De goedkope en krachtige manier ik verholpen Mijn Zits

Een 10 jaar Angst

superieure college Ik was vrij gelukkig ik had slechts een handvol van zits elke nu en dan, en de meeste van hen werden whiteheads.

Ik herinner me af hoe gelukkig ik was, om de reden dat mijn oudere broer had een heel vreselijke puistjes in hogere school, en ervaren om Retin-A te overwegen voor een uitgebreid, waarbij om zich te ontdoen van het. Dan gewijzigd mijn geluk toen ik ongeveer 19.

Ik begon het ontvangen hopen veel meer puistjes, en had ook de uitdagende knopen die onder de oppervlakte zitten. Ik verbeeldde bergketens waren uitbarstende op mijn confronteren! Het was ongelooflijk pijnlijk voor mij – ik van mening dat alleen tieners verkregen eigenlijk belabberd acne

Ik experimenteerde met een veel merchandise te ontdoen van mijn acne:. Onderscheidende zepen, puistje zalven, Proactiv, en gezichtsmaskers … elk klein ding maar Retin-A. Naarmate ik meer volwassen ik afwezig van ernstige chemische stoffen en perscription supplementen gestuurd. Ik stopte zelfs sportieve make-up van welke aard ook, en dat niet eens hulp.

Ik wist ook niet roken of drinken of proberen te ongezonde maaltijden te eten, dus ik kon niet bepalen welke elementen kunnen worden triggering het dan stam. In simpele feit was ik alleen maar serieus onder druk gezet over het bezitten van acne al meer dan mijn deal met, dus het was een schuur-elimineren omstandigheid. Ik probeerde te vergeten dat ik ervaren pukkels, maar dat zou alleen maar presteren tot aan ving ik een glimp op van mijn spiegelbeeld.

Dus dit ging op voor ongeveer 10 een lange tijd! Er waren het zijn momenten dat mijn pukkels zou verminderen en ik dacht dat ik uiteindelijk werd het uitbreiden van te maken, maar helaas het kwam vaak terug. Tot slot kwam ik overal op een webpagina (EarthClinic) die naar de all-natuurlijke geneeswijzen voor zits gesproken. Na onderzoek van ieders mening, ik dacht ik moet het een schot. De beste element is dat het zo betaalbaar te verkrijgen en het heeft als duizend gebruik!

Mijn Miracle Cure

De manier waarop ik voor het laatst but not least genas mijn puistjes was door het toepassen appelazijn. Ik las door dat het was geweldig om te consumeren, dus ik begon te drinken een eetlepel appelazijn met een halve liter water twee keer per dag – oh ja en een beetje honing om de smaak te helpen. Ik deed dit in combinatie met het werken met appelazijn als een toner.

Ik gebruikte een fifty/50 focus van appel cider azijn en H2O als mijn toner, en gebruikt het goed na mijn buien van dag tot dag ( gelukkig is de geur van de azijn verdwijnt onmiddellijk na een paar minuten). In slechts keer kon ik een spectaculaire variatie in mijn poriën en de huid te zien. Het zal zo effectief werken, dat voor ongeveer een 12 maanden heb ik eenvoudig, duidelijk, stralende huid ervaren.

Eens in de zoveel tijd zal ik een puistje krijgen alle via geselecteerde momenten van de maand, maar alle ik doen is de katoenen bal met de appel cider azijn op die locatie een beetje langer en doe het 2 keer per dag. Het is een fantastische ervaring om een ​​puist krimpen in het merk een verschil van enkele uren. Door het stoppen van de werkdag het zowat volledig is verdwenen, en helemaal afwezig door de toekomstige vroege ochtend. Ik heb nog nooit tegengekomen een producten die werkt zo goed, is superieur voor u en heeft geen bijwerkingen.

Ik moet zeggen dat ik geen liefhebber van de manier appelazijn ruikt of smaakt, maar nu ik niet in staat zijn om mijn bestaan ​​te overwegen zonder! Ik geen tijd meer gebruik honing als ik drink het – ik gewoon splash een beetje in mijn H2O en drinken gedurende de werkdag. Ik begonnen met toepassing van de appel cider azijn uit de typische supermarkt. Dit type is ongelooflijk goedkoop, gefilterd en niet natuurlijk en organisch. Ik gebruik echter dit type voor mijn gezicht, maar nu krijg ik Bragg ongekookte Unfiltered Natural Apple Cider Vinegar te consumeren. Zoals je zou verwachten kosten een beetje meer voor de biologische appel cider azijn, maar het zal niet remmen de bank, en ik kan niet een waarde instellen op mijn gezondheid en fitness.

Ik hoop dat mijn verhaal helpt een andere persoon anders die er moeite aan chronische acne. Omdat we hebben allemaal verschillende huid vormen Ik zou raad kijken naar de reacties op de webpagina EarthClinic te zien wat andere mensen met uw huid soort deed. Ik heb een vette huid, en kon waarschijnlijk gebruik maken van hele taaiheid appelazijn toner met uit het drogen van mijn huid, maar ik heb het niet nodig, omdat de 50/50 concentratie was voldoende solide om mijn acne worstelen.

Let op: Als je door van PMS dan Apple Cider Vinegar is een extra fantastische remedie voor die als zeer goed

Category: Supplementen

Comments are closed.