De Neti Pot remedie tegen snurken

Gebruikmakend van een neti pot om de neus te reinigen lost slijm en aids verschuiven uit het lichaam. Dit ontlast kracht en wist congestie, het verbeteren van op kristalhelder luchtwegen en verzachtende twee frequente triggers van snurken.

Vul uw neti pot met een goed geroerd mengsel van ongeveer 8 gram lauw drinkwater (gedestilleerd is het meest effectief, of kook water en uit te houden voor het naar interessant beneden) en 1/four theelepel zout. Lean over de gootsteen, terwijl ademen door je mond, kantel je hoofd om een ​​enkel facet en zet het idee van tuit de neti pot op de binnenrand van de bovenste neusgat. IJverig idee de neti pot zodat de H2O stroomt zorgvuldig door het bovenste neusgat en uit de vermindering van een single. Wanneer gesloten, swap kanten.

De neusholtes gaar zijn. Blijf uit de buurt van het werken met veel te substantieel zout in uw combinatie, want dit kan weg weg de trilharen, of minimale haren smelten in de neus, en irriteren neusslijmvliezen. Voor dezelfde factoren, weg te houden van het gebruik van drinkwater, die ook wordt verzengende of ook koud. Heeft tuit van de neti pot is niet kleven ook veel in de neusholte, hetzij, als de neusslijmvliezen scheuren heel gemakkelijk.

Category: Gezond eten

Comments are closed.