De gezondheid toegevoegde voordelen van chocolade!

van de algehele gezondheid voordelen van chocolade!?

Ik weet het, ik weet het, je toevallig afvragen: ‘Er zijn geen welzijn voordelen voor chocolade! De volledige suiker!’ Effectief, als je een liefhebber van dit water in de mond kleine zoete traktatie, dan bent u in voor een deal met een door jezelf!

Niet zo lang geleden, een studie heeft aangetoond, dat frequente chocolade eters zoals ikzelf en fellow ‘Chocoholics’ extra routinematig hebben typische System mass index (BMI) te verminderen. Nu, kunt u worden verdoofd om te leren dat chocolade is niet echt zeker zo slecht voor je als iedereen lijkt te geloven.

Toon alle van uw voedings-en bodybuilding feiten hier bij www.immortal-dieet. com!

Chocolade verlaagt kans op beroerte!

In 2011 een Zweedse onderzoeken ontdekt dat de overgrote meerderheid van de vrouwen die veel meer dan 40 gram chocolade aten een week had ongeveer 15 % minder kans op een beroerte dan dames die zich aan chocolade gericht tot aanzienlijk minder dan tien gram van deze kleine speculeren-lief!

Chocolade misschien diabetes worstelen!

Nu, blijkbaar wijzen is de term ‘Kon’. In 2005, een kleinere Italiaanse beoordeling vastgesteld dat mensen vandaag de dag die consequent gegeten chocolade had betere mate van gevoeligheid voor insuline, dus het minimaliseren van gevaar voor diabetes!

Chocolade kan je komen totaal te voelen!

Dat is ideaal! Chocolade kan fungeren helpen als een eetlustremmer. Vanwege Dark Chocolate opgebouwd uit grotere niveaus van vezels, kan het in wezen ondersteunen u bij ons aan voller, die in schakelaar laat u toe om te proberen om minder te eten te voelen. Dim chocolade functies veel groter dan melkchocolade in zinnen van het genereren van jezelf ervaring voller, en kan ook verlangen naar een aantal, zoet, zout en mesten levensmiddelen te verminderen!

Chocolade Verhoogt Hart-en algehele gezondheid!

Mensen die geïdentificeerd te nemen in chocolade op een frequente basis, waarderen een bredere lijst van beloningen voor hun hart deze soorten als afname bloed kracht, een verlaagd cholesterol, een Lessen risico op hart-kwaal, zo goed als een afname kans op een beroerte en diabetes problemen!

Chocolade kan bewaken uw huid!

Initial factor is Allereerste, Chocolade brengt geen puistjes of acne. Darkish Chocolade is in feite zeer voordelig aan uw huid, en de behandeling ervan. De verschillende soorten anti-oxidanten bekend als flavonoïden die zijn geïdentificeerd in donkere chocolade bieden bescherming tegen UV-stralen en de schadelijke gevolgen van de zon!

Chocolade kan je stemming verhogen en te elimineren angst!

Dat is correct. Als u ooit gefrustreerd of ongelukkig voelen, hebben wat chocolade! Het leveren in uw zoete tand zo nu en dan zeker voelt heerlijk, en biedt u een gevoel van vermindering. Vooral als je op een dieet regime zijn geweest voor een paar maanden. Plezier hebben met diverse etenswaren en zijn wonderbaarlijke smaken, is allemaal een onderdeel van het leven. Het stimuleren van uw humeur maakt het mogelijk voor je lichaam om minder onder druk gezet voelen, en heel wat studies hebben opgegraven dat chocolade-eters vaak echt voelen zich minder gestrest, extra vaak!

Dus genieten van een aantal van de lekkerste maaltijden er elk nu en dan, en grijpen een zak van je favoriete chocolade!

Chocolade verbetert Stroom van het bloed!

The Cocoa plant, die het de normale en basiscomponent voor chocolade, heeft een anti-stolling attribuut, die in bekeerling verdunt het bloed en maakt het mogelijk voor een betere doorbloeding in het gehele lichaam. Chocolade wordt ook erkend om inflammatoire chemische stoffen te verminderen, de steun te onderdrukken de symptomen van migraine. Dat maakt chocolade, een natuurlijke vorm van aspirine!

