De Pacu Fish – Tambaqui – The Fish Met Menselijke Enamel

Pacu Fish – Tambaqui – Vis met tand

De PACU vis () ook erkend als tambaqui is een vissoort inheemse naar Zuid-Amerika, dat ziet er redelijk vergelijkbaar met piranha en worden soms verbijsterd met hen. Ze zijn gekoppeld aan piranha, toch zijn er tal van verschillen, een bijzondere is dat de pacu vis toegang aanzienlijk grote maten, en hebben een veel minder voorkomen onder beet met hun kaken. Het meest opvallende kenmerk van de pacu of tambaqui is hun email, de pacu heeft platte brede emaille alternatief van slanke scherpe tanden, dit geeft hun tanden een praktisch mens zoals visuele aantrekkingskracht! Vis met tand heersen maar vis met tanden als de pacu zijn onbestaande! Zie Goonch meerval en payara vis voor andere vissen met noten emaille! De pacu is een vrij goede dimensionering zoetwatervis, de PACU kan komen tot 3,5 tenen lang en wegen tot 65 + lbs.

Geliefde Foods

vlaktand De pacu’s worden gebruikt voor het breken noten en fruit, dit maakt een hoop van de pacu’s eten plan in Zuid-Amerika waar ze duidelijk zijn gevestigd, die ongelooflijk vreemd voor een vissoort. Voor de reden dat dit de pacu is niet een roofzuchtige stijl van vis zoals zijn neef de piranha, ondanks het feit dat het zelfs nu in staat om in vlees. Als je zou denken over de kaken van de pacu’s zijn erg indrukwekkend, en ongelooflijk kan worden toegebracht pijn op elke dreiging of prooi.

A Taste For Flesh?

De pacu vis is uiteraard ontdekt in de Orinoco en Amazone stroomgebieden van Zuid-Amerika, aan de andere kant ongeveer 20 vele jaren in het verleden werd gelanceerd om de vis ontbrekende wateren van Papoea-Nieuw-Guinea te helpen geven het gebied bevolking veel meer van een voedsel voorziet. Over de vele jaren de pacu aanzienlijk van de vegetatie en vis deze organische habitat soorten zijn vernietigd, waardoor niet veel voor hen te nemen inch In hun organische leefgebied zij ervoeren bijzonder stijlen van fruit-en notenbomen die hen voorzien van hun primaire voedingsmiddelen selectie , maar nu in hun nieuwe omgeving moeten ze hun dieet plan te verduren verhogen.

Dit heeft geleid tot veel horror verhalen in Papoea-Nieuw-Guinea van de lokale mannen en vrouwen wordt aangevallen door pacu vis, beleived een zijn resultaat van een internationale vis gewoon draaien in honger in haar nieuwe site van het niet behalen van de gezamenlijke maaltijden bron. Deze aanval verhalen in Papoea-Nieuw-Guinea waren eigenlijk de kwestie van een episode op Animal Planet staking tonen in jaar 3 op de televisie duidelijk. Er zijn ook veel opgemerkt aanvallen op eigenaren van gezelschapsdieren van de pacu vissen in hun aquarium, een aantal van deze aanvallen hebben nogal nadelige gevolgen, doe wat onderzoek op dit als u wilt de details te bestuderen.

Purple maag Pacu

De karmozijnrode buik pacu of is slechts een van de ondersoorten van pacu, is het vrijwel zeker de meest effectieve erkende van de soort en de meest verbijsterd, omdat van haar heldere karmozijnrode kleur op haar maag is gunstig perplex met de paarse buik piranha, de niet zo verre neef dat het lijkt te zijn als vrij gelijkaardig aan. Ook de paarse buik pacu is een aquarium voorkeur voor unieke vis eigenaars wijten aan het feit van zijn aantrekkelijke kleur, en oneven piranha als visuele verschijning.

Category: Supplementen

Comments are closed.