De Health Toegevoegd voordelen van Going to the Seashore en zeewater: Roos, Puistjes, en extra …

Intro

We genieten op weg naar het strand en stress-vrij, maar wist u dat de kust levert veel gezondheid extra voordelen veel te? Hulp acne, gladheid van de huid, roos, geest energie, en veel meer gewoon door het gooien op een duik fit en rijden naar de kust. Het maakt niet uit of youre willen op het zoute water, het zand, de zon, de zee onkruid, of de zee eten, naar de kust is bijna alsof je naar een kuuroord, als je weet wat te doen, dat is. Ook, wat superieure manier om plezier van het strand te krijgen dan met een lekkere koele smoothie? Als u wilt wat lekkere smoothie recepten, die Nutella Smoothie en gezonder Avocado Smoothie bevat, klik op onderstaande.

The Salt Drinkwater

aantal van ons hebben de opdracht gekregen die zee H2O is goed voor ons. We zijn op de hoogte om onze problemen op het water te overwegen. Maar wat zegt de oceaan echt voor ons welzijn te doen.

Effectief, laat beginnen met de essentie. Ieder van ons zijn gemaakt van zee H2O. Onze lichamen zijn ongeveer tweederde water, en het enige mineraal dat we kunnen innemen is zout. Ieder van ons heeft factoren van zee h2o in onze units, dus hoe zwemmen in de oceaan hulp ons?

 1. eerste instantie van alles, zee H2O is een wonder therapie voor zits en semi-duurzame littekens. Zout is een uitstekende uitharding, clearing en reinigingsmiddel. Waarom denk je dat we genezen varkensvlees met zout? De natriumchloride steun aan de huid te reinigen en is normaal affectieve voor een zachte acne. Als een alternatief voor het gebruik van agressieve chemische stoffen die de poriën kunnen beschadigen en leiden tot littekens, overweeg dan om een ​​excursie naar de golven als een substituut.
 2. Zout drinkwater geneest snijwonden en zweren. Hebt u op elk moment op de hoogte gebracht in de oceaan voor uw schaafwonden te gaan? Zout h2o is werkzaam als een reinigingsmiddel voor 1000’s van vele jaren. Het bevrijdt de huid van de overzeese toxische stoffen en geneest de bezuinigingen. Dat is waarom het is vaak gesuggereerd dat we gorgelen met zout drinkwater. Het zout droogt ook eventuele pus die in wonden. Het zou kunnen steken als je in eerste instantie contact opnemen met het drinkwater, maar als je voordoen uit, het moet echt een stuk minder pijnlijk dan van tevoren je ging naar binnen zijn
 3. Salt h2o functioneert ook als een volledig natuurlijke shampoo . Heb je gemerkt dat je haar is echt droog snel na de coming out van het drinkwater? Dit is voor de reden dat het zout in de oceaan reinigt alle oliën van je haar. Als u een bijzonder vette hoofdhuid, dan zout water is een fantastische manier om al die onnodige oliën strippen van je haar. Zwemmen in zee drinkwater biedt tevens de hoeveelheid aan je haar, vooral als je veel van de goederen. Het zout krijgt ontdoen van de ontwikkelde tot chemische verbindingen, ongeacht of het nu conditioners, haarlak, gels, of etcetera, met als gevolg dat je haar gaat niet alleen over zo gebukt. Het drinkwater zelfs zal zich te ontdoen van roos, omdat, met name wanneer het zout deeltjes zijn veel groter alternatief dan kleinere, het functioneert als een exfoliant op uw hoofdhuid.
 4. Het ruimt je neusholte strategieën. Als u ooit lang gegaan in het drinkwater met een opgezette neus, weet je dat de tweede zout h2o komt je neus, tonnen rommel komt sijpelt uit. Gross toch? Als youve op enig moment ervaren een overdreven gevulde neus, kan je goed hebben ervaren een kleine thee-pot gevormd factor te krijgen van uw huisarts. Gezondheidswerkers normaal voorschrijven mengen zout en drinkwater en vervolgens gieten in een neusgat, dus het uitfilteren van de ontworpen-up slijm uit het andere neusgat. Waarom een ​​neus theepot gebruiken als je gewoon kunt gaan zwemmen. Dont angst, wat op enig moment valt in de H2O wordt gereinigd door de oceanen puur natuurlijke conciërges, de algen en zeeplanten.
 5. Eindelijk, zwemmen in zeewater hels u gezond te blijven. Dit is waarschijnlijk de meest typische van de beloningen van het strand. Spiergroepen in je schouders, armen en benen die Arent gebruikt in een andere actie wanneer u zwemmen, gebruik je. Thats waarom zwemmen is vaak aan te raden als een goede manier om te trainen. Zelfs betreden drinkwater in een snel tempo zal branden uit 590 callories een uur als je weegt een stuk minder dan honderd £ 30. Als je veel meer te wegen, dat het brandt nog veel meer calorieën.

