De Major vijf Wellness Winsten van Onervaren Tea

de verworvenheden van Onervaren Tea

Onervaren thee is beschouwd als een gezondheids-en fitness onderschrijven drank gezien het feit dat de historische tijden. En nu onderzoekers lokaliseren zelfs extra overtuigend bewijs van de therapeutische eigenschappen. Maar wat zijn precies de algehele gezondheid toegevoegde voordelen van eco-vriendelijke thee? In deze hub Onwel verduidelijken wat het is dat maakt onervaren thee zo speciaal en wat het voor u kan doen in zinnen van het versterken van uw algehele gezondheid zo goed als je een lang leven.

Wat is eigenlijk zo specifiek over groene thee ?

Groen, zwart en Oolong thee zijn allen afkomstig uit de bladeren van de Camellia sinensis plant. Maar de verandering is dat milieuvriendelijke thee is ontwikkeld door het stomen van de bladeren, terwijl de zwarte en oolong thee zijn opgebouwd uit gefermenteerde bladeren. Fermentatie triggers oxidatie van de levendige ingrediënten en zo aanzienlijk vermindert de waardevolle eigenschappen van de thee. Maar door het stomen van de bladeren deze elementen zijn intact gelaten, zodat ze de hoogste winst te leveren.

Onervaren thee bevat krachtige polyfenol anti-oxidanten, de meest effectieve daarvan is epigallocatechinegallaat (EGCG). En het is dit dat wordt beschouwd als verantwoordelijk voor de meeste van de voordelige gevolgen van de drank zijn. Groene thee is ook gemaakt van cafeïne, maar het is slechts ongeveer 30 mg per kopje, terwijl koffie bestaat over het algemeen van 100 150 mg per kop of zelfs veel meer.

Afgezien van dit, milieuvriendelijke thee bestaat uit theobromine en theofylline, die even delicaat stimulerende middelen zijn. En het bestaat ook uit het aminozuur L-theanine, die een licht kalmerende invloed heeft en helpt om zorgen en angst te verminderen.

Dus wat zijn de algehele gezondheid beloningen van Milieuvriendelijk Tea?

Onderzoekers ontdekken uit extra over de voordelen van groene thee de hele tijd, maar vooral gebaseerd op de huidige informatie de prime 5 beloningen afgeleid van frequente consumptie van deze drank zijn

een. Het helpt bij gewichtsvermindering

Eco-vriendelijke thee geeft de vetverbranding capaciteit een toename en het vermindert ook de eetlust een beetje. Evaluaties blijkt dat eco-vriendelijke thee extract toename vetten branden gedurende de uitoefening zo perfect die een lichte verbetering in kracht output in de loop van de dag. Dus het kan stellen u in staat zich te ontdoen van het lichaamsgewicht, maar alleen als onderdeel van een allround gewichtsverlies aanpak van gezonder eten en training.

2. Het vermindert de kans op hart-kwaal en Stroke

De veel meer onervaren thee je drinkt het veel minder waarschijnlijk bent u om te sterven van alle resultaten in, maar dit is echt specifiek van hart-en vaatziekten en beroerte. In controles werden de beste eindresultaten gezien bij mensen die vijf dronken of veel meer koppen voor elke werkdag, maar zelfs alleen maar een kop voor elke dag zal een gunstig effect hebben.

Eco-vriendelijke thee kan helpen om uw volledige en LDL-cholesterol concentraties te verminderen, hoewel het verhogen van HDL een beetje. Het verbetert ook de doorbloeding en bloedplaatjes uit te voeren, en zo helpt om te beschermen tegen bloedstolling (trombose) te voorkomen, die kunnen leiden tot een beroerte.

3. Het vertraagt ​​Cognitieve Daling bij ouderen

EGCG en andere polyfenolen anti-oxidanten kunnen de bloed-mind barrière om de hersenen te beschermen tegen vrije radicalen schade. Examens hebben aangetoond dat het drinken van slechts een persoon kopje per dag een zeer belangrijke impact kunnen hebben in deze regio.

Typische eco-vriendelijke thee inname kan ook geheugen te verbeteren en beheersen bij personen van alle leeftijden.

4. Het verbetert Dental Welzijn

De catechine polyfenolen in groene thee hebben antibacteriële eigenschappen, zodat het kan helpen om te voorkomen of te minimaliseren negatieve adem, tandplak ontwikkelen-up en gom conditie door het doden van de microben verantwoordelijk voor deze situaties. Het verhoogt ook de zuurbestendigheid van tandglazuur en helpt tandbederf. En het kan helpen om voedsel vergiftiging te voorkomen.

vijf. Het kan Verminder de mogelijkheid van Selected Kankers

EGCG lijkt de voortgang van kankercellen te remmen en dus kan de mogelijkheid van het verwerven van prostaat-, lever-, slokdarm-en colorectale kanker te verminderen. En consumeren 4 5 bekers voor elke werkdag zou geleidelijk naar beneden de vooruitgang van deze kanker. Toch onderzoek in deze regio aanzienlijk tegenstrijdige zodat je echt moet niet afhankelijk zijn van dit als een manier om te beschermen, in tegenstelling tot kanker.

Afgezien van dit alles, groene thee ook zal helpen om de poriën en de huid te beschermen tegen ultraviolette straling, zo goed als verbetering huid elasticiteit. Het kan helpen schild in tegenstelling tot bot achteruitgang en reumatoïde artritis. Het verhoogt het immuunsysteem, en het een beetje vermindert de dreiging van bouwstijl 2 diabetes en hogere bloed kracht.

Dus zoals je kunt zien, zijn er een geweldige heel wat gezondheidsvoordelen van groene thee. En hoewel sommige van hen zijn slechts gering, als je een kopje of twee verbruiken voor elke werkdag wordt u het creëren van een uiterst gunstige bijdrage aan uw algemene lange uitdrukking wellness.

Category: Supplementen

Comments are closed.