De goedkoopste manier om uw Enamel Whitening – Baking Soda

Hoe om tanden met zuiveringszout

witter

We gebruiken gewone tandpasta correct? Goed, een kijkje in de keuken … en krijg een volgende lijken op uw Baking Soda! Als u niet beschikt over zuiveringszout op woning, maar, alles wat je hoeft te besteden is een dollar.

In 14 keer, kunt u uw tanden witter te maken door borstelen met zuiveringszout! De eenvoudigste, meest eenvoudige en goedkoopste manier om je glazuur witter op woning.

Wat is Baking Soda

Baking Soda is ook wel natriumbicarbonaat of natriumwaterstofcarbonaat. Het is een wit poeder vaak toegepast als een mild stimuleren agent voor peperkoek, koekjes, etc.

De chemische formule is NaHCOs drie.

Om te weten hoe te gebruiken, voldoen aan de drie ongecompliceerde manieren:

# 1. Dompel je tandenborstel in Baking Soda

Plaats wat zuiveringszout op uw tandenborstel. Wees niet te zetten veel, maar voldoende voor alle haren worden omzoomd door het poeder. Ik geloof dat de videoclip bij de basis van de website pagina toont heel goed wat het totaal te plaatsen als je moet hebben om het te visualiseren.

# 2. Poets je email als gewone

Zoals je zou doen bij het poetsen van je tanden met gewone tandpasta, je tanden poetst gedurende 3 minuten (niet veel voor een langere tijd als zuiveringszout is vrij schuurmiddel). Maak het mogelijk voor je zelf te spugen als u nodig heeft om. U kunt extra richten op de onderdelen die u wilt witter indien nodig.

# drie. Spoel je mond

je mond spoelen met schoon H2O en spugen de baking soda. Zorg ervoor dat u niet zuiveringszout bewaren in je mond veel te lang!

Waarschuwingen

  • Gebruik alleen zuiveringszout na of twee keer per week.
  • Gebruik zuiveringszout niet te houden in de mond veel te uitgebreid als het echt abrase en zou problemen uw email email
  • effectief spoelen -. voor dezelfde oorzaak
  • Niet instellen veel te veel zuiveringszout op uw tandenborstel als de meeste ervan zal dan houden op uw tandvlees, en je kan eventueel voel een branderig gevoel.
  • zorgvuldig Gebruik met mate duidelijk van iets schadelijk uitvoeren om uw email te blijven en tandvlees.
  • Category: Supplementen

    Comments are closed.