The Sand

Uiteraard, op het strand, zand is overal mee naar toe. We dwalen in het, we begraven onszelf erin, we zelfs genieten mee. Maar wat betekenen deze kleine korrels van rots toe te voegen aan onze kust spa?

 1. Misschien het belangrijkst, zand is een normale exfoliant. Heeft u op enig moment blijkt dat direct na het verlaten van de kust, de zolen van je voeten zijn ernstig inschrijving? Dit is omdat youve rondom de hele dag lopen op zand! Hoe fijner het zand, hoe beter de afschilfering. Hoewel ik geen voorstander van het gebruik van zand op uw deal met, omdat het kan hard zijn, voor je benen, voeten, armen, of de romp, de korrels zorgen voor een uiterst gezonder andere aan de chemische-rijke retail exfoliërende. Het is essentieel om uw systeem simpelweg scrubben omdat je tegelijkertijd ontnemen van dode huidcellen, waardoor het genereren van uw poriën en de huid zacht om aan te raken, en ook de mogelijkheid voor uw poriën voor een betere ademhaling, verdienen het veel minder waarschijnlijk voor u om break outs. Het is aangeraden dat je scrubben 2 keer per week, dus nu heb je een reden om het hoofd boven naar de kust!
 2. Wandelen in zand helpt ook je match te houden. Heeft u op enig moment merken dat het lopen op het strand kost zoveel meer inspanning dan een wandeling op de grond? Dit is voor de reden dat van de duinen in het zand en de inconsistente, en voortdurend veranderen oppervlakte van de korrels onder je voeten. Je verbrandt tot vijftig pct extra energie gaan wandelen op zand, plus omdat uw spierweefsels maken van een poging zo lastig om grip te krijgen, krijgen ze sneller afgezwakt een ton. Nu weet je waarom die mensen seashore joggers zijn zo pak.
 3. Tot slot, heb je ooit jezelf begraven in het zand? Je kon vermoeden dit was gewoon een genot om te doen, maar het blijkt dat zand begraven eigenlijk is geweldig voor u als goed. Het verhoogt uw lichaam over-all resitance en verhoogt de bloedsomloop en stofwisseling ook. Je lichaam is effectief een stuk moeilijker met al dat meer lichaamsgewicht op. Dit is identiek aan de invloed van zijn zelfs groter dan andere mensen. Het is echt opvallend om te zien dat hoe meer je weegt, hoe moeilijker het is voor u om functies uit te voeren. Dit is waarom het is vaak makkelijker voor personen die bijzonder slank om de training vrij dan iemand die van gewone lichaamsgewicht doen. Door het begraven van jezelf in het zand, geeft u uw hele lichaam het effect dat je weegt dat veel extra, en dus het maximaliseren van uw hart bedrag, en dus je stofwisseling.

Het Zonlicht en warmte

We hebben allemaal graag echt om te baden in de zonnen warme stralen, maar dit smakelijke rustgevende oefening kan ook uw lichaamsbouw en het hoofd te helpen.

 1. Het is een goed herkend punt dat mens steeds echt moet blijven in het zonlicht. Idealiter, je moet besteden ten minste 50% per uur in hele zonnestelsel dag-tot-dag. De meeste mensen weten dat zachte van de zon stimuleert de vitamine D-generatie in uw lichaamsbouw. Maar wat doet vitamine D echt doen? Effectief, wetenschappelijke omstandigheden Vitamine D is een vet oplosbare vitamine, of een sterior hormoon. Vooral, het gaat in de kern van cellen in je gehele lichaam en beide zet ze aan of uit. Een ander voorbeeld van een steroïde hormoon testosteron. Vitamine D helpt om uw dreiging van hart-aanvallen, osteoporose, Alzheimer, en wanhoop verlagen hoewel ook het stimuleren van je immuunsysteem, het verminderen van acne, en de bestrijding van vorm II diabetes. Misschien wel het allerbelangrijkste in deze dag en leeftijd, vitamine D helpt om uw risico van de meeste vormen van kanker drastisch te beperken. Vitamine D reeksen zijn op een all time minimaal in de mens, in het bijzonder in de vs en andere 1 Wereld internationale locaties als gevolg van de stijgende afhankelijkheid van cabines en werklocaties landbouw plaats. Dus ga naar het strand, klap op sommige scherm zon scherm en houdt een hoor. Vergeet niet op zonnebrandcrème van te zetten op zijn minst SPF vijftien, om de reden dat deze manier zal je zelfs nu krijgen vitamine D en een tan, terwijl het niet hebben van huidkanker. Voor veel meer richtlijnen over de zomer en een verblijf in de zon, kijk naar dit hub hier.
 2. Het blijkt dat zich in het zonlicht maakt je ook gelukkiger. Personen die niet besteden minimaal vijftig procent een uur van dag tot dag in de zon zijn negen momenten zo waarschijnlijk tot wanhoop te bouwen. Dus houd die glimlach gaat vast door te blijven in de zon aan de kust.
 3. De zon zal ook zorgen dat u goed lijken. Dit slechts een is duidelijk, maar ik moest het betrekken om de reden dat het is gewoon een van mijn belangrijkste redenen voor naar het strand. Zonlicht stimuleert de productie van melanine in je poriën en de huid, AKA, helpt je tan en prachtig. Het verlicht ook haar, leveren ons puur natuurlijke en glanzende strepen. Vergeet het punt om een ​​shampoo die SPF vijftien heeft gebruiken omdat je haar kan beschadigd raken van massief zonlicht, studeren er hier meer over.
 4. Ten slotte is de zon (en om die reden de heat0 ook zal je transpireren die als het draaien uit, verhoogt hoeveelheid verkeer u en uw stofwisseling. bezweet is ongelooflijk gezonder, het laat uw gehele lichaam alleen ontdoen van overtollige gifstoffen als het ook de ondersteuning geweldig uit. Het stimuleren van zweet heeft de neiging om je hart bedrag maken verbeteren en verhoogt ook ons ​​metabolisme, dus wees niet bang om toe het zweet!

