De meest effectieve Blueberry Hennep Smoothie Recept voor Lichaamsgewicht Decline

I Like Smoothies!

Ooit gezien het feit dat mijn moeder kocht mijn familie’s eerste blender toen ik op de middelbare grote universiteit, ik heb geliefde het plan van het gooien van een aantal zaken in de blender en het opbouwen van een strak, lekker brouwsel. Ik heb allerlei recepten dan de vele jaren uitgeprobeerd en een smoothie is een van mijn favoriete methoden om een ​​korte, heerlijke eten of een snack te ontwikkelen.

Onlangs heb ik op een reis te krijgen geweest ontdoen van de pond en ben last but not least het verkrijgen van een aantal prestaties. Dus aanzienlijk, heb ik £ 15 verloren. en hebben de intentie om meer te werpen. Slechts een van de sleutels van mijn winstgevende pond verlies is geweest om mezelf te voeden een smoothie in de vroege ochtend voor het ontbijt. Ik heb geëxperimenteerd met een aantal verschillende combinaties en dit recept is het gevolg van een paar van de vele jaren van screening en perfectioneren.

Als ik verbruiken deze voor het ontbijt, het biedt me geweldig elektrisch vermogen voor de ochtend en ik heb nooit hunkeren naar iets totdat uiteindelijk de middag of in het verleden. Ik merk een grote sprong in mijn elektriciteit niveaus, van toen ik dit drinken, en als ik nooit iets anders te eten. Voor dit doel, probeer ik deze drank vrij vaak hebben.

Het grappige probleem is, mijn partner ervaren geen interesse in mijn shakes voor de oorspronkelijk drie decennia van onze relatie, maar op dit moment is hij al navraag mij maken hem tot een bijzonder in de vroege ochtend, veel te. Hij is echter niet gek over al deze gezonde voedingsmiddelen, maar hij beweert dat hij voelt zich veel beter als hij drinkt, als goed. Ik zijn wijzigen voor zijn gasten dieetmaaltijden en zullen dingen als zijn gewijzigd editie.

smoothie recept

een te nemen in dit bericht / 2 Scoop Protein Poeder
3 eetlepels Hennep Zaden
een Cup Melk (Soy Mager)
1/four kopje bevroren bosbessen
1 eetlepel Franse Vanilleyoghurt

Notes

Het caloriegehalte afhankelijk zijn voor deze smoothie is 314 energie. Het omvat twintig g koolhydraten, veertien g van ongewenst vet, en 26 g eiwit. Het lichaamsvet percentage voor de drank is 40% overtollig vet. Dit klinkt groot, maar de primaire vetten zijn uitstekende vet, die omega-6 en omega-3’s. Deze soort vet wezen je hele lichaam te helpen bij het verbranden van de andere soort vet!

Het merendeel van de componenten in deze smoothie worden voornamelijk geplukt om te helpen bij het verhogen van de vetverbranding capaciteit en het ondersteunend overgewicht daling helpen. Hieronder vindt u een overzicht van elk van de componenten en de winsten het presenteert.

echtgenoot Model

een Scoop All- natuurlijke aspecten Protein Powder
3 eetlepels Hennep Zaden
1/4 kop bevroren bosbessen
een kop 2% melk
een el Franse Vanilleyoghurt

1 eetlepel Chocolade Siroop

Notes

Zorg ervoor dat u merken dat versie van de man heeft veel meer proteïne poeder te wijten aan het feit mannen hebben meestal hogere calorie-eisen. Ik gebruik ook 2% melk in zijn drankje voor meer romigheid. Ik ben ook begonnen met een eetlepel van chocolade siroop aan zijn consumeren om het extra smakelijk en chocolatey maken. Hij zich kan veroorloven om te betalen voor de meer energie te wijten aan het feit dat hij niet probeert te werpen pond!

Recept Varianten

p Dit is het recept dat ik gebruik, maar de aangename factor over smoothies is dat er honderden variaties. Experience-kosten vrij om het recept aan te passen aan uw situatie en smaak past. Hier zijn enkele aanbevolen variaties.

  • Toename van aardbeien, frambozen of ontpitte kersen als vervanging van, of in aanvulling op, de bosbessen
  • Plaatsvervanger vlas voor hennep
  • ijs toevoegen om het dikker
  • toevoegen in meer yoghurt en minder melk voor een romige textuur
  • Weglaten whey proteïne en bevatten veel meer yoghurt
  • neiging hebben om onze smoothies in mijn Bullet apparatuur. Dit zal slechts een drankje te maken voor elke persoon en zal u toelaten om te passen volgens de voorkeuren van elke persoon. Toch zal hij de klus te klaren in een blender te krijgen. Voor veel meer over blenders, zie deze analyse van vitale functie van de blender in de geschiedenis. De meeste van allemaal, waarderen uw smoothie!

    Category: Voedingsmiddelen

    Comments are closed.