De ideale manier om te zorgen voor Cystic Zits

Breed-spectrum antibiotica deze soorten als doxycline, erythromycine, minocycline en tetracycline functie van het bestrijden van micro-organismen die leiden tot acne, zo effectief verminderen irritatie in de huid. Antibiotische behandeling kan heel goed worden gevraagd voor een aantal maanden, en voor mensen met cystic acne, kan een verhoogde dosering van de behandeling goed worden verwacht. Topical procedure wordt over het algemeen gebruikt in combinatie met antibiotica te verhelpen.

Oraal antiobiotic gebruik kon niet krachtig zijn in het behandelen van cystische zits voor een lange lengte. Een kwaal genaamd gramnegatieve folliculitis (zwelling van follikels) kunnen gevolg van verlengde expressie gebruik van antibiotica. Persoon die net antibioticafabriek nemen voor kritische soorten acne zijn op gevaar voor het produceren van deze aandoening, in welk geval een extra soort van antibiotica goed kan worden geacht. Alternatief bestaat een soort geïdentificeerd als isotrentin – veel meer algemeen als Accutane. (REF een)

Accutane heeft geverifieerd om cystic puistjes met succes aan te pakken en wordt gezien als de allerbeste systeem van behandeling van alle stijlen van ernstige puistjes, want het roeit alle betrokken met breakouts factoren: overmatige olie productie, verstopte huid poriën, micro-organismen en zwelling. Accutane omvat een periode van vier tot half zeven dagen periode van het rechtsmiddel waarin orale behandeling elke dag wordt genomen. Patiënten kunnen kennis delicate kant resultaten dit soort als verslechterde acne in de loop van de eerste weken van de procedure, evenals schrale lippen, ongelooflijk droge huid, droge slijmvliezen en neusbloedingen.

Gebruik van Accutane optreedt met een gevaar: Deze behandeling zal leiden tot intense geboorteafwijkingen en niet kan worden verstrekt aan verwachten vrouwen of door vrouwen van alle leeftijden die misschien komen te verwachten. De FDA heeft een monitoringsysteem in de positie om Accutane gebruik voor meisjes die van kleine vruchtbare leeftijd goed te keuren. Andere aspect uitkomsten kunnen eventueel gaan met een sterkere mate van cholesterol en triglyceriden, als zeer evenals grotere leverenzymen. Simpelweg omdat het een heleboel aspect uitkomsten die kunnen eindresultaat van Accutane gebruik, patiënten die kiezen voor deze behandelmethode worden normaal ongelooflijk zorgvuldig vastgesteld door hun arts.

Veel mensen ontdekken dat belangrijke vormen van acne te lossen onmiddellijk na 1 Accutane remedie echter in een paar gevallen, een aanvullende procedure kan nodig zijn.

Andere therapieën vereist aanpakken maar een cyste tegelijk. Ter bescherming tegen een aanzienlijke knobbeltje van scheuren en littekens worden interlesional corticosteroïd injecties vaak toegepast. Daarbij injecteert de cyste met een verdunde corticosteroïd, die irritatie afneemt. Cysten ‘verzachten’ weg tussen drie en 5 keer. Sommige cysten zijn te groot om te reageren op andere therapieën en moet worden afgevoerd en chirurgisch uitgesneden in een spreekkamer milieu.

Category: Dieten

Comments are closed.