De Gezondheid en fitness extra voordelen van Guava Fruit

Record Of Guava

Guava is ontstaan ​​in Mexico en Zuid de Verenigde Staten, maar wordt nu verbouwd en gegeten in alle Aziatische landen over de hele wereld. In Noord-Florida, Guava was om te beginnen met gecultiveerde in het begin van de twintig ste eeuw. Een gemeenschappelijke partij bekend als ‘Guavaween’ wordt gevierd elk kalenderjaar op de laatste zaterdag van de periode van dertig dagen van oktober, in de buurt van Ybor metropool, Tampa, Florida, om de komst van Guava vieren. Dit is een van de grootste festivals in Ybor.

De belangrijkste producenten van Guava zijn India, Brazilië en Mexico. De beste guaven in India zijn van de stad Allahabad.

Over De Guava Tree

Guava wordt nu geteeld in de meeste tropische plekken van Afrika, Azië, West-Indië en de subtropische . plaatsen van Australië en Noord-Amerika

De Guava boom groeit tot een piek van ongeveer dertig tenen echter hedendaagse cultivars zijn korter bij 10-15 tenen. De boom groeit goed in zonnige en vochtige plekken en geen enorme hoeveelheid water niet te betrekken. Het kan dragen wat koud, maar geen vorst.

De schors is dun en papierachtige, bruin van kleur met een groenachtige witte huid beneden. De schors bezit helende kwaliteiten.

De bladeren geven een aromatische geur wanneer ze worden geplet en zijn wintergroen .. Ze hebben ook helende eigenschappen.

De vrucht is van bolvormig tot ovaal tot peervormige met het vlees kleur van wit tot lichtgeel tot roze bestaat uit verschillende zaden. De oter bekleding van de vrucht kan dun en gemakkelijk of dik en gerimpeld zijn. De kleur is lichtgeel wanneer rijp. De vrucht kan worden gegeten als het een schaduw veel minder dan volledig rijp is.

Monkeys en wilde vogels echt van de consumptie van de rijpe vrucht.

Diversen Maakt gebruik van de afdelingen van de GuavaTree

Vruchten worden gegeten op hun individuele of in blik. In sommige delen van de wereld worden ze gekookt en gegeten. Sappen, jam, drankjes zijn ook gebouwd van hen. Ze zijn gemaakt van in het creëren van ijsjes, taarten, jam. gelei en ga zo maar door.

Ze zijn ook uitgedroogd en gemaakt in een poeder en gebruikt in de bakkerij-en zoetwaren merchandise.

Guava Dieet Feiten

guave wordt geladen in tal van voeding kan worden geïdentificeerd als een enorm fruit.

Het is een ongelooflijk rijke bron van oplosbare voedingsvezel. Het super welvarende vitamine C en bevat meer dan 4 tot vijf gevallen van deze vitamine dan wordt waargenomen bij sinaasappelen en andere citrusvruchten. Guava omvat veel meer dan drie keer de dagelijkse behoefte aan vitamine C essentieel door ons.

Het is een groot aanbod van Vitamine A (bevat veel meer dan tien gelegenheden die geïdentificeerd citroenen) en de flavanoids , beta-caroteen, lycopeen, leutin en cryptoxanthine.

Het heeft meer kalium dan wordt in de zelfde hoeveelheid bananen.

Het bevat ook grote hoeveelheden van een flink aantal B Complex voedingswaarde vitaminen zoals niacine, B6, pantotheenzuur, Nutritional vitaminen E en K en de mineralen magnesium, koper en mangaan.

De onrijpe guave heeft meer vitamine C dan een rijpe een persoon.

Gezondheid en fitness Benut onderscheidende gebieden van de Guava Tree

Bladeren, schors, bloemen hout en fruit van de boom alle worden gebruikt voor specifieke behoeften.

 • Een afkooksel van de schors en bladeren behandelt diarree en dysenterie. Dit is door de oude stammen van de Amazone regenwouden toegepast als goed als Indianen.
 • De afkooksel en infusie is ook toegepast op braken, misselijkheid, buik voorwaarden, menstruele complicaties, vertigo pakken.
 • Kauwen de tere blaadjes geneest halitose en bloedend tandvlees. Er wordt gedacht dat als tedere bladeren worden gekauwd op voorhand van het nuttigen van alcohol een persoon niet het ontwikkelen van een kater.
 • Een infusie van de boeketten wordt gebruik gemaakt van aan verwondingen, zweren en huid problemen te behandelen.
 • toepassen gepureerde bloemen wordt verondersteld om oogletsel te herstellen en te verlichten conjunctivitis en oogdruk van steeds in de zon.
 • De afkooksel van de bladeren wordt gebruikt als gorgeldrank voor het verlichten van pijnlijke keel en mond ontsteking. Het wordt ook uitwendig gebruikt om vaginale afscheiding en irritatie verminderen. De afkooksel verlicht ook koorts, steenpuisten en diabetes, wormen en leucorrhea.


  />

  Health beloningen van Guava

 • De opmerkelijk oplosbare voedingsvezels functioneert als een laxeermiddel en voorkomt verstopping. Het vermindert ook het risico van diabetes. De vezel beschermt tegen giftige stoffen en bindt aan de schadelijke meeste kankers produceren chemicaliën vandaar het afschermen van het mucosale oppervlak van de dikke darm naar thier schadelijke gevolgen.
 • De overmaat belangrijke reeksen van vitamine C fungeren als een antioxidant en neutraliseert de kosten -vrije radicalen en weerstand te verhogen. Het helpt bij de productie van collageen die nodig h door menselijke lichaam organen, bot, bloedvaten en de huid. De vitamine A en flavonoïden ook optreden als anti-oxidanten en ondersteunen de integriteit van de mucosale behouden oppervlak en de huid en schilden van de unieke soorten van kanker en krijgen de visie.
 • Lycopeen waarborgen van de schadelijke UV-stralen en knielen meeste vormen van kanker.
 • De grote hoeveelheid kalium voordelen het hart lading en behoudt BP typisch.

  De mineraal koper behoudt de hemoglobine podium op en de schildklier gezonder hoewel mangaan laat in de activatie van veel enzymen.

  De fantastische foliumzuur stadia onderschrijven vruchtbaarheid.

 • Hoewel de glycemische index voor guave op achtenzeventig significant is (de meeste vruchten hebben GI met dertig tot 50) de glycemische lading is 4 van de veertig.
 • Guava verlaagt cholesterol, stopt scheurbuik, extra voordelen bij bronchiale astma en longen congestie., vermindert zwelling van tandvlees en ongemak in email.
 • Guava controleert hoest, verkoudheid en congestie.

afzonderlijke werken door gebruik te maken van Guava In Gezondheidsaandoeningen

Category: Gezond eten

Comments are closed.