De hoofd-en secundaire behoeften van de Wellness Report

Welzijn informatie bevatten bepaalde persoon professionele medische informatie, waaronder de eigen identificatie info, in het bezit komen van informatie, eerdere behandelingen, verify-up en gezondheid en fitness neem een ​​kijkje op de resultaten, ernstige kwalen, geschiedenis van dierbaren gezondheidsproblemen, medische allergieën , aanbevolen drugs en geschikte levensstijl feiten.

Het primaire doel van de algehele gezondheid document verwijst naar het in de behoeften waarvoor de informatie en feiten werd verzameld om mee te beginnen. Deze soorten behoeften omvatten over het algemeen het verlenen van voldoende en passende professionele medische behandeling gevraagd door het individu of noodzakelijk is voor het individu vooral gebaseerd op de inhoud van de plaat beschouwd. Deze gegevens zijn nodig op deze toets niveau in te kopen om te handhaven bijhouden van belangrijke wetenschappelijke gegevens die elke langdurige zorg professional in ontmoetingen met hetzelfde individu praktisch kon vinden.

Secundaire functies van wellness gegevens van patiënten te verwijzen naar een reden die buiten het belangrijkste doel, die consensus of rechtmatig gebruik van de informatie te kijken naar illegale oefening, voor het voorkomen of verminderen van specifieke of algemene bedreigingen voor de volksgezondheid en fitness of bevat voor de gemeenschap welzijn of basisveiligheid studie of statistische onderzoek. Pogingen zijn ook aan de gang in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Australië om de hoge kwaliteit en consistentie van de gezondheidszorg gegevens voor effectiever gebruik te stimuleren met betrekking tot de openbare algehele gezondheid te onderzoeken initiatieven. Deze onderzoeken zouden de hoge kwaliteit van de klinische producten en diensten van deze landen en het verbeteren van de totale gemeenschap algehele gezondheid, zoals delen van genetische effecten, wanorde kans elementen, haalbare ingrepen, drug facet effecten, surveillance bescherming drug, genezing prestaties, lagere sterftecijfers, institutionele algemene monitoring prestaties en klinische prestaties.

In 2000, de HIPAA Privateness Regel ontstaan ​​om landelijke specificaties opgeven voor de beveiliging van bijzondere wellness-informatie in normaal.

In 2003, de HIPAA Stabiliteit Regel afgerond landelijke normen voor de beveiliging van elektronisch opgeslagen wellness informatie van individuen, in het besef dat de elektronische opslag van de kwetsbaarheid van dit soort prive-bestanden zou kunnen verbeteren.

In 2009, als bedrijven, onderzoekers en praktijkmensen begon het voordeel dat het uitbreiden van het toegestane gebruik van klinische informatie en feiten voor de studie zou kunnen hebben voor begrijpen publieke welzijn en ontwikkelingen in de gezondheidszorg, de getroffen persoon Protection Rule ontpopt als goed om nog verder te worden bepaalde de vertrouwelijkheid van alle individueel identificeerbare informatie die betrokken zijn bij klinische informatie gebruikt voor dit soort onderzoeken.

Category: Gezond eten

Comments are closed.