De ideale Laser behandelingen voor Acne

Dit soort laser behandeling gebruikt milde energie die wordt toegepast op de huid vrij snel, lopende pulsen. De bundels zijn gericht op de huid in een patroon overeenkomt met dat van scannen, waardoor voor dunne lagen van de huid worden afgenomen in een heel nauwkeurige manier zonder aanzienlijke warmte problemen elders. Aan de andere kant, kan deze kuur pijnlijk zijn, en facet uitkomsten bestaan ​​uit ontstekingen en roodheid in de te behandelen onderdelen.

De Erbium YAG laser maakt lichtgewicht energie die wordt beschouwd als te zijn in het midden-infrarood onzichtbare lichtgewicht spectrum. Omdat van deze eigenschap, de H2O ontdekt in de poriën en de huid absorbeert de laser vitaliteit veel meer merkbaar dan die gemaakt door koolstofdioxide lasers.
De verbeterde absorptie van de laser elektrische stroom brengt een onmiddellijke verdamping resultaat op huid en weefsel dat is zo nauwkeurig dat er nauwelijks enig aspect uitkomsten. Dit wordt ook wel aangeduid als een kille laser omdat er geen huid branden gebeurt. Niet verrassend, helende tijd is ook korter, waardoor het een goede keuze van de behandeling methode zal maken als je een student, als u uw behandeling kunt plannen gedurende langere schoolvakanties. Als u een volwassen met acne littekens, kunt u de strategie van uw behandelmethode over geplande tijd af van de functie.

Deze stijl van laserbehandeling maakt gebruik van een bepaalde golflengte licht lichtbundel te behandelen laesies en plaatsen nog steeds links op de huid van acne. Het is nonablative, hetgeen inhoudt kan concentreren op weefsel in verdere lagen van huid zonder de noodzaak beschadigen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.