De gezondheid en fitness voordelen van Kokosmelk

Introductie

God geschapen heeft diverse items in de natuur die we kunnen gebruiken om onszelf te herstellen kokosmelk is een single van individuen. De meeste mensen weten wat kokosmelk is, maar voor degenen onder u die in het donker, dit is een beschrijving van het is echt fysieke kenmerken. Kokosmelk is de vloeistof die u krijgt na het raspen van het vlees van de kokosnoot. Dikke melk kan worden verworven door te knijpen de geraspte kokos vlees als gevolg van een kaasdoek. Als je wilt dunner melk, weken het vlees in warm drinkwater en knijp het helemaal opnieuw. Dit is hoe je het kunt maken. Er zijn ook verschillende soorten die u kunt krijgen in de winkel. Nu je weet hoe kokosmelk wordt verworven, zal ik u informeren over de vele algemene gezondheid voordelen die samen met zijn verrukkelijke smaak verschijnen!

de algehele gezondheid voordelen van kokosmelk

zo perfect als het snijden van ongezonde vetten (suiker, witte bloem, gebakken voedsel, etc.) uit uw dieet, consumeren kokosmelk kan u helpen overgewicht te elimineren wijten aan het feit van zijn gezonder vet. Het masseren van de melk, en ook de olie in je haar en hoofdhuid en voorafgaand aan het douchen is ook een fantastische beloning. Kokosmelk biedt uw haar met essentiële voedingsstoffen om te groeien en omstandigheden. De olie ruimt roos en verzacht een droge, jeukende hoofdhuid. Weken uw armen in kokosmelk en dan wrijven de olie in hen hydrateert en herstelt je huid. Effenen van de olie in je gezicht gebied reparaties rimpels en verslapping. U kunt verwerken poriën en huidinfecties, wonden en schimmels complicaties omdat zijn anti-schimmel en antibacteriële huizen. Het drinken kokosmelk kan de totale flexibiliteit en elasticiteit van uw huid en bloedvaten te stimuleren om de reden dat het koper, een heel essentiële voedingsstof.
Anemics en pre-anemics kunnen profiteren van kokosmelk voor de reden dat het bevat ijzer dat kan helpen het lichaam te leveren hemoglobine. Kokosmelk is ook rijk aan mangaan in uw bloedsuikerspiegel stabiliseert graden, dat is zeer goed nieuws voor mensen die hypoglykemie of diabetes hebben. Nogal wat mensen hebben vandaag significante bloeddruk ze konden kokosmelk verbruiken omdat deze correctie kalium waardoor de bloeddruk daalt. Kokosmelk bevat middellange keten vetzuren die bacteriën die de ontwikkeling van plaque in de slagaders, hetgeen mogelijk kan leiden tot hart ziekte induceren elimineren.
Degenen die op gevaar van het krijgen van herpes, influenza en HIV kunnen belonen van nuttigen van kokosmelk. Het bevat laurinezuur, antimicrobiële lipiden en caprinezuur dat de virussen en micro-organismen die leiden tot deze aandoeningen worstelen. Het kan zelfs al diegenen die hebben ervaren, of zijn op risico op het krijgen van prostaatkanker mogelijk te maken. Zink, die in kokosmelk, vertraagt ​​de werking van de meeste vormen van kanker cellen, met name in de prostaat.
De bejaarde ook profiteren van kokosmelk. Het bevat selenium dat er geen kosten radicalen te beheersen en daardoor verlicht de symptomen van artritis.
Kokosmelk doodt slechte micro-organismen in je buik, zodat degenen die ondergaan van indigestie en maagzweren kunnen profiteren van de melk. Het is ook zuivel volledig gratis, moer gratis, soja-kosten-vrij, en gluten gratis. Het helpt om een ​​superieur substituut melk voor mensen die lactose-intolerantie, of deze die allergieën hebben.
Kokosmelk bevat een uitstekende bron van natuurlijke vitaminen en mineralen. Het omvat natuurlijke vitaminen C, E, B1, B3, B5 en B6. Het bevat ook ijzer, selenium, natrium, fosfor en kalium. Het bevat ook magnesium, die helpt te verminderen en verlichten menstruele krampen, spier trekt, en spierpijn.
Kokosmelk is echt gezond voor kleintjes als perfect. Nadat hij gespeend van melk van hun moeder, kleine kinderen die kokosmelk drinken gezonder zijn dan mensen die koeien melk verbruikt. Verhoogd calcium dan koemelk en amandelmelk, kokosmelk bevat ook fosfor. Beide van deze mineralen zijn nodig vitaminen en mineralen voor de ontwikkeling van sterke botten. Het is ook een grote bron van eiwitten. Als uw kind last heeft van een verkoudheid, kan hij kokosmelk verbruiken om zijn keelpijn verminderen en het genereert geen slijm. Het heeft ook elektrolyten, zo kort na u of uw baby een buik virus heeft ervaren, kan kokosmelk helpen bouwen van uw immuun proces.
Ik heb een besluit genomen dat na het kennen van alle geweldige voordelen van kokosmelk, I ben bereid op te geven koeien te melken eeuwig.

Category: Dieten

Comments are closed.