De primaire Goede redenen Uw Emaille Flip Geel About Time

Naarmate we ouder worden, kan een flink aantal aspecten resulteren in onze tanden donkerder of blijken geel te zijn. De belangrijkste oorzaak van de wil tand vlekken zijn een mix van wat we plaatsen in onze mond en hoe goed we nemen de behandeling van onze mondelinge hygiëne. Dit korte artikel geeft een aantal adviezen presenteren als je groeien tot zorgen over vlekken en vergeling op je tandglazuur zijn.

Voedingsmiddelen, dranken en rook

Wat we in onze mond elke individuele werkdag kan een schadelijk gevolg hebben op de kleur van onze tanden. Vloeistoffen zijn slechts een van de meest vitale boosdoeners die uw tand kan vlekken. Als u wilt espresso of thee in de ochtend voor een besluit me te drinken, je moet weten dat de donkere kleur van deze dranken uw tanden echt snel kan vlekken. De soortgelijke geldt voor frisdranken en in zekere mate roze wijn. Je zou kunnen rekening houden met het kappen van hoeveel van deze dranken je verbruikt per dag voor een zichtbaar effect op uw tand. Als u niet in staat zal zijn om uw espresso of thee te stoppen, ten minste rekening te schakelen donkere frisdrank te ontruimen en roze wijn naar wit.

De maaltijden kunnen ook een donkerder effect op uw tandkleur. Sauzen deze soja of balsamico azijn kan leiden tot vlekken vergelijkbaar met espresso of roze wijn. Kunstmatig gekleurd food items van dit soort als ijslolly’s zijn een andere mogelijke bron van problemen, als de maaltijden kleurstoffen hun weg kunnen maken in uw email. Terwijl bosbessen zijn een zeer beschouwd superfood, kunnen ze ongetwijfeld leiden tot een aantal vlekken.

Betekent dit betekenen moet je uit de buurt van ijslollies, sojasaus, en bosbessen houden permanent? Helemaal niet, maar het helpt om voedingsmiddelen die kunnen leiden tot vlekken, zodat u het kan behouden in gedachten te herkennen. Volg je maaltijden met deze rassen van voedingsmiddelen moet je echt waakzaam over zwiepende uw mond met het drinken van water als voorheen lang als goed te doen.

Het gebruik van tabak te consumeren is nog een grote manier van leven alternatief dat een mooi heeft destructieve invloed op uw glimlach. Als het überhaupt haalbaar, volledig stoppen met roken. Er zijn geen echte extra voordelen, en het wellness gevaren van de giftige stoffen en teer in sigaretten en sigarenrook zijn mooi gedocumenteerd. Naast momenteel een fatale neurotoxine zal de nicotine emaille soms veel directer dan espresso veroorzaken gele dan tijd.

Geschikt mondhygiëne

Het andere aspect de tand donkerder munt is hoe goed je overwegen de behandeling van uw tanden. Een goede mondhygiëne is een groot element in hoe snel vlekken in uw email. Voor de beste gevolgen, maken ervan overtuigd dat u poetsen en flossen snel snel na het nuttigen of het drinken van problemen die een kleuring invloed op je mond kan hebben.

Zoals gesproken over eerder vermeld, zelfs een snelle spoelen met wat water is beter dan heel weinig. De kritische is het wegwerken van eventuele vlekken residu van uw mond elke keer dat je gelooft het. Poets je tanden meteen voor het slapen veel te -. Dit zal zich te ontdoen van of ten minste verminderen van de plaque-vormende micro-organisme dat kan vermenigvuldigen voor de duur van de avond

Zoals u kunt zien, zijn er een verschillende manier van leven alternatieven die een impact hebben op de kleur van uw email kan hebben. Maak verstandige mogelijkheden over wat je eet, niet roken, en er zeker van te blijven om uw mond te reinigen wanneer haalbaar te houden en je zal het aanzienlijk minder ingewikkeld vinden om geweldige willen witte tanden te beheren, zonder de noodzaak van het bezit te stoppen door de tandarts.

Om het bleken van tanden in Boulder Colorado

Veel te laat om uit de buurt van vlekken te houden verkrijgen? Stephan Goldberg bouwt regionale websites van dit soort als Teeth Whitening Boulder om mensen zoals u te