De meest effectieve Make-up voor de vette / puistjes Vatbaar poriën en de huid

Verkregen vette huid? Gekocht acne?

Zoals een flink aantal van jullie heb ik uit vette / acne gevoelige huid het grootste deel van mijn volwassen dagelijks leven ervaren. Ik heb veel producten geprobeerd meer dan het een lange tijd de hoop dat ze zouden mijn vette huid, pukkels, roodheid, littekens en ongelijkmatige teint te minimaliseren. Voel me, ik heb zo veel te ingrijpend inkomsten over deze producten besteed, maar ik opgeslagen in de hoop, met zowat elke bestelling, dat dit nieuwe product of dienst van de een persoon zou zijn. Het lijkt gek, maar mijn hoop op een wonder koopwaar overschaduwd rationeel gezien. Kon me niet schelen dat ik bezat 9 flessen basis, elk alleen gebruikt op het moment, en het maakte uitgebreide zin om uit te gaan en een nieuwe aan te schaffen. Mijn huid ging meestal door middel van een soort van aanpassing periode wanneer ik probeerde een nieuw item, wat vaak resulteert in extra acne en dus veel meer puistjes littekens. Zelfs zo, ik Lopende Mijn zoektocht naar de 1 wonder producten die werkte lokaliseren. Nu, kort na talloze producten, ik geloof dat ik ligt een make-up routine die hydrateert, egaliseert de huid toon, levert veel mogelijk te beschermen, frames het gezicht, en biedt een glans-kosteloze afwerking hele werkdag.

Moisturizer

Boscia Olie-Helemaal gratis Elke dag Hydratatie (SPF 15) is het ideale moisturizer voor de vette huid. Ik heb gebruikt deze producten voor meer dan 5 decennia, en zelfs terwijl ik zou verhinderen om een ​​nieuw product of dienst te overwegen, ik normaal kwam weer terug naar Boscia op het moment dat de andere moisturizer mislukte om de klus te klaren. Ik gebruik het overal op mijn ontmoeting, zelfs mijn afschuwelijk t-zone gebied. Andere goederen blijken te zijn om mijn vette huid overdrijven, maar Boscia minimaliseert echt mijn meest zorgelijk locaties. Op alle ongeveer $ 36, het is een klein geacht voor one.four oz., U een product of dienst die is geformuleerd om gloed af te handelen, de poriën, leveren continu vocht, en bestrijding van de aanwijzingen van het ouder worden. Ik de waarheid waardeer dit product of dienst bestaat uit SPF vijftien en niet leidt tot puistjes. Elke hoeveelheid SPF is een moet wanneer je zou strijden leeftijd plaatsen en een ongelijkmatige teint. Dus, voor je ontslaan deze producten als gevolg van het feit van de prijs, rekening te houden met hoe de verschillende ‘low cost’-oplossingen die u krijgt, poging na, en vervolgens winkel in je kast, totdat uiteindelijk het verloopt. Met Boscia u kunt verwachten om de dop van meer dollars, maar u kunt verwachten om het te gebruiken totdat de vorige daling

Professionals -. Bestaat uit SPF vijftien, zal niet leiden tot puistjes, olie -geen kosten, verfijnt de poriën en laat een matte compleet

Minpunten -.. een heel klein lief en de buis is bescheiden

Foundation

Revlon ColorStay Basis voor de vette / mengsel huid is een wonder in een fles. Als u hebt uitgecheckt mijn hubs vlak voordat je kunt weten hoe sterk ik waardeer en geniet van deze koopwaar. Ik hou echt van, waarderen, hou echt van dit artikel! Voor zo lang ik had gedacht over het streven deze stichting, maar ik nam aan dat het zou breakouts om de reden dat van de goedkope tarief te induceren. Bij $ 9-$ 12, met een beroep op waar u winkelt, deze stichting is goedkoop voor iedereen. Eerlijk, lijkt mijn huid te zijn als verbeterde vooral als gevolg van deze oplossing. Deze basis absorbeert alle olie op mijn huid stoppen mijn poriën verstopt raakt en puistjes vormen onder de oppervlakte. Mijn huid op geen enkele manier voelt vette of droge het moet alleen deze uitstekende puur natuurlijke matte compleet. Ik kan deze stichting dragen in negentig diploma warmte, gaan zwemmen in het zwembad, werken rondom onmiddellijk na mijn dochter en doen klusjes in de buurt van de woning, en toch deze oplossing blijft op mijn ontmoeting. Zelfs na 16 uur, zonder enige touch-ups, deze stichting blijft. Het maakt niet schuiven dicht bij of over te dragen aan uw outfits.

