De Macro van Lichaamsgewicht Reduction

In een omgeving die is trending extra micro en in de diepte, we normaal verwaarlozing van de macro beginselen waarop de wereld wordt gemaakt. Maar soms kan het groter beeld dat de eisen van onze te starten probleem voor die verandering. Feiten zijn ongetwijfeld belangrijk in hoogwaardige tuning en het optimaliseren van effecten, maar als je de belangrijke goederen over het hoofd, zal de informatie veel meer misleidend dan nuttig zijn.

Dit geldt ook voor gewichtsverlies. U kunt misschien horen zaken als glycemische index, macronutriënten (koolhydraten, eiwitten, vetten), micronutriënten (vitaminen, mineralen, sporenelementen factoren), somatotype, carb fietsen, zeer goed vet / slecht vet, en ga zo maar door. Hoewel deze aspecten zijn zeker essentieel om volledig te begrijpen en rekening te houden bij de planning van het lichaamsgewicht verminderen, is er een enkele detail is dit nog meer macro en belangrijker dat ze allemaal samengevoegd: calorie stabiliteit. Als je alleen houden aan de procedures van calorie-balancing, zonder aanzien van de andere items, bent u klaar om te laten vallen, te behouden, of zelfs meer vet krijgen, afhankelijk van uw doelstellingen. Kunnen we extra drill down en concentreren op de aspecten eerder genoemde te versterken en optimaliseren van onze pogingen? Inderdaad, maar ik zal die mensen sparen voor nog een discussie

Een paar ongenuanceerde definities:.

Calorie – een apparaat dat elektrische stroom

Lichaamsvet – opgeslagen (of toekomstige) energie

* Hoe het werkt *

Elke werkdag, onze algehele lichaam verbrandt calorieën te hebben van eenvoudige biologische / fysiologische / psychologische processen in te kopen om te blijven. Bovendien, elke keer samentrekken we een spier te gaan of converseren en voer geen het werk doen, zal ons lichaam moeten nog veel meer energie om de vitale stroom te voorzien wegsmelten. Met andere woorden, ons lichaam heeft een specifieke calorische noodzaak te maken via elke dag. Dit is ons basaal metabolisme behoefte (of BMR). Ieders BMR zal uniek zijn en er is geen eerlijke manier om gewoon de prijs te evalueren. Toch zijn er rekenmachines op het net dat zal geven een benadering die goed genoeg om mee begonnen zijn.

Aan de andere facet, de meesten van ons proberen om voedsel te eten. Voedingsmiddelen bevat energie die het menselijk lichaam cursus van actie en kunnen gebruiken om onze metabolische eisen brandstof. We kunnen vrij moeiteloos schatten onze calorie-inname door het lezen van het etiket op boxed levensmiddel of door willen de voedingswaarde punten op het net. De meeste voedingswaarde punten zijn gerangschikt op gewicht per stuk, dus kunnen we misschien moeten een schaal gebruiken te kunnen vergewissen van de calorie-artikelen van het levensmiddel

Een handvol meer dan ongenuanceerd definities:.

Caloric inname – De hoeveelheid geld van de energie in het voedsel dat we consumeren meer dan het programma van een werkdag

Caloric uitgaven. – De hoeveelheid energie die we verbranden door middel van een tarief van metabolisme en lichaamsbeweging

Caloric evenwicht -. calorie-inname – calorieverbruik

* De grote openbaring *

Als calorie stabiliteit een positieve reeks, zul je meer vet krijgen.

Als calorie evenwicht is een schadelijk nummer, zul je gewicht te verminderen.

Als calorie stabiliteit nul is, zul je overgewicht beheren.

Geschokt? Misschien niet. Zoals eerder opgemerkt, zijn de macro van onze hele wereld vaak vergeten, maar zijn ook niet verbazingwekkend. Wanneer u in veel meer calorieën dan je totale lichaam nodig heeft om uit te voeren gedurende de werkdag, je hele lichaam heeft paar andere mogelijkheden dan naar retailer de overtollige calorieën als lichaamsvet. Dat is een van de belangrijkste redenen van lichaamsvet: vasthouden aan de macht voor later. Omgekeerd, wanneer u in minder calorieën dan verwacht, zal uw gehele lichaam moet extra elektrisch vermogen niet krijgen door maaltijden inname vinden. Er zijn heel wat middelen die je fysiek kunt beslissen over uit, maar lichaamsvet winkels zijn een meest geliefde plek, vooral tussen al degenen met een hoger percentage lichaamsvet.

* Implementatie *

1. Produceren alles op wat dat gaat in je mond voor een paar dagen. Bepaal de gemiddelde calorieën verbruikt voor elke werkdag. Heeft uw dieet programma niet verbeteren op dit punt.

2. Het werk van uw BMR. Er zijn tal van on-line methoden voor het uitvoeren van deze. Dit zal slechts een benadering zijn, maar fantastisch voldoende om te beginnen.

drie. Als u een rigoureuze actie te doen, dit soort als cardio of sport, voeg een schatting van energie verbrand om je BMR te krijgen tot uw complete calorieverbruik te krijgen voor de dag.

4. Voor vet verlies, wijzig je elke dag voedselinname en / of activiteit mate uw calorie stabiliteit leveren binnenkant van het variëren van -250 tot -500 energie. Als je calorie-balans is veel te negatief is, kan uw lichaam misschien gaan in honger-methode, wat leidt tot een metabole shutdown. Worden positieve dit niet materialiseren!

5. Als je veel bent van het concentraat op calorie stabiliteit, reguleren het niet veel meer dan 500 energie per werkdag voor elke week. Volbrengen in elk ander geval kan veel te groot van een schok voor uw systeem en zal het aanzienlijk veel meer moeilijk vast te houden aan uw dieet / actie voor te bereiden.

* Illustration *

Frank

BMR = 2700 energie / dag

Cardio 20 minuten op de loopband = driehonderd calorieën / dag

Foods inname = 4500 calorieën / dag

Calorie stabiliteit: 4500 – (2700 + driehonderd) = 1500 calorieën (Frank is het vinden van zwaardere)

Prudent Uitvoeringsplan:

Week een: Minimaliseer levensmiddel inname met 500 energie / werkdag

7 dagen 2:. Hef cardio sessie tot 1 uur, het branden van een extra vijfhonderd energie / dag

7 dagen 3: Afname dag-tot-dag voedsel-inname met 500 energie / werkdag

7 dagen vier:. Geniet squashen met zoon voor vijftig procent uur en verbranden 250 energie

Frank nu consumeert 3500 calorieën / werkdag, brandende 2.700 300 500 250 calorieën / werkdag, waardoor een 250 calorie tekort.

Hier vermeld ik heb gepresenteerd verhuizing 1 in de procedure van vet beheer, calorie controle. U zult over speedy effecten komen door latere deze zeer eenvoudige idee en ik dat overwegen voor veel van jullie dat dit alles wat u nodig te doen zijn. Hierna wordt beheerst, kan je goed wilt weten over de feiten van pond management aankoop begrijpen veel beter concentreren op verlies met behoud van spiermassa.

Joshua Zepess

Operator, Fusion geschiktheid van Bend

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.