De Nutritional vitaminen voor puistjes

een schrijnend probleem voor Adolescenten

Alsof leven is niet moeilijk genoeg voor jongeren, heeft de natuur een manier van produceren items een stuk slechter in het type bedacht acne.

Deze zeer wijdverbreid huid problemen is teistert jongeren omdat de tijd begon.

Zoals goed uit steeds pijnlijke, jeukende en onaantrekkelijk, pukkels heeft psychologische resultaten deze als afnemende zelf eigenwaarde en zelf-zelfvertrouwen. Hoewel jongeren zijn de meest voorkomende team beïnvloed met pukkels, is het probleem niet beperkt door leeftijd en het kan manifesteren door zich in een van elke leeftijd.

De ernst van een acne aanval kan variëren van een paar whiteheads tot massale gebieden van rode, vlekkerige knobbeltjes en cysten.

Dus wat er concreet is Acne?

We weten allemaal dat de poriën en de huid, het grootste orgaan van het menselijk lichaam wordt beschermd met genoemd poriën kleine gaatjes. Deze poriën leveren zweet dat het hele lichaam gebruikt om te bezuinigen hele lichaam warmte en geweldig de vloer van de poriën en de huid. De poriën zijn haarfollikels en talgklieren, die genoemd talg die een olieachtige, wasachtige verbinding gebruikt voor het smeren en waterdicht huid en haar substantie afscheiden. Puistjes gebeurt er als deze talgklieren beginnen om over effectief en de daaruit voortvloeiende overtollige talg verstopt de poriën. Wanneer de porie omhoog wordt verstopt met deze extra talg, bacteriën begint te verbeteren en het begin van een acne uitbraak begint.

Een mildere soort acne is niet-inflammatoire en wordt gekenmerkt door de vorming van bescheiden plaatsen op de huid. Of deze plaatsen blijken te whiteheads of mee-eters te worden besloten indien de blokkade van talg en bacteriën te verhogen tot het gebied van de huid of niet.

Whiteheads weergegeven wanneer de blokkering blijft onder het gebied van de poriën en de huid. Deze minimale witte plekken wellicht zelfs veel te compact zichtbaar.

Wanneer de verstopping van microben en talg doet zorgen te kraken als gevolg van het oppervlak van de huid, mee-eters worden gevormd . Melanine, in slechts de talg, oxideert wanneer de vloer van de huid bereikt en wordt zwart. Melanine is het pigment dat de kleuren van de poriën en de huid.

Het is belangrijk voor mensen die deskundigheid whiteheads en mee-eters te verzorgen van hen vrij dan beslissen of knijp ze. De uitdaging met knijpen en het selecteren van plaatsen is dat het verergert het probleem en kan leiden tot een verergering van het probleem. Inflammatoire acne is een veel meer verontrustend en onaantrekkelijk dan de niet-inflammatoire variëteit.

Irritatie ontstaat wanneer witte bloedcellen rush naar de website van een instorting van de wand van de poriën, de vorming van pijnlijke pukkels. Beetje bij beetje de witte bloedcellen te maken hun weg naar de skins vloer en dit is wanneer puisten vormen. Deze worden algemeen erkend als pukkels of puistjes en zijn een uitstekende trekker van verlegenheid tot tal van jongeren.

Soms is de bodem van de porie instortingen en de witte bloedcellen worden gevangen onder de oppervlakte van de huid leidt tot cysten

.

variabelen

Externe variabelen leiden tot het uitbreken van acne en ze niet automatisch ook met chocolade en vette voedingsmiddelen zoals u wellicht voor ogen.

Enkele van de factoren die mogelijk kunnen leiden tot een aantasting zijn:

Sensation verminderd, vermoeid of opereren omlaag kunnen interfereren met de bodys normale afweer en dus is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u een uitstekende nachten snooze. Hoge kwaliteit van de rest is net zo belangrijk als kwantiteit.

De twee psychologische en fysieke druk kan ook een impact hebben op de bodys immune procedure en sturen duidelijk van de zaken die u kan geven druk hebben als je misschien kan.

Milieu verontreinigende stoffen kunnen wel eens een component bij het ontstaan ​​van acne uitbraken

Als een man of vrouw is kwetsbaar voor het krijgen van puistjes uitbraken moeten ze fantastisch voor kiezen in hun keuze van cosmetica die zij gebruiken op de getroffen plaatsen.

Het maakt niet uit wat het is dat brengt de acne uitbraak, zullen patiënten willen het snel beantwoord en de toepassing van deze crèmes zoals Zovirax, die klinisch wordt bevestigd om de tekenen te minimaliseren van zits, zal mogelijk een van de eerste sporen van defensie, maar wat element, geen natuurlijke vitaminen genieten in de puistjes drama?

Vitaminen en acne

Nutritional vitamines zijn essentieel in het behoud van het lichaam in het algemeen welzijn, maar de behandeling moet worden genomen, vooral omdat het allemaal om de balans van vitaminen vrij dan alleen de natuurlijke vitaminen zelf. Ze elk hun deel om te genieten in het behoud van het systeem gezonder en actief, dus die vitaminen zijn fantastisch voor acne?

1. Vitamine C voor puistjes – Hiermee poging te begrijpen wat vitamine C is en dan kijken of het uitstekend voor puistjes kan zijn. De meeste mensen kennen de plek vitamine C komt, maar niet iedereen weet wat het doet als het eenmaal is ingenomen.

