De Ideale Volwassen Acne Weg

volwassen acne vereist een speciale behandelingsmethode dan wordt gebruikt in de tienerjaren. Een toepassing in twee fasen voor het reinigen en behandelen van vlekken zou zijn:

Fase een: Selecteer een medicinale reinigingsmiddel met benzoylperoxide of salicylzuur. Een grote voorkeur is Biore Shine Controle Product Cleanser.

Fase twee: Scrubben met een salicylzuur behandeling methode voor het reinigen van de poriën. Masseer de locatie zorgvuldig. Niet veel te scrubben een partij of scrub ook uitdagend is (twee tot 3 keer een 7 dagen). Indien de plaats veel te moeilijk is geschrobd, kan dit leiden tot irritation.If snel een correcte wordt gezocht voor een onderscheidende functie, zal Biore Pore Fantastic Strips te ontdoen van je mee-eters. Proactiv resolutie 3-fase-systeem is een vintage kit die heeft gewerkt voor een paar.

Een huid arts moet worden geraadpleegd voor belangrijke puistjes, gezien het feit dat alleen hij kan effectieve producten en oplossingen voorschrijven van dit soort als retinoïden en antibiotica dat meer dan de teller en in de meeste scenario’s niet verkrijgbaar zijn, zijn bekleed door verzekeringen . Voor vrouwelijke situaties van ernstige acne, kan beginnen controle capsules misschien worden goedgekeurd, als ze worden geïdentificeerd om ernstige acne hormonale problemen relevant te wissen.

Laser therapieën kunnen worden gevraagd in de meest extreme gevallen van volwassen acne. Deze zijn duur, variërend van $ 500 – $ 2400 voor elke procedure. Accutane remedie, die is opgebouwd uit een 5-dertig dagen periode routine die direct gericht op het probleem ruimte, is een andere keuze. Deze genezing niet, dat gezegd hebbende, aanbevolen voor vrouwen die verwachten.

Category: Dieten

Comments are closed.