De negatieven van de Nationale Algemene ziektekostenverzekering plan Over de hele wereld

1 van de grootste problemen met het nationale welzijn verzekering plan is het omgaan met de kosten. Omdat de gezondheidszorg zo duur is, de rijken en de centrum-klasse moet de waarde voor verminderde inkomen familieleden subsidiëren. Al die prijzen worden ondersteund door middel van de heffing van hogere belastingen.

Zelfs met hogere belastingen, zal de overheid worden gedwongen om gewoon op extra persoonlijke schuld aan de normale van de gezondheidszorg die mensen vandaag de dag denken dat zij recht hebben op financiering. Dat grotere financiële schuld zal leiden tot vele haalbare resultaten. De eerste haalbare gevolg is een extra maximaliseren van de belastingen, zodat de rente op de financiële schuld kan worden gemaakt en, idealiter, kan de opdrachtgever worden verminderd. De 2e haalbare uiteindelijke resultaat is een hogere inflatie als gevolg van de autoriteiten afdrukken extra inkomsten terug uit haar verplichtingen te betalen. In gelijke situaties zal de juiste lading van de gezondheidszorg te verbeteren.

Naast een betere belastingen en landelijke persoonlijke schulden, tot instelling van een landelijke welzijn verzekering procedure zal het totaal van paars-tape mannen te stimuleren en vrouwen zullen moeten behandelen. Het bereik van artsen een bepaalde persoon kan kiezen uit kan worden verlaagd en de onafhankelijkheid te bepalen wanneer je gaat, precies waar je heen gaat en wie je zou kunnen worden beperkt in een poging om geografische regio’s overeenkomen met bepaalde zorgverleners. Het papierwerk en papierwerk op dit moment in het bestaan ​​is al een rem op het proces en zal waarschijnlijk erger worden als een overheidsinstelling is plaats in de kosten van de administratie.

Het verlies van flexibiliteit van de selectie kan leiden tot een verminderde kwaliteit van de ondersteuning in de gezondheidszorg omdat zelfs nog meer beperkingen op welke artsen je kunt zien kan heel goed worden opgelegd. Europa en Canada’s programma’s van de gezondheidszorg worden opgesteld door voorstanders van gesocialiseerde drugs aangehouden als uitstekende types, maar ze niet wijzen op het wachten rond tijden voor niet-onverwachte noodsituatie moeilijkheden. Toegegeven, als iemand een hart aanval of te maken heeft met een dagelijks levensgevaarlijke uitdaging, ze zullen gestoten naar de ingang van de lijn. De moeilijkheid is dat, hoewel een welzijn probleem zou kunnen niet lifestyle-bedreigend zijn, het kan serieus een impact hebben op iemands voorkomende van de woning tot het uiteindelijk wordt genomen behandeling van door een medisch deskundige te hebben.

p Er zijn een hoop naar beneden kanten aan een landelijke wellness verzekering plan. Er zijn ook een groot aantal nadelen aan elke andere voorgestelde wellness procedure. De moeilijkheid draait meestal all-around kosten van het programma en die is op weg om te betalen voor het. Met beperkte middelen, kan slechts een bepaalde hoeveelheid van de gezondheidszorg worden aangeboden. De vraag is niet uit of beperkt de gezondheidszorg middelen moeten gelijkelijk worden verdeeld onder iedereen, ook wel niet alle mensen heeft eveneens bijgedragen aan het programma, of het maakt niet uit of het moet worden toegewezen in de eerste plaats gebaseerd op een meestal geheel gratis marktplaats procedure de plaats van de personen die het geld kunnen vinden voor hebben toegang tot het, hoewel de mensen vandaag de dag die niet kunnen veroorloven om te betalen voor de toegang tot het meest eenvoudige van de zorg alleen maar. Er is geen gemakkelijke oplossing of een gemakkelijke optie. De enige factor die individuen op elke kant van het debat kan het erover eens zijn is dat het huidige systeem vereist om te transformeren.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.