De olie reinigingsmethode: ga uit vette en puistjes-geneigd om bedauwd en gloeiende!

Waarom gebruik maken van de olie reiniging strategie?

We zijn geconditioneerd te denken van olie als verschrikkelijk voor onze huid en te zorgen zo veel weg van het als haalbaar, vooral als je acne-gevoelige huid . Dus de geacht slathering olie op uw deal met, in de eerste plaats voor het reinigen van behoeften lijkt krankzinnig geschikt? Beschouw het als de bestrijding van schouw met open haard. Deeltjes en talg steeds vast te zitten in verstopte poriën is de belangrijkste brengen van puistjes. Olie lost olie, door te werken met deze methode om je poriën en de huid te reinigen van de stekkers die vaak zou in je poriën, misschien triggering acne, zijn in een positie om te worden ontbonden en opgeheven afwezig, zodat u met verschillende poriën en grondig schoon zoet nieuwe huid.

Die oliën

gebruiken

deze benadering is het meest effectief voor een combinatie van oliën. Castor olie gemengd met een ‘provider’ olie. Ricinusolie wordt hoofdzakelijk gebruikt vanwege te reinigen kwaliteiten en het vermogen om onzuiverheden soort trekken de huid, maar kan drogen wanneer alleen gebruikt. Extra dan 1 provider olie kan ook worden toegepast als u ontdekken dat is wat presteert grootst voor jou.

Regime

1.) De aanvankelijk wat je moet hebben om te doen is uw oliën voorbereid en het water op zodat het kan opwarmen. U kunt uw make-up voorafgaand aan je beginnen te verwijderen, maar je moet nooit. Olie is zeer geschikt voor het afbreken en het elimineren basis, oogschaduw, en zelfs water-proof mascara.

2.) Giet uw aardolie (en) in uw hand, uw olie mengsel zou moeten zijn over de meting van een kwart, dit moet echt voldoende om uw volledige gezicht gebied omvatten zijn. Wrijf je handpalmen met elkaar te warmen een beetje voor smoothing op poriën en de huid.

3.) Het werk van de olie in uw huid in dienst opwaartse bewegingen, het geven van meer concentratie problemen gebieden, of gebieden met grote poriën. Dit wordt beschermd om te gebruiken rond de ogen plek, en de olie is fantastisch voor het conditioneren van je wimpers! Wees bewust niet in wezen krijgen in uw oog.

4.) Na het masseren van de olie in uw huid voor ongeveer twee minuten, krijgen een duidelijke washandje en houdt het minder dan de H2O je hebt laten warmte op. Ring de h2o uit, en leg de washandje meer dan je confronteren tot het afkoelt, dit is bedoeld om je huid te stomen en laat voor de olie om verder door te dringen, dus afstand nemen van veel meer onzuiverheden uit de poriën. Herhaal dit ongeveer 2 of drie momenten, of tot aan je ervaart als je hebt gehaald voldoende van de olie.

vijf.) Voila! Je hebt sqeaky duidelijk en gehydrateerde huid! U kunt deze optie om eventuele serums of toners gezien het feit dat je poriën zijn allemaal duidelijk en open of je kan gewoon laat uw gezicht gebied lucht drogen gelden te verwerven. Het is niet verplicht om een ​​vochtinbrengende crème te gebruiken totdat je gewoon wilt.

** Het is echt het beste uw deal niet te spoelen met later, als je wilt een deel van de olie op het zijn op de huid te houden om het te hydrateren!

uw huid Vergunning voorafgaand aan een oordeel aan deze nieuwe schema voor een paar dagen om te veranderen. U kunt de olie te reinigen om de twee werkdagen, elk individu ‘s nachts, of kan je’ s ochtends vroeg en ‘s avonds cleanser veranderen met dit proces. Als je puistjes die veel meer dan een paar dagen duren na het wegrijden olie reinigen u wilt wisselen van uw oliën of gebruik een andere mix als u allergisch bent voor een bepaald of extra van de olie zou kunnen zijn. Als u ontdekt dat dit droogt je huid uit, verminderen de hoeveelheid castor olie in uw mix.

Category: Dieten

Comments are closed.