Vitamine C heeft de stof L-ascorbaat, dat is een zwak zuur dat antioxidant huizen heeft en het ook laat met collageen synthese. Deze twee kwaliteiten zijn wat te maken vitamine C nuttig zijn bij de behandeling van puistjes.

Anti-oxidanten zijn uitstekend op het afschermen van de huid tegen gekwetst door vrije radicalen, die de pH harmonie van de poriën en de huid van streek door te breken de eiwitten en vetzuren. Wanneer de vrije radicalen vallen de talgklieren, dat is wanneer de echte zits kwesties ingaat en dus de antioxidant huizen van vitamine C die de gratis radicalen neutraliseert is heel belangrijk.

Collageensynthese is geen significant minder belangrijk omdat collageen is zeer belangrijk in de ontwikkeling van gezonde huid. Tekort aan vitamine C kan de productie van deze essentiële eiwitten beïnvloeden zoals te vinden in de poriën en de huid ziekte bekend als scheurbuik. Vitamine C helpt poriën en de huid om gezond te blijven door het ondersteunen van het hele lichaam om genoeg collageen te produceren om de huid gezond en stabiel.

twee behouden. Vitamine B12 en puistjes Deze vitamine is nogal beperkt aspirant voor het beheer van puistjes op haar hebben, indien van toepassing op alle. Toch kan het genieten van een belangrijk deel in het toelaten van het menselijk lichaam tot het nemen van andere natuurlijke vitaminen en mineralen die nuttig zijn bij de behandeling van puistjes zijn. Het is ook gedacht zodat versterken het immuunsysteem procedure en het verbeteren van de bodys algemeen welzijn als de gezondheid en fitheid van de poriën en de huid. De manier waarop het verhoogt de algehele gezondheid van de huid is door actief spelen van een component in de productie van eiwitten en vetzuren die het huid. De keerzijde van vitamine B12 is dat het in wezen kan leiden tot puistjes

Onderzoek heeft uitgewezen dat, kort na aanzienlijke doses B12, acne vaak een waarneembare aspect invloed. Er zijn veel theorieën over waarom dit licht komt, niet minimaal het simpele feit dat de bacteriën die resulteert in puistjes vaak wordt gebruik gemaakt van in de productie van vitamine B12. Ook wordt algemeen aangenomen dat vitamine B12 generatie talg die, zoals eerder bekend was, is een belangrijke oorzaak van puistjes uitbraken

Ongeacht de voorbije schadelijke pluspunten vitamine B12 als een uitvoerbaar middel tegen acne kan verbeteren is het essentieel op te merken dat de opgenomen situaties van acne als eindresultaat krijgen vitamine B12 bleek pas na het aanbieden vrij hogere doses. Het kan eventueel zijn waardig van uw dieet programma te vullen met een B12 voedingssupplement, maar je kunt krijgen ook krijg je elke dag inname van de vitamine uit gewone maaltijden deze als

Dairy oplossingen,

EIEREN

Melk

Pluimvee

Fish

Schaaldieren

Er is een goede harmonie met vitamine B12, vooral als het gaat om het gebruik van acne-patiënten. De vuistregel zou zijn om vitamine B12 te nemen in kleinere doses en als het ruimt uw acne uitoefening van gebruik, maar als het brengt eventuele problemen stoppen met het krijgen het meteen.

Meer over vitamine weten b12 hier:? http://www.progressivehealth.com/zits-b12.htm

Whats The Verdict

Acne is een simpel feit van het leven voor een groot aantal mensen en kan heel pijnlijk, wat leidde tot problemen met gevoel van eigenwaarde. Hoewel het is niet te genezen, het is vrij eenvoudig aan te pakken en therapieën omvatten medicijnen, gezonde voeding supplementen en meestal op de uitkijk net na onze huid.

uitbraken gebeuren om de reden dat de talgklieren in onze poriën maken veel ook aanzienlijk van de olieachtige substantie talg en deze klompen onze poriën en doet een beroep op microben. Wanneer deze blokkades bacteriën en talg verhoging van de oppervlakte van onze huid, een Whitehead gevormd en als de blokkering breekt door het oppervlak van de huid wordt een mee-eter. Mee-eters vaak meer tijd dan whiteheads duren. Deze plaatsen kunnen worden behandeld met crèmes, maar misschien produceren in puistjes of zits als de wanden van de porie breuk of instorting. Deze ineenstorting van de porie muur wordt gewoonlijk veroorzaakt door de lijder proberen t squeeze of beslissen over de plaats en het is dus verstandig niet om contact op vlekken en alleen het product mogelijk te maken ze te herstellen.

Natuurlijke vitaminen effectief kan zijn als onderdeel zijn van een remedie voor acne en vitamine C is een goede anti-oxidant die kunnen neutraliseren vrije radicalen die aanval de integriteit van de poriën en de huid en bevordert de aanmaak van collageen te herstellen dienst te ondersteunen en bouwen de poriën en de huid.

Zelfs hoewel Vitamine B12 heeft geen directe invloed op pukkels op zijn eigen, kan het voordelig zijn door het versterken van het immuunsysteem proces, maar sommige bronnen menen dat in hoge doses, kan vitamine B12 in principe leiden tot puistjes uitbraken.

Als met de meeste therapieën is het verstandig om te zoeken naar gezondheidsgerelateerde tips waar geschikt en trial and error te gebruiken in het uitzoeken welke procedure grootste past bij iedere individuele mensen situatie.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.