Chocolade verbetert het zicht!

Door snoepjes vermogen te versterken bloed beweging en verkeer door de lichaamsbouw, waardoor het mogelijk is om extra bloed en zuurstof de hersenen, is chocolade ook bekend om bloedstroom te verhogen tot het netvlies, en maakt een superieure gezichtsvermogen! Dus de volgende keer dat u een vorm van visie onderzoek, maken positieve u wat chocolade eten!

Chocolade quiets caughing!

Ben je ziek en moe van het hoesten? Heeft u een loopneus en het gevoel in de put? Heel goed, niet alleen chocolade te maken kom je veel beter voelen, maar! Chocolade bevat ook aangeduid als Theo-broom bestanddeel. Theo-broom wordt erkend om de dingen te doen van de nervus vagus, dat is het aspect van de geest die triggers verlagen die verzwarende, zal nooit stoppen met hoesten!

Chocolade zou je slimmer maken!

Dat kleine verhogen van de bloedstroom die we gesproken over vroeger, wordt geproduceerd door flavanolen cacao’s. De flavanolen lijken mannen te maken en vrouwen voelen zich een stuk extra wakker en nog veel meer op de hoogte van hun omgeving, en in een kleinere onderzoeken die zijn uitgevoerd in de goede oude Geweldig Groot-Brittannië is uitgevoerd, laat de mensen veel beter uit te voeren op het tellen van banen!

Flavanolen zijn niet alleen waargenomen in chocolade. In werkelijkheid worden ze geïdentificeerd in zeer een aantal andere maaltijden en drankjes van dit soort als veenbessen, appels, pinda’s, uien, thee en rose wijn. Waarschijnlijk is dit de reden waarom fruit en noten zijn zelfs veel meer heerlijk als beschermd in chocolade!

Darkish Chocolade packs meer een wellness-voordeel boven alles, maar zelfs de bitterzoete typen kunnen aanzienlijke in energie, vetten en onwenselijk suikers. Het beheren van jezelf elke nu en dan dat gezegd hebbende, comprimeren en beheerd hoeveelheden chocolade op een gemeenschappelijke basis is een ding iedereen zal een deel van de rug zijn.

Nu, nu, Voor je bereiken rond, krijg je sleutels en tempo af naar de dichtstbijzijnde hoek te houden of kruidenier winkel en de belasting op chocolade taart en een zakje snack formaat snickers. Begrijpen, Hoewel chocolade het hele lichaam grote kan doen, De nieuwe analyse zoals hierboven uiteengezet, niet zo sterk in de diepte als bewijs van een url met met meer chocolade en het verliezen van kilo’s, en houd in de hersenen dat niet alle chocolade op dezelfde manier is ontworpen. Cacao heeft een vrij krachtige, zuivere scherpe smaak, die komt uit de flavanolen. Wanneer cacao wordt verwerkt in uw geliefde reep chocolade, chocolade cake, of chocolade siroop, het gaat door middel van echt een aantal processen om deze stijl te verminderen, en bij het uitvoeren van zo, vermindert de effecten die het heeft.

Dus voor ideaal nu, de beste keuzes om te gaan voor zijn de donkere chocolade versies van uw favoriete zoete snacks! De meeste producenten of bonbons van dit soort als Hershey’s zijn op zoek naar methoden om hun chocolade verwerken tot een veel meer gezonder, en houd extra flavanolen kort nadat ze verwerken hun chocolade. Daarom zijn er veel veel meer recente ‘Darkish Chocolate’ Versies van goed vond candy bars die er nu. Dus voor nu, vasthouden aan ongeveer een tot twee gram chocolade een paar keer per 7 dagen, en echt niet over om mensen andere flavanoid geladen levensmiddel, gevoerd in chocolade van programma consumeren!

Vergeten

Vind al uw voedings-en bodybuilding details hier vermeld op www.immortal-nutrition.com!

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.