De Ideale Technieken om zich te ontdoen van Tandsteen op de tand

Wat veel mannen en vrouwen telefoon tandsteen, tandartsen verwijzen als plaque. Plaque is opgebouwd uit bacteriën die lijm chemische verbindingen die tandglazuur beschadigen en uiteindelijk gaatjes veroorzaken produceren. De beste manier om af te halen plaque is door het borstelen van uw tanden regelmatig en te flossen. U kunt ook hulp om plak te verwijderen met pre-borstel mondwater waarmee los te maken voor je borstel. In overeenstemming met Temple, Texas tandarts, Stuart A. Greene, ‘Plaque begint te vormen op de tand in slechts vier enkele uren direct na het poetsen. De prijs waartegen plaque vormen kan verschillen tussen mensen en zelfs onder unieke tanden in de exacte mond . ‘

Als u wilt om zich te ontdoen van overtollig tandsteen op je tanden, het verkrijgen van de ideale type van de toothbrush.Toothbrushes komen in een breed scala van variaties: van de gewone hand-held borstel ontwerp tot de ultra-futuristische geluidsgolven en batterij- lopen tandenborstel ontwerpen. Op de top van dat, kunt tandenborstels worden besteld met gladde, medium, of uitdagende haren. De meeste tandartsen adviseren comfortabele borstelharen voor mensen met gevoelige tanden en tandvlees. Voor de beste resultaten, poets je tanden op zijn minst twee keer per werkdag. De Cleveland Clinic onderschrijft het veranderen van je tandenborstel over elke vier maanden of als de haren beginnen te versleten of gerafeld uitzien. Als uw borstelharen beginnen te bewonderaar uit of ontvouwen, je penseel snel aan te passen. Kopen tandsteen-reductie tandpasta bij drogisterijen of supermarkten om extra strijd opbouw en holtes.

Vaak kunt u mondwater gebruiken om te helpen zich te ontdoen overtollige plaque, maar mondwater met fluoride kan ook helpen om te bezuinigen en vermindering van tandbederf. Mondwater kan worden gebruikt net voor of na het poetsen. Voorspoelen mondspoeling werkt het meest effectief om te helpen los te maken plaque dus borstelen is veel krachtiger. Andere mondwater kan worden toegepast direct na het poetsen te steunen zich te ontdoen van bacteriën die kunnen leiden tot de vorming van tandsteen en negatieve adem. Anti-plaque, anti-gingivitis, antibacteriële en antimicrobiële mondwater kan ook hulp remmen de micro-organismen die tot gingivitis.

Als u op jacht naar een veel meer specialistische benadering van het ondersteunen verwijderen overtollige plaque op je tanden, in overleg met uw tandarts over afdichtingsmiddelen. Typisch, kitten ontwikkelen een onzichtbare barrière tussen uw tanden en bacteriën. Volgens de American Dental affiliatie, ‘Dental kit fungeren als een barrière, het beschermen van de tanden in tegenstelling tot verval-resulteert in micro-organisme. De kit worden meestal gebruikt om de kauwvlakken van de tand weer (premolaren en molaren) waar verval komt het meest algemeen. ‘ Sealants moeten worden gebruikt door een professionele, dus maak contact met uw plaatselijke tandarts voor extra feiten over deze procedure.

Category: Supplementen

Comments are closed.