De Mental Wellness Debat

Ik heb gewerkt in de geestelijke algehele gezondheid voor meer dan 10 jaar en de daling van de zorg en geestelijke gezondheid en fitness producten en diensten beschikbaar aan mensen in nood hebben meegemaakt. Zoals de media factoren vaak, is er een mogelijk verband tussen een tekort aan psychologische wellness-faciliteiten en de gruwelijke misdaden vaak gebruik positie in onze moderne samenleving. Maar wat zijn we uitvoeren over het?

Ik hou van het observeren shows misdaad, in het bijzonder onthult met panelen zoals Dr Drew On Call of Nancy Grace Mysteries. Zoek ik het intrigerend om de experts te luisteren wegen op huidige activiteiten en aanzienlijke misdaden en mysteries worden door de media en de gemeenschap onderzocht. Ik denk dat vrijwel iedereen op deze panelen kunnen het erover eens dat er een hyperlink onder het gebrek aan deskundige diensten voor geesteszieken en het onwel en verwrongen misdaden die transpireert op een frequente basis in onze cultuur op dit moment. Het lijkt dat de meerderheid van de individuen hebben een gelijkwaardige kijkje op over dit onderwerp, maar niet aanzienlijk wordt steeds aangevuld om het te wijzigen. Ik heb gewerkt in de revalidatie voor meer dan 10 verschillende jaren en mijn grote shopper stichting is samengesteld uit deze met chronische en extreme mentale ziekten. Dit zijn mensen vandaag met waanvoorstellingen gevoelens en visuele hallucinaties, wanen vervolging, etcetera. Ze zijn voortdurend gekweld door deze gevoelens en uithalen in een aantal methoden simpelweg vanwege het. Ik heb meegemaakt, verschillende momenten, een bijzonder van mijn kopers langs de weg lopen schreeuwen om een ​​waan en voorbijgangers kruis aan de andere kant van de straat duidelijk van hen te sturen. Het breekt mijn hart omdat ik weet dat deze unieke mensen geen schade kan geven, maar het is een normale reactie bij alles wat we luisteren naar in de media is hoe volatiel mensen met een psychische ziekte zijn.

Als chronisch ziek als mijn klanten meer dan het een lange tijd zijn geweest, is het sluiten voor moeilijk om ze in het ziekenhuis opgenomen. Ze worden bekeken per gebied clinici als individuen die net die worden geschaad bij aanvang en een ziekenhuisopname zal niets doen om hen te ondersteunen met dit. Dit is juist, en werd in het ziekenhuis zal niet hun waanideeën gaan afwezig. Extra behandeling zal gewoon te ontdoen van hen, zal het niet geboden hun standpunten. Er is op de lange termijn bijna niets dat iedereen voor hun waanideeën kunnen doen. Maar dat betekent niet dat het krijgen in het medisch centrum partities met ondersteuning om ze te houden zonder risico’s, zo goed als ieder ander dat zij komen in contact opnemen met met. Ik heb mensen om te bedelen voor hospitalisatie erkende simpelweg omdat ze weten dat ze niet in staat om hun gedrag te beheren, of ze weten dat ze zo opgaan in hun eigen ideeën, dat ze gewoon wandelen in de website van het verkeer verstoken van weten en zetten hun dagelijkse leven in gevaar. Ik heb slechts een handvol personen die willen ziekenhuisopname wezen daar terecht beschouwd. Het antwoord is altijd dat er overbevolking, mensen die behoefte hebben om het extra te hebben, en niet genoeg dollars om meer mensen in deze diensten zetten.

Voor de voorgaande paar jaren, de gouverneur heeft aanvullende financiering geweigerd aan geestelijke algehele gezondheid bedrijven en heeft gesloten wezen tal van voorzieningen naar beneden, het verzenden van veel mannen en vrouwen die aan de straten met naamloze vennootschappen. Als alternatief, namen ze die inkomsten en zet deze in de richting van het bezitten van een belasting geheel gratis weekendje shoppen in de staat. Jobs in het Bureau van het geestelijk welzijn van zijn geweest te verminderen als gevolg van een tekort aan financiële middelen, en geschikt nu het geval toezichthouders die de kortste ambtstermijn zijn op het hakblok. De omstandigheid managers op dit moment omgaan met steeds ontslagen zijn er tien of meer meerdere jaren, dus ze zijn de soorten die daar voor de kortste hoeveelheid tijd zijn geweest vooral omdat het punt eerder heeft gekregen ontdoen van alle mensen in de huidige decennia.

Het is fascinerend om te horen politici gaan over het verband tussen een gebrek aan oplossingen, een stigma over psychologische welzijn, en overbevolking in de ziekenhuizen met moord, verkrachting, ontvoering, massale schietpartijen, en vele anderen. en verder op om de financiering te snijden om de pakketten. Als mensen vandaag met psychische ziekte schreeuwen om steun en elke persoon hoort hen, die waarschijnlijk hulp pleitbezorger voor hen en eindigen deze vicieuze cirkel?

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.