De Gezondheid en fitness Voordelen van de nieuwe muziek

Muziek in de Baarmoeder

‘Audio heeft charmes die de woeste beest te kalmeren’, maar kunnen het repareren het beest zo mooi? Muziek kan stellen u in staat te relaxen, en het kan hulp u in slaap vallen … je zou veronderstellen dat juist deze zijn gezonde voordelen. Laten we kiezen voor een dichter verschijnen op liedjes en het kan zijn uitkomsten op onze algehele gezondheid en effectief te blijven en zien wat de ware algemene voordelen voor de gezondheid van de nieuwe muziek in werkelijkheid zijn.

Het lijkt kunnen we om nieuwe muziek te luisteren terwijl we in de baarmoeder. Onderzoeken kunnen verschillen op het succes, maar de consensus lijkt te zijn het kan een foetus ontspannen en deelnemen aan ook veel muziek kan meer dan het bevorderen van de foetus. Wetenschappers verschillen aanzienlijk op het resultaat van het gebruik van nieuwe muziek in de baarmoeder – een nieuw kind. Sommigen zeggen dat het brengt over hen te zijn liedjes liefhebbers en superieure dwarsliggers, anderen zeggen dat hen voorbereidt op de buitenkant wereld al blijven andere mensen zeggen dat het geen uitkomst dan ook. Wat lijkt een werkelijkheid zijn, is dat audio kalmeert de moeder en een ontspannen moeder impliceert een rustige peuter.

Muziek en Peuters

Wat dacht snel na een baby geboren is? Er werd vermeld dat audio verhoogt gezonde snooze stijlen. Ik moet je niet overwegen we moeten onderzoekers of onderzoekers om ons te informeren dat het nemen deel aan een groot slaapliedje op bed tijd vaak zal helpen een pasgeboren tuimelen in slaap te hebben. Als dat niet het geval was waarom zou dus tal van organisaties speelgoed maken met liedjes doos mechanismen in hen? Het verwerven van een blik op een assortiment van kind speelgoed en vindt u ton merken met rustgevende muziek. Zelfs de ‘mobiles’ die zijn opgehangen aan wiegen of wiegen een beetje audio box aan hen die een soort slaapliedje uitvoert. Honderden, nee honderdduizenden kilo analyse gaat in het bouwen van deze speeltjes dus je zou aannemen dat er moet iets om het te zijn. Als je kinderen van je eigen je moet proberen te onthouden kronkelende die kleine liedjes bakken blijven kleintje tevreden te houden als hij / zij in slaap viel!

Heb je ooit gezien een twee jaar verouderd dansen en zingen ? Hij is niet alleen het bezit van genot, maar hij is de uitoefening van zijn geest en het uitbreiden van zijn macht ontdekken. Er zijn een aantal onderzoekers die zeggen dat nieuwe muziek zal je baby slimmer te maken, maar dat is niet getest. Wat is aangetoond is dat het opent de hersenen om concentratie en zelfs zelf-zelfvertrouwen op te bouwen. Wat een prachtige punt bij te brengen in uw peuter. Kom op, kan je zingen ‘t voor jou, Reis de Haard Truck ‘. Wetenschappers hebben ontdekt dat peuters die aandacht besteden aan nummers hebben veel betere rekenprestaties in faculteit.

Kleuters aan Ouderen

gaan we naar kleuters zien we dat ze nu de liedjes kan zingen , het is niet alleen ons zingen. Ze kunnen vaak het bezit van een nederlaag weg ook. Er zijn dus nogal wat nummers voor peuters en kleuters, verzorgd aan hun bezigheden en hun geesten als perfect. Hoe zit het met liedjes films? Er zijn vele die er zijn. Is dit allemaal gewoon plezier? Nogmaals wetenschappers zeggen dat audio op dit moment in de levensstijl van je kind zal helpen om te stimuleren te kijken naar en rekenprestaties zo perfect als coördinatie. Zou dat niet te maken voor een veel gezondere baby? Uitzoeken tunes is consistent ontdekken … nieuwe termen, nieuwe ideeën, nieuwe ontwerpen. Wat beter zou kunnen zijn voor een kind het hoofd?

Ok, we zien de toegevoegde voordelen, maar niet alle zijn absoluut algehele gezondheid vergelijkbaar tot dit niveau in ons leven. Kleine kinderen betreden school en audio in onderwijsinstellingen is een fel bediscussieerd koopwaar juist nu. Met het gebrek aan financiering en bezuinigingen zo een aantal wilt audio te snijden, maar er zijn mensen die er bestrijden om het te handhaven. Waarom? Voor zo een flink aantal van de verklaringen die we hebben nu verklaard. Niet alleen kan de muziek kunnen studeren en wiskunde, hoe zit het gevoel van eigenwaarde? Het ziet er kinderen opgenomen in de nieuwe muziek zijn gevoel van eigenwaarde en veel zelfvertrouwen toegenomen. Sommige studenten komen over een gevoel van saamhorigheid in hun nieuwe muziek team dat ze op geen enkele manier het gevoel ergens anders, anderen zijn dat zelfverzekerdheid en nieuwe vriendschappen. Nieuwe muziek is ook gebonden aan taal uit te vinden. Het verschijnt leerlingen betrokken bij muziek programma’s hebben een grotere talenkennis en komen over het veel makkelijker om een ​​nieuwe taal te begrijpen.

