De meest effectieve Pure Puistjes Behandeling methode

verdienen van een havermout masker is slechts een organische manier om te gaan met acne uitbraken. Het enige wat u hoeft te doen is koken een portie havermout en toestaan ​​dat het koel totdat uiteindelijk lauw. Gebruiken het vervolgens naar uw ervaring. De havermout moet drogen vrij en echt het gevoel beperkt op de poriën en de huid. Afspoelen na dertig minuten. Met zachte exfoliërende beweging en olie-absorptie-eigenschappen, havermout is een logische voorkeur voor acne te genezen.

Apple cider azijn is een meer normale huishoudelijke remedie voor acne die gewoon zullen werken. Het richt zich op en doodt zits micro-organismen en kan helpen om roodheid en irritatie te verminderen. Het is erg belangrijk om het te verdunnen echter in hele energie azijn mogelijk ongemak kan veroorzaken. Combineer gezamenlijk een eetlepel appelazijn met vier eetlepels water en schar op uw deal met met een watje. Afspoelen met koud drinkwater na tien minuten.

Het is echt niet de meest plezierige gevoel om eiwitten te stellen op je huid, maar het is zeer krachtig in het doden van acne bacteriën om de reden dat het absorbeert olie en reinigt de poriën. Om het masker te maken, maar scheiden het eiwit van de dooier en het gebruik van de blanken om uw ontmoeting. Ga weg van de combinatie op tot uiteindelijk het droogt, en dan afspoelen met warm h2o. U kunt dit doen tot drie nachten op een rij.

Vital oliën zijn allemaal puur en het werk doen wonderen in het doden van zits micro-organismen. Als u nog nooit bij de hand, pak ofwel lavendelolie of tea tree olie, die elk zijn krachtig in het absorberen overmatige olie en het aanscherpen van de poriën.

U kunt de meeste kans hebben amandelolie in je keukenkast als u bakken doen. Schar gewoon een beetje van de olie op uw vlekken en spoel na 10 minuten. Deze noodzakelijke oliën nemen overtollige olie en hulp levenloze huidcellen afwerpen sneller, wat leidt tot duidelijkere, gladdere huid.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.