Execs Als er 1 merchandise je moet krijgen van deze hele make-up regime, dit is het slechts een

-. Lage kosten, past gemakkelijk, matte compleet, zal niet overdragen op jurken, niet leiden tot puistjes, egaliseert de huid toon, een uitstekende bescherming, blijft voor meer dan zestien uur. en resulteert in een gloed-kosteloze afwerking.

Nadelen -lastig om gewoon te vinden omdat sommige mannen en vrouwen aanbidden om de oplossing te checken bij de winkel.

Pressed Powder

Nu als je echt wilt dat uw make-up blijft op locatie maken vervolgens Revlon ColorStay geperst poeder is de 1 item Ik zou heel stel. Eerlijk gezegd, ik gebruik zelden omdat de ColorStay basis prachtige zal werken, maar ik kon zien het moet zeker gelegenheden zoals bruiloften, partijen, intense sportactiviteiten, enzovoort. Ook is deze geperst poeder is een geweldige alternatief als je de neiging om verlegen afwezig stichtingen. Ik weet dat veel mensen met een vette huid verlangen poeders dan vloeibare foundations. Stel je voor me, ik begrijp het, maar als je zeker wilt olie-bewijs make-up dan proberen Revlon’s ColorStay foundation en dan, voor die van jullie die willen extra olie-regelen, sluit deze aan met Revlon’s ColorStay geperst poeder. Bij $ 9-$ 12, met een beroep op waar u op te slaan, kunt u betalen voor te dompelen in uw zak. Dit product of dienst is geformuleerd om glans te verminderen en het genereren van een frisse nieuwe, vlekkeloze compleet dat draagt ​​voor maximaal 16 uur! Het geenszins lijkt droog of cakey, wat een geweldige deal met geperste poeders transpireert, en het is de olie-helemaal gratis. Ook zal deze koopwaar van pas komen wanneer je misschien wel op de weg. Vloeibare basis is zowat niet mogelijk op wanneer u onderweg bent te zetten, maar dit geperst poeder zal in een grote compacte uitgerust met een trekje applicator en spiegel voor een eenvoudige software.

Professionals komen -.. goedkoop, duurt dan 16 uur, minimaliseert poriën, matte afwerking, controleert olie, gemakkelijk aan te brengen en levert uitstekende bescherming

Minpunten – compact schaduw keuze (zacht, waarheidsgetrouw en gemiddeld).

Bronzer / Blush / Brightener

Door een van mijn bezoeken aan Ross ik toevallig struikelen over een plank vol met medische professionals Method producten. Ik geniet van hun make-up en was blij om dit soort van een belangrijke keuze bij Ross ontdekken voor de helft van de waarde. Ik merkte een punt ervoer ik in geen geval geprobeerd voorafgaand aan, Medische professionals Componenten Minerale Dress in Peachy Glow Bronze / Brightener . Voor een behoorlijk toen ik zocht naar een bronzer die is lichter en meer organische zoeken dan andere bronzers op de markt. Dit product biedt uw teint een all-natuurlijke gloed en wijst op de zeer ideale mogelijkheden van uw gezicht. Het vervaagt eventuele onvolkomenheden en minimaliseert de poriën. Ik heb het gebruikt al boven mijn ontmoeting, gewoon op mijn jukbeenderen, als oogschaduw, als highlighter, en als een bronzer. Deze hypoallergene merchandise bevat geen talk, parfum, olie, wassen, kleurstoffen of parabenen. Ik geniet dat ik deze make-up kan trekken en niet te bezorgd over mijn huid willen krijgen vette of verstopt raakt met nutteloze make-up vulstoffen. Deze make-up is fantastisch voor je poriën en de huid en kan worden gekocht tegen een acceptabel prijskaartje, $ 9 -. $ 13

Professionals – redelijk geprijsd, hypoallergeen, lijkt puur natuur ., hoogtepunten, contouren, zorgt voor een gezonde gloed en is multifunctioneel (bronzer, bleekmiddel, blush en oogschaduw)

Minpunten – moeilijk te overkomen in het verkooppunt en de borstel die komt met de oplossing niet het werk perfect doen. Ik onderschrijf gebruik te maken van je eigen foundation kwast.

