De Gezondheids-en fitness-en sociale zorg maandelijkse factuur 2011 – Een richtsnoer voor Dummies door mij

Een Quick Guide voor de geplande NHS Hervormingen

De vastzit aan gegevens levert een tijdelijke verklaring van het Welzijn en Sociaal behandeling maandelijkse factuur. Ik heb geprobeerd om de feiten onder en verhelderend, maar zo onbevooroordeeld als goed te doen toch ik in paniek een heel weinig van mijn individuele gevoel zou in zijn geslopen, dus ga dit met een korreltje zout om de bestanden oorspronkelijke doel behouden … dat is met een beetje geluk, een beknopte leidraad voor de algehele gezondheid en sociale behandeling maandelijkse factuur 2011.

Hoe is de gezondheid en fitness en Sociaal behandeling Factuur 2011 gevormd?

Het Bestuur administratie NHS Witboek,

De Welzijn en Sociaal behandeling Factuur werd vrijgegeven aan het parlement over de 19 e van januari 2011 en de maandelijkse factuur nodig is om met de wijzigingen gebeuren. Op het moment van schrijven van deze feiten in april 2011 , de gezondheid en fitness en Sociaal behandeling maandelijkse factuur wordt momenteel fel bediscussieerd en betwist in het Comite Stadium van parlement.

Wat zijn de Vital Ideeën van het welzijn en sociale behandeling maandelijkse factuur 2011?

De visie en het pad van reizen voor de nieuwe NHS is een persoon die de waarden verdedigt en ideeën van de NHS: een complete service, verkrijgbaar voor alle, kosteloos in de fase van gebruik en afhankelijk zijn van medische noodzaak, niet de vaardigheid om vork uit. De top bedoeling van de factuur is een NHS bereiken van resultaten die behoren tot de grootste in de hele wereld te zien.

Het welzijn en sociale behandeling maandelijkse factuur 2011 heeft een robuust concentreren op de huidige betrokkenheid van de patiënt agenda en cadeautjes particulieren en andere provider klanten veel meer controle over de behandeling die ze krijgen en grotere alternatieve en hoe hun oplossingen worden geleverd. Het versterkt ook de huidige getroffen individu info agenda

De grote hand van performance management doelstellingen zullen worden vervangen door de zachtere doel klinkende finale patiënt en verzorger resultaatmeting in de hoop dat dit zal leiden tot aanzienlijk minder mensen vandaag Momenteel wordt toegelaten tot de ziekenhuizen als gevolg van een ziekenhuizen dwingen om ontslag doelen te bereiken.

De grootste verandering, als de bovenstaande agenda’s kunnen worden gekend als aanpassingen, of zijn zeker alleen het plaatsen van hun naam aan een aantal van Labours ver betere suggesties, is dat gemaakt om de manier waarop bedrijven worden georganiseerd. De regering zal elektrisch vermogen en de verantwoordelijkheid voor de inbedrijfstelling bedrijven om de gezondheidszorg profs dichtst bij individuen decentraliseren:. Huisartsen en hun follow-groepen doen het werk in consortia

Deze enorme organisatorische verandering is in slechts de context van de Any Bereid Leverancier agenda die is het verzamelen van snelheid het principe van een bedrijf dat klaar is te verklaren door de autoriteiten als minder dan gratis optie het vooruitzicht voor elke Hellend bedrijf om diensten te leveren en mag niet worden beperkt door de anders dan in uitstekende situaties commissaris.

Dus wat aanstaande voor de gezondheid en fitness en Sociale Zorg Invoice 2011?

eenvoudig proces is, zoals bewezen in het diagram blijkt, als over gesproken zijn we bij de fase commissie, in waarheid op de 3e fase. Al snel na daar dan zal gaan naar de residentie van Lords …. indien ontvangen die aanzienlijk. Onder de vrees dat huisartsen moet echt zijn achtergebleven om hun algemene procedures lopen en dat de factuur wordt slechts een stenen gooien van privatisering lijkt het erop dat er moet wat radicale verbeteringen aan de ingrijpende veranderingen zijn.

Category: Supplementen

Comments are closed.