitenste extra vetlaag, met name bij gewichtsvermindering chirurgische ingreep, rillingen krijgt gemeengoed. Dit komt omdat van de waarheid dat de buitenste laag van vet vroeger werd gebruikt voor isolatie, en het hele lichaam is nog steeds niet veranderd deze laag met nieuw spierweefsel.

slotte, om de reden dat de eiwitinname wordt doorgaans slechts in lage calorie dieet plannen, het totale lichaam stopt met het leveren van essentiële eiwitten aan haarzakjes, als vervanging aanbieden van de beperkt eiwit kan het verbranden van spierweefsel tot cruciale organen. Deze over het algemeen prospects om haar verval.

Wanhoop en Temper 


Voor de reden dat van voedingstekorten, met name in de vitamine-rijk, het is populair voor de gedachten om blijken gefrustreerd of niet gelukkig te zijn. Ook, omdat de uiteenlopende resultaten, mannen en vrouwen vaak depressief van tekort aan goede langdurige termijn voordelen worden, groeit de kans op problemen zoals anorexia of boulimia.

In te kopen om de resultaten van de snelle gewichtsverlies te beperken, is het belangrijk er zeker van dat u de volgende tips van een erkende huisarts te zijn. Het wordt gestimuleerd dat je verliest niet veel meer dan 1-2 pond. per 7 dagen voor een effectieve, gezonde lichaamsgewicht daling.

Als u zich zorgen maakt over een waarschijnlijke aanwijzingen of facet resultaten die je goed duurzaam kan zijn, zijn, zijn positief dat je naar een huisarts praten meteen.

Category: Gezond eten

Comments are closed.