Wat gebeurt er als oudere mensen? Een enkele biggie, en een persoon die dicht bij mijn hart als ik ouder, heeft tunes geopenbaard te vertragen, zo niet stoppen, dementie bij sommige. Ik moet erkennen de onderzoeken zegt degenen die een instrument uit te voeren en zijn actief bestuderen hebben een superieure uitgebreide termijn uitkomst. (Ik denk dat ik uit ben helemaal opnieuw!)

Maar toch – ik ben weer opnieuw, net als in zuigelingen, kan afstemmen op het slaapgedrag van de volwassenen te versterken. Het kan de slaap een hoge kwaliteit en de duur van de slaap

algehele gezondheid Winsten of Music

Om dichter bij de gezondheid en fitness voordelen van audio 1 van de niet zo effectief te maximaliseren bij oudere volwassenen. erkende gebieden is nieuwe muziek behandeling. Wat is audio remedie? De American Music Remedy affiliatie zegt

Nieuwe muziek Therapie kan mentale wellness zo heel goed als daadwerkelijke fysieke welzijn te verbeteren. Het wordt meestal gebruikt met een beroerte slachtoffers zo perfect als mensen met onderscheidende wil. Muziek behandeling is gebruikt voor de generaties, maar ik ben niet zeker als het groeide uit tot erkend als een professionele medische behandeling geworden. Songs Oplossing voor wanhoop. Vier van de nieuwste experimenten bevestigden resultaten, zelfs al heb ik vijfde niet. Net als alle andere rapporten zijn er voortdurend mensen die bevestigen en die mensen die te weerleggen. De vrije tijd muziek kan laat zien dat meer wetenschappelijke tests wilde opwekken en dit is niet een gebied van muziek therapie gelijkmatig worden genomen of uit elkaar te brengen.

Songs therapie verloopt in onderwijsinstellingen, in ziekenhuizen en zelfs in sommige psychiatrische voorzieningen.

Dus, we hebben het gamma van de baarmoeder naar volwassenheid lopen. We hebben destijds de extra voordelen van de muziek en de Maakt gebruik van muziek behandeling. Komt dit punt uit het welzijn positieve aspecten van audio? Muziek tilt ons op en kalmeert ons naar beneden … voedzaam en effectief. Het kan een uitlaatklep voor de uitdrukking van innerlijke gedachten, (http://www.sinfonia.org/mmm3.asp) leveren We weten het kalmeert ons en kan nervositeit verlichten.

Luisteren naar uw geliefde liedjes kon ook superieur voor de cardiovasculaire werkwijze volgens een onderzoek bemanning op de Universiteit van Maryland Clinical Center zijn. Ze zeggen dat vreugdevolle nieuwe muziek heeft een gezonder resultaat op bloedvat functionaliteit resulteert in weefsels in de binnenbekleding van de bloedvaten te verwijden of te groeien in krijgen om de bloedcirculatie te verhogen.

Een universiteit van Florence onderzoek bevestigde een druppel in het bloed stam (zachte aanzienlijke bloeddruk) voor iedereen die luisterde naar ontspannende audio 30 minuten per dag gedurende 4 weken.

Deelname aan liedjes voor het herstellen van een beroerte slachtoffers, in slechts een beoordeling, constateerde een zestig% verbetering meer dan een beroerte slachtoffers die niet hoorde om nieuwe muziek over een periode van twee maanden. Het lijkt tunes zijn stimuleert onze hersenen en dat heeft een goed resultaat op ons lichaam. Er zijn dus nogal wat redenen waarom nieuwe muziek superieur is voor ons het is echt niet speculeren er zijn zo veel van gezondheid en fitness winsten aangesloten op audio.

Een van de meest effectieve punten over audio is , in tegenstelling tot de geneeskunde, zijn er geen kant effect van liedjes. Het geeft je niet diarree, zou het niet verhogen van uw drang naar voedsel, is het niet van streek je buik of resulteren in een daling van de eetlust, is het niet je duizelig maken, het leidt niet tot netelroos …. je weet het aspect gevolgen luister je naar op tv over dit geneesmiddel of dat … niets van dat wordt geassocieerd met muziek.

Zijn er gezondheids-en fitness positieve aspecten aan muziek? Ik zou zeggen dat er absoluut zijn en zal blijven om aandacht te besteden aan muziek zo veel als ik kan!

FAQ’S

Er zijn wetenschappelijke tests dat mensen die bypass-operatie en hebben vertonen geweest tedere muziek gespeeld in hun kamers moeten veel minder pijn behandeling dan mensen die niet de nieuwe muziek hebben in hun huis!

Weer terug

aan zuigelingen weer, sommige ziekenhuizen deelnemen aan nummers in kamers voor ontijdige zuigelingen en hebben gevonden hebben ze sneller gewicht te verkrijgen dan die mensen die nooit aandacht besteden aan muziek.

Er is een uitbreidende onderwerp van gezondheidszorg geïdentificeerd als tunes therapie die liedjes te herstellen in dienst heeft. (Muziek en Uw gehele lichaam: Hoe Audio heeft een effect op ons en waarom Muziektherapie Bevordert Welzijn, Hoe en waarom is Nieuwe muziek een superieur instrument Voor Wellness Door Elizabeth Scott, MS, About.com? Handmatig Huidige 27 oktober 2011)

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.