De Ideale Gezondheidszorg Acne Treatment Laser

Een laser is een gecentreerde mild balk die is ontwikkeld richten op unieke locaties van de huid straling zonder schade aan het omringende weefsel. Er zijn verschillende strategieën voor zits eliminatie, als een laser huid schil die alleen maar richt op de micro-organismen onder de poriën en de huid die prospects om puistjes acne. Anderen nemen het uitsnijden besmet knobbeltjes of zelfs vernietigen van overactieve talg klieren om de hoeveelheid olie die de huid genereert verminderen. Omdat de poriën en de huid soorten en acne problemen variëren, zal de aard van de laser procedure die het beste is voor een poriën en huidtype ook variëren.

Huidtherapieën worden meestal ontvouwen uit dan vele klassen, het krijgen van maximaal acht maanden. Acne behandelingen die bacteriën richten of weer de kop opsteken poriën en de huid zal periodiek onderhoud nodig om potentiële acne verlagen flair ups. Deze onderhoud remedies misschien wel regelmatig maandelijks of tweemaandelijks. Gezien het feit dat laser behandelingen zijn gecategoriseerd als een electieve behandeling, kan er wel niet worden opgenomen door de verzekering. De capaciteit van een patiënt te veroorloven om te betalen voor een laser te verhelpen zou de frequentie van de bezoeken en het onderhoud bezoeken beïnvloeden.

De meest verspreide laserbehandeling opties worden erkend door de namen Omnilux, LuxV, CoolTouch, Smoothbeam en CO2. Vanwege het feit poriën en de huid soorten en acne complicaties variëren, zal de soort laser te verhelpen die is beste voor een huid vorm ook variëren. Een getroffen persoon kan heel goed beginnen om succes in een dag werken toch ziet, de meeste voordelen kiezen tussen een 7 dagen en een periode van dertig dagen aan de oppervlakte. Uw dermatoloog kan de grootste cursus van actie voorstellen voor uw exacte poriën en vorm de huid en uitdaging.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.