De gezondheidswinst van Paprika

Paprika is hoger in vitamine C en negen keer veel meer dan tomaten. Paprika is ontstaan ​​in Zuid de Verenigde Staten en nu heeft heel ontvouwen in Europese internationale locaties voornamelijk in Spanje en Hongarije. Paprika bestaat ook uit carotenids en capsaïcine.

Gezondheid en fitness positieve aspecten van de Paprika

een. Paprika helpt bij het reguleren van bloed spanning.

twee. Superior bron van vitamine C, wat helpt bij het blokkeren van scheurbuik, verkoudheid en absorbeert ijzer.

strong> drie. Paprika bestaat uit antibacteriële eiwitten en helpt controle van de vooruitgang van sommige bacteriën die Salmonella die inslikken kan worden overgedragen.

4. Paprika heeft antioxidanten die het immuunsysteem ondersteunen solide.

5. Het ook een energizer, stimulerende en paprika worden gebruikt om te zorgen voor depressie, vermoeidheid en lusteloosheid. p> zes. Paprika is ook fantastisch voor het hart om de reden dat van de capsaïcine het wordt gebruikt om verbinding te minimaliseren P een zender verantwoordelijk voor ontsteking.

7. Paprika is ook uitstekend voor het cardiovasculaire programma en maakt het mogelijk met de bloedsomloop door de bescherming tegen of het regelen van cholesterol.

acht. Paprika zal helpen om de dreiging te verminderen van de meeste vormen van kanker als gevolg van de capsaïcine het bestaat uit.

negen. Paprika zal de oprichting van speeksel en buik zuren verhogen om de spijsvertering te helpen.

De over gezondheid en fitness voordelen zullen niet effectief zijn als je de gedroogde paprika gebruiken is het fijnste om paprika gebruiken, ook al is nog steeds verfrissend en sappig.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.