Mascara

Ik vond LashBlast mascara Covergirl’s volledig door ongeval door een van mijn reizen naar Walmart. Ik kwam bij het controleren van de speling segment toen ik gezien een Covergirl make-up set zitten op de plank. De klaring prijs was zo schandalig, slechts $ 3, ik moest de set aan te schaffen. Het grootste deel van de make-up niet uit te voeren voor mij, maar de mascara bleek een winnaar zijn en het gebeurd met mijn meest geliefde mascara kleur, zeer zwart zijn. Waarom moet ik genieten van deze mascara? Het blijft, zelfs als ik zweet. Je zou voelen een mens kan niet heel misschien zweet over de ogen, maar ik wel. Ik heb heel voorzichtig zijn over de oog make-up kies ik te wijten aan het feit dat ik kan gewoon uitzien als een wasbeer door het einde van de dag te zijn. Covergirl Lashblast levert prompt hoeveelheid en volheid zonder klonteren en het draaien van je wimpers in spinnenpoten. Het hoeft niet te smeren of vlekken en is geschikt voor het bezit komen van lensdragers zoals ik. Deze mascara is hypoallergeen, bouwen het altijd beschermd voor de gevoelige huid, en wast gemakkelijk af met het schoonmaken zeep en H2O. De gemeenschappelijke verkoop tarief varieert van $ 6-$ 10, met een beroep op waar u op te slaan, en zal op je wimpers blijven. Ik benut deze mascara tijdens een lopende reis naar Donner Lake en het bleef plaats toen ik ging waterfietsen en klimmen. Het bleef zelfs op mijn wimpers toen mijn dochter en neef spatte over in het meer. Plus, toen ik een minimale snooze in de auto op de terugweg residentie, deze mascara niet afbladderen dicht bij mijn ogen. Adore it

Professionals – goedkoop, smeert niet of smudge, hypoallergeen, niet klonteren, lijkt normaal, goed voor de vette huid, de resultaten in volume en maximaliseert de grootte <. / p> Minpunten – Geen

Wenkbrauwen

Als u last hebt van een vette huid dan je ondergaan van wenkbrauw make-up die houdt van werken uw ontmoeting. Dit meestal bleek mij vóór ik Het Cosmetica Universal Brow ontdekt. Wat zal dit wenkbrauwpotlood zo verbazingwekkend is dat elke persoon deze make-up kan gebruiken. Van de extreem lichtste tot de donkerste ongelooflijk wenkbrauwen, zal dit potlood normaal zoekende wenkbrauwen ontwikkelen. Het Cosmetica ontwierp een wenkbrauwpotlood die transformeert en aanpast aan alle wenkbrauw haar tinten. De ovaal gevormde top zorgt voor de meest normale willen, geloofwaardig voorhoofd en is ideaal voor zowel even slank en dikke wenkbrauwen. De uitgebreide-put op de onderdelen is waterdicht en veegvast. Het bedrijf promoot energieke elementen die de zoektocht van wenkbrauw haaruitval te richten op je voorhoofd haarzakjes te herstellen. Eerlijk, direct na twee jaren van het gebruik van dit product, merkte ik geen herstel op mijn voorhoofd haarzakjes. Stel je voor me, merk ik op, gewoon omdat ik het grootste deel van het haar hebben uitgerukt. Het is echter-verlengd zetten op en smelt niet van je confronteren toen een paar olie-klieren gaan war. Ik benut deze wenkbrauwpotlood juiste vlak voordat ik ging zwemmen en het erin geslaagd om plek verblijven. Wat een opluchting om niettemin wenkbrauwen bij het verlaten van het zwembad! Deze fantastische wenkbrauwpotlood zal een deuk in je piggy-financiële instelling, zal het je weer opgericht terug ongeveer $ 29, maar het zal voorgaande jaren. Ik heb exact dezelfde potlood gebruikt voor meer dan twee jaar nu en ik vind het

Execs

-. Universeel, puur natuur op de uitkijk, veegvaste, water-resistant en bevordert een gezonde voorhoofd haarzakjes

tegens -.. minderjarig prijzig

Category: Gezond eten

Comments are closed.