De gezondheid en fitheid van Bircher muesli

Een heerlijke en gezonde ontbijt optie

Als je moe van het voeden op ontbijtgranen 1 zaak in de vroege ochtend zijn geweest, de unieke Bircher muesli presenteert een heerlijke en gezonde plaatsvervanger.

Bircher muesli, in eerste instantie om de focus van de wereld gebracht in ongeveer 1900, werd opgericht door de Zwitserse medische professional Maximilian Bircher-Benner voor klanten in zijn ziekenhuis. Het idee was om een ​​voedzame ochtend voedsel als een ondersteuning leveren aan de behandeling. Extra typisch, ging hij naar het graan en geadviseerd dat planten gecentreerd dieet plannen zijn een geweldige deal dan vlees gecentreerd dieet programma’s, of ander ding waar de wetenschap begint te bevestigen.

Wat wij aannemen van als muesli nu gezonder , is echt een afstammeling van de eerste muesli gemaakt door Bircher, maar echt vaak met de nodige voedzame eigenschappen gehaald, dankzij de plank dagelijkse leven van items – dat wil zeggen, de schone vruchten . Hedendaagse muesli’s ook in het algemeen hebben opgenomen zout en suiker, even van die onnodig om een ​​prachtige stijl te krijgen. Zelfs hoewel sommige merken doen leveren een veel gezondere optie (dwz geen inbegrepen suiker), de opvallende nadeel is dat verpakte ontbijtgranen moet je niet vers fruit bevatten.

Latere is het recept produceerden we het huishouden (en die is erg lekker en vol met elektrische stroom!), gevolgd door het unieke recept. Na het verwerven van een stijl voor Bircher muesli, kan het moeilijk zijn om weer terug te gaan en te genieten levensmiddel uit een kartonnen doos op dezelfde manier!

Onze afgestemd Bircher Muesli recept

Dit recept is voor twee mannen en vrouwen, maar echt geen zorgen te maken over hoeveelheden, evenals veel. De all round invloed is meestal de exacte en smaakt heerlijk.

 1. Evalueer uit twee porties van haver (1 assisteren gelijk aan wat u zou kunnen hebben als een compacte kom van haver op zijn bezit), in een .. significant mengkom
 2. gooien in een handvol rozijnen
 3. nemen rijstmelk (of sojamelk – rijst melk is mooier in ons gevoel), zodat de haver en rozijnen doorweken met geen volledig worden gedropt onder de melk.
 4. verdwijnen meteen (dit is specifiek nodig als je misschien wel in dienst van de jumbo grote verscheidenheid of organische haver, die ongetwijfeld moeten breken in!), in de koelkast of een nette omgeving.
 5. In de ochtend, rasp een appel (groot indien haalbaar). Rasp de poriën en de huid zo mooi, zoals zo aanzienlijk dieet staat beschreven in de poriën en de huid. Sommige mensen rooster alles, inclusief de pitten, die uitgebreide goedheid zijn.
 6. Snijd sommige walnoten (of enige andere vorm van noten, hoewel walnoot is speciaal groot).
 7. Slice en omvatten een banaan.
 8. Bestrooi met een beetje citroensap (u kunt helemaal klaar geperst citroensap kopen, maar het is echt gewoon niet zo goed!).
 9. Plaats aardbeien of bosbessen ook als je wilt – als ze in het seizoen
 10. Combineer de gehele factor en vreugde in

De oorspronkelijke Bircher recept

De precieze techniek als hierboven, maar met kenmerkende ingrediënten …

Haver geweekt in drinkwater meteen. In de ochtend, op te nemen:…

 1. een significant geraspte appel
 2. 1 eetlepel crème
 3. 1 eetlepel citroensap
 4. 1 eetlepel gemalen hazelnoten of amandelen.

We hebben geconstateerd dat het product maakt de volledige ding een beetje te guey. Op het eerste, gezoete gecondenseerde melk werd gebruikt, als gevolg van wellness angsten meer dan het werken met melk (vanwege runder turberculosis). Mogelijk rijst melk of sojamelk zou zijn gebruikt door Bircher had het gemakkelijk verkrijgbaar bij de tijd!

Gezondheid Beloningen van Bircher muesli

 • Een dieet rijk aan schone vruchten en greens is geopenbaard om het gevaar van de meeste vormen van kanker en andere leeftijd-relevante aandoeningen aanzienlijk beperken. Vruchten zijn een bron van vezels.
 • Oat producten is aangetoond dat zij helpen substantiële bloedcholesterol scherpstelling (hypercholesterolemie) te verminderen en daarmee de dreiging van aderverkalking te verminderen. Ze zijn ook een bron van vezel en belangrijke sporenelementen factoren, hoofdzakelijk volledige haver. Ook ongekookt haver bestaan ​​van fytinezuur, een kritische voedingsstof die de stoom cursus van actie gebruikt om een ​​snelle haver maken vernietigt.
 • Sommige soorten noten (esp.walnuts) zijn overvloedig in omega-3 vetzuren, die zijn verbonden met vele algemene gezondheidswinst, die de ontwikkeling van het zenuwstelsel programma.
 • Zonder extra suiker of honing, het helpt met diabetes problemen commando.
 • Bircher muesli is vegetarisch en veganistisch, maar kan alleen als een ongekookt voedsel spullen als compleet haver worden gebruikt worden beschouwd (dwz niet-gestoomd, niet verwarmd).

  Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.