De gevolgen van snurken op uw Associate

Volgens een publicatie onthuld door The Franklin Institute Resources for Science Learning, het ontvangen van voldoende rust zowat elke avond is net zo belangrijk om de juiste hersenen doel als lucht, water en levensmiddelen. Als je man of vrouw houdt je wakker met zijn snurken, is hij waardoor u waardevolle snooze verkorten deze voortdurende cyclus van het wegwerken van de slaap verkoopkansen aan slaaptekort.

Aanwijzingen dat je worstelt uit snooze ontbering zijn, onvermogen om zich te concentreren op werk-gerelateerde taken, gevoelens van onzekerheid, het reageren op elke dag stimuli langzamer dan normaal en voorkomende problemen.

Een kort artikel geproduceerd door de New York Instanties ontdekt dat een man of vrouw die aanstaande een snurken echtgenoot sliep begon werkervaring een forse luisteren naar vermindering van rond de tijd in het oor, dat was het meest blootgesteld aan het snurken . Het menselijk brein en lichaam is in staat om aan te passen aan verschillende omstandigheden, dat is waarom de meeste gehuwde partners met tien verschillende jaren van de relatie of meer klaar zijn om dicht bij elk ander ongestoord slapen, zelfs wanneer een vrouw of man snurkt zwaar. Lichaamsbouw en het hoofd van de non-snurken echtgenoot zich aanpast aan de harde geluiden door het verlagen van het luisterend oor bij gevoeligheid.

Slapen met iemand die snurkt kan de manier waarop je ervaart veranderen als je wakker wordt en hoe u reageert op je man of vrouw. Slumber verstoring zelfs voor een eenzame werkdag verhoogt de reactie van je hersenen op emotionele stimuli. Matthew Walker, assistent-professor in de psychologie aan Berkley, voluit naar Usa moment dat mensen wier rusttijd wordt aanzienlijk verminderd hebben hersenen beschikt identiek aan mensen die psychiatrische problemen. Dit beschrijft waarom u eventueel beginnen om echt te voelen enorm geïrriteerd, gefrustreerd of zelfs romantisch moedeloos aan uw echtgenoot na een onrustige avond.

Rest apneu is een klinische aandoening die een medische professional kan behandelen. Raad van een dokter een kijkje nemen op om snurken te houden van afnemende je passie voor je vrouw of man.

Category: Dieten

Comments are closed.