Zeewier en Sea Food artikelen

Zeewier is een van de meest innovatieve en buitengewone natuurlijke algehele gezondheid makelaars van alle tijden. Vooral in overeenstemming met recente wetenschappelijke studies uitgevoerd door Dr Haengwoo Lee, een biochemicus nu woonachtig in Seattle Washington, de voordelen van zeewier zijn onthutsend. Sea maaltijden, dit soort als krabben, oesters , kreeften, en zalm, al is heerlijk ook zijn prachtig voor je hersenen en hart.

 1. Zeewier bestaat uit een anti-oxidant die is tot 100 periodes extra productief dan de conventionele anti .-oxidanten vitaminen C en E. Deze enorme-antioxidant heeft wonderlijke gezondheid en fitness positieve aspecten Rapporten vertonen dat het hebben van een zeewier voedingssupplement voor slechts 6 weken kan: bezuinigen LDL (ongewenste) cholesterol, terwijl het maximaliseren van HDL (goed) cholesterol, te verbeteren elasticiteit en openheid van de slagaders, verbetering van het geheugen, de bloedsomloop te verbeteren, verbeteren mentale scherpte, en zelfs ondersteuning u sluimeren verbeterd. Het zou me tien miljoen een lange tijd om te demonstreren en stijl uit de bio-en scheikunde aan de achterzijde van dit te overwegen, dus als je dat zou doen willen onderzoeken voor jezelf, klikt u hieronder.
 2. Seafood, vooral zalm, tonijn, en meerval, nemen Omega drie vetzuren. Gewoonlijk ons ​​lichaam gebombardeerd door Omega 6 vetzuren, deze vetten zijn over het algemeen ontdekt in chips of andere verpakte oplossingen. Toch ongeveer zeventig procent van de mensen ontbreekt omega drie vetzuren om de reden dat ze zo echt moeilijk te ontdekken. Onder de de weinige voedingsmiddelen die omega-3 vetzuren hebben naast zeevruchten zijn noten en avocado’s. Maar vis en visolie is ongetwijfeld de meest overvloedige aanbod van deze gezonde vetten. Omega 3 regelt niet alleen de triglyceriden in het bloed, maar vermindert ook de bloedstolling, ontsteking, mogelijkheid van hartziekte, kans op beroerte en is essentieel voor de vervaardiging van hersenen en oogweefsel. dus belangrijk punt dat het normaal wordt toegevoegd aan pasgeboren formulering. Im niet vertellen om te gaan op voorhand en consumeren van de vis die u zee in de oceaan om de reden dat die opmerkelijk storend en bijzonder weerzinwekkend zou zijn, maar al- rond oevers, er zijn voortdurend visbuffetten en plaatsen om te eten. Dus na de dag van spa-behandeling opties op het strand, nog wat van de andere voordelen van de oceaan, hoewel ook het vullen van je buik. Vergelijkbare geldt voor het zeewier, gaan hebben sommige sushi!

Ik hoop dat deze hub is gunstig voor jullie geweest. Ook heb ik gewoon liever op wijzen, vergeet niet om te hydrateren als je huis van het strand. Terwijl het zand en water zijn uitstekend voor je, zout kan ook te drogen, dus direct na een werkdag aan zee spa, neem een ​​douche, en leg ze op wat lotion.

Vergeet niet om weg te gaan van een commentaar onder met uw ideeën en observeren voor toekomstige hubs.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.