De hogere prijs van Welzijn Behandeling: Waar is de & quotMissing Fondsen ‘rubriek?

Introductie

Ik ben een 20 12 maanden in een kalenderjaar tachtig jarigen hele lichaam ouder. Ik heb hart pijn, astma en ruggengraat problemen. Vandaar, ik weet alles over de grote waarde van welzijn zorg. Ik begon aan het welzijn behandelmethode vraag, waarom zijn de prijzen zo groot? Ik vroeg me af waar alle inkomsten werkelijk aan de hand was had medische professionals verwerven het grootste deel van het?

waarin alle Leftover Dollars rubriek?

Bij normale, spinale fusies kosten dan $ 100, 000, en deze kosten van tijd tot tijd stijgt tot $ 200, 000 + vertrouwen op wat betrokken bij de chirurgische procedures (vaak een anterieure en posterieure cruciaal is) . Voorafgaand aan Ik begon met weer uitdaagt, ik had geen idee hoe sterk weer chirurgie kosten! Er was geen precieze informatie op het net, maar ik ben conservatief schatten dat orthopedisch wervelkolom chirurgen voeren op minimaal honderd operaties per 12 maanden. Orthopedisch wervelkolom chirurgen te maken rond $ 700, 000 euro per jaar (en in mijn ogen, dit is extra dan redelijk voor wat ze doen). Nogmaals, er was geen specifieke details op het web, maar ik ben op weg naar conservatief schatten dat anesthesiologen observeren minstens tweehonderd functies per jaar. Anesthesisten maken all-around $ 400, 000 per kalenderjaar. Ook als de chirurgische procedure is verfijnd (die als ruggengraat reconstructieve chirurgische procedures voor een persoon met Scheuermanns kyphose) verschillende chirurgen meestal de chirurgische procedures uit te voeren. In deze omstandigheden, de kosten voor de medische procedures bedraagt ​​over het algemeen keurig van meer dan $ 200.000. Kraken deze cijfers blijkt dat de wervelkolom chirurgen, anesthesisten, en assistenten / verpleegkundigen alleen worden betaald uit een fractie van de volledige kosten van de operatie. Uit mijn berekeningen, hoeven deze mensen betalen betekent niet veel meer dan een kwart van de totale lading van de chirurgische behandeling. Ik benut ruggegraatsfusiechirurgie als voorbeeld omdat ik een ton van het bestuderen over het toch hebben bereikt, deze concepten van toepassing op elk klinisch proces. De vraag is: waar is de versoepeling van de fondsen post

The Leftover Cash is waarschijnlijk om uit te betalen voor levenloze objecten

De rest van de dollar is waarschijnlijk betalen voor levenloze objecten? dit soort als zorginstelling kamers, chirurgische apparatuur, etcetera … Terwijl de gezondheid gerelateerde apparaten, dit soort als titanium staven voor spinale fusies, zijn niet goedkoop te produceren is er geen verklaring voor hen te waarderen als een groot deel zoals ze doen. In overeenstemming met een terbeschikkingstelling door CNN, werd een vrouwelijke gefactureerd $ 863,20 voor wegwerp tang wordt gebruik gemaakt van haar behandeling (of ze ervaren dekking, weet ik niet). De gemeenschappelijke kliniek verblijf voor een avond in het medisch centrum is $ 5000. Deze kosten zijn aanzienlijk opgeblazen.

Waarom is de kosten met betrekking tot deze goederen zo groot?

een kijkje nemen, het zou kunnen lijken alsof fondsen verdwijnen in dunne lucht aan de andere de hand, wordt de omzet voortdurend ergens heen. De aanzienlijke kosten verbonden aan de algehele medische behandeling in de vs is nu veroorzaakt door verzekeringen organisaties. Ziekenhuizen wetsvoorstel verzekeringsplan bedrijven onrealistische bedragen voor de reden dat de verzekeringen organisaties mogelijk voor hen om is het geen grote oplossing die verzekering bedrijven en ziekenhuizen zijn beste vrienden. Het is moeiteloos voor ziekenhuizen om dit gewoon doen omdat ze niet te maken hebben met de patiënten zelf. Ik ben van mening dat dit probleem onthult de donkere facet van geprivatiseerde welzijn verzekering. Ik heb het gevoel dat welzijn verzekeringsplan organisaties hebben toegelaten dat de onderhandelingen over zeer aanzienlijke kosten in de hoop dat ze zullen aanmoedigen veel meer mensen om wellness af te sluiten. Gezondheid en fitness verzekering plan providers hebben de Amerikaanse gezondheidszorg methode, die bedoeld is om een ​​provider industrie gedraaid, in een onpersoonlijke geldcirculatie.

aandacht trekken steunpunten

Vanwege het feit van welzijn verzekeringsdekking organisaties, heel wat mensen zijn niet in staat om het welzijn behandeling die ze moeten hebben krijgen.

 • Wellness verzekeringsdekking providers hebben een aanzienlijke hoeveelheid hoogwaardige gelanceerd afdrukken in de medische behandeling systeem. Ik ben van mening dat dit in element te gaan met de typische Joe te houden van te weten wat er in feite waarschijnlijk op.
 • Veel meer en extra mensen reist naar plekken zoals Mexico of India voor hun gezondheidszorg technieken, en ik krijgen dat verschrikkelijk voor verschillende verklaringen.
 • Personen die out-of-pocket besteden voor hun gezondheidszorg kosten niet hoeft uit te betalen zo veel als zou worden gefactureerd als zij ervaren verzekering.
 • Veel mensen hebben tegenwoordig verzekering plan dat niet eens voldoende van de kosten van een chirurgische cursus van actie voor mensen om in een positie om te betalen voor het te dekken. De verzekering plan dat zal gaan over een groter deel is ongelooflijk prijzig.
 • Welzijn dekking bedrijven hebben ook opgeblazen de kosten van de remedies. Ik kan getuigen hiervan. Ik kies het Advair inhalator co-vork uit voor mijn inhaler is $ 70 voor een een enkele maand verstrekken. Ik kom over dat absurd. En toen ging ik naar de werkelijke fysieke therapie voor mijn weer, was ik meestal gefactureerd ongeveer $ 350 voor elke gaan (waarvan de meeste mijn verzekering betaald).
 • Samenvatting

  Ik geloof niet dat het welzijn verzekering plan bedrijven zijn volledig kwaad dat zij hebben geholpen veel mensen de zorg krijgen die ze moeten hebben. Ik schreef dit bericht te wijten aan het feit dat ik ervan overtuigd dat gezondheid en fitness verzekering providers moeten hebben om te hervormen en een stuk meer duidelijk. Verenigde Staten heeft de best opgeleide professionele medische professionals in de hele wereld toch, onze gezondheidszorg betalingssysteem is gebrekkig. Ik rust mijn omstandigheid. Bedankt voor het kijken op!

  Reference Web-sites

  de baan done.chron.com/considerably-funds-orthopedic-surgeons-make-year-8035.html

  groot deal-anesthesiologist-make-3881.html

  persoon-avond-in-a-ziekenhuis-prijskaartje

  Category: Supplementen

  Comments are closed.