De ideale oplossing voor Teenage Acne

Puistjes wordt veroorzaakt door drie items: micro-organismen, onregelmatige vergieten van nutteloze huidcellen, en abnormale talg (olie) generatie in de poriën en de huid. Vanwege het feit hormonen zijn meestal betrouwbaar voor vettere huid, puistjes is het meest typisch voor de tiener meerdere jaren, terwijl de volwassenen kunnen blijven om het te krijgen ook. Uw tiener moet echt worden aangemoedigd om zeer goede hygiëne te oefenen. Terwijl u zorg hebt genomen van je puistjes met ernstige reinigers en reinigers en het gebruik van grof ‘buff’ trekjes en washandjes, volgens de American Academy of Dermatology (AAD), de oude strategie van ‘schrobben’ afwezig microben en olie leidt tot veel meer talgproductie. Uw tiener moet een zacht reinigingsmiddel om acne-verontreinigde plekken dagelijks gebruik maken van op zijn minst twee keer en was alleen met de vingertoppen of armen. Een superieure reiniging is ook op elk gewenst moment net na uw tiener zweet een goede deal, zoals direct na een sportevenement of een andere fysieke oefening voorgesteld. Ernstige toners en reinigers worden vermeden.

vrouwelijke tieners moeten het gebruik van grote stichtingen, pukkels concealers en zonnefilters die olie hebben. Bij het ondersteunen van uw tiener select make-up, op zoek naar de woorden en zinnen ‘olie volledig gratis,’ ‘nonacnegenic’ en ‘noncomedogenic’ op de verpakking (de Mayo Clinic adviseert het gebruik van poeder make-up meer dan dat die product- voornamelijk gebaseerd). Make-up moet op geen enkele wijze worden gedragen naar bed, omdat het verstopt de haarzakjes, wat resulteert in extra acne uitbarsten.

Ongeacht uw beste pogingen, kunt u eventueel niet in staat om ondersteuning van uw tiener ontdekken around-the-counter acne producten dat zelfs de mildste vorm van acne te lossen. Is het tijd om te zoeken naar de steun van een huidarts? In overeenstemming met de AAD, moet gezondheidszorg genezing echt gezocht worden indien uw tiener acne zal hem beschaamd, verlegen of depressief zijn. Ernstige acne, dit soort als nodulair en cystic acne, kan niet alleen de trekker over pijn en misvorming, het effect in eeuwige littekens. Littekens kunnen worden voorkomen als de acne wordt behandeld eerder vrij dan daarna. Een dermatoloog kan hulp bij uw tiener zoekt u de ideale manier om hardnekkige puistjes te behandelen, geen enkel verschil hoe zacht of significant.

Er zijn een verscheidenheid van de gezondheidszorg behandeling opties voor tiener puistjes die er zijn. Recept topicals zijn direct beschikbaar ter bestrijding van micro-organismen en te overtuigen van de vervelling van nutteloze huidcellen. Toch zijn niet alle actuele behandeling opties hebben de anti-inflammatoire eigenschappen die uw tiener waarschijnlijk dromen.

Bijvoorbeeld, de antimicrobiële benzoylperoxide is krachtig in het verminderen van de bacteriën die leiden tot acne, maar het is echt niet efficiënt in het verminderen van de zwelling in verband met puistjes. Meer volwassen retinoïden dit soort als Retin-A kan leiden tot huid rood worden en schillen, hoewel recentere, deze als die bestaat uit adapalene worden beschouwd krachtig te zijn in het verlagen van de ontsteking. Alvorens te beslissen over een actueel remedie, je tiener moet echt haar overwegingen converseren met haar dermatoloog.

Orale antibiotica te houden op een efficiënte remedie voor acne. Omdat deze werken systemisch, zij specifiek succesvol in het omgaan met acne op alle elementen van het gehele lichaam van uw tiener, in het bijzonder moeilijk te plaatsen, deze als het weer terug te krijgen. Vaak, een mengsel van orale antibiotica en actuele oplossingen zijn nodig om van uw tiener acne te minimaliseren.

Gentle en laser behandelingen stijgen technologieën bij de behandeling van acne. Blauw licht-gewicht therapie, die micro-organismen die leidt tot acne doodt, is momenteel de meest bekende vorm van fototherapie onderzoek gebruik te maken van deze techniek hebben de meest optimistische resultaten opgeleverd, met vijfenvijftig procent van de te onderzoeken personen vaststellend kappen in puistjes. Dat gezegd hebbende, omdat deze therapieën experimenteel worden beschouwd, kan er wel niet worden beschermd door uw verzekering te bereiden. De gemeenschappelijke kosten van een eenzame blauwe lichtgewicht therapie varieert van $ 100 tot $ 200, en vele sessies worden verwacht. Dus hoewel deze behandeling plannen groot voor de tiener die vergeet om zijn antibiotica kiezen zou kunnen zijn, kunnen ze prijzig zijn als je zou kunnen besteden uit eigen zak.

Als uw tiener heeft intense acne die resultaten in knobbeltjes en cysten die verscheidenheid onder de poriën en de huid, het gaat om een ​​extra intense tactiek om de behandeling die alleen kan worden geleverd door een huidarts. Ernstige acne kan intensief littekens leiden tot de deal met en hele lichaam die dure beauty-litteken uitroeien behandelingen noodzakelijk.

Van tijd tot tijd aanzienlijke zits kan met een hogere dosering van antibiotica en recept topicals worden behandeld. Specifieke cysten kan worden afgevoerd, uitgesneden, of geïnjecteerd met een verdunde corticosteroïd. Toch kan cystic en nodulaire zits ook worden aangepakt met een ronde van orale medicijnen geïdentificeerd als isotretinoïne, die dagelijks wordt genomen voor 16 tot twintig maanden. Dit geneesmiddel is gericht op de belangrijkste aspecten die leiden tot zits – kiemen, nutteloze vaardigheid cellen en extra olie creatie – dus het wordt beschouwd als de meest effectieve manier om ernstige acne te lossen. Uw tiener zal waarschijnlijk moeten slechts 1 bolvormige van remedie om een ​​grondige verbetering te zien, maar sommige tieners misschien moet u de behandeling te nemen 2 keer.

Isotretinoïne zal ernstige schade toebrengen aan het produceren van foetussen, dus het kan een strikte monitoring worden in het gebruik van dames die van kleine vruchtbare leeftijd, ongeacht of ze seksueel actief zijn. Je vrouwelijke tiener zal worden gevraagd om aanwijzing voor de federale controle-programma van de Amerikaanse Levensmiddelen & Drug Administration, kies regime zwanger zijn testen in de loop van de opleiding van genezen, en zal waarschijnlijk op orale anticonceptiva worden gezet. Als uw tiener is echter niet seksueel energiek, kan het van vitaal belang om angst om haar te zijn dat deze stappen worden verwacht bij verordening -. Niet te wijten aan het feit dat je of haar dermatoloog niet geloof haar naar de ideale beslissing te nemen

Category: Gezond eten

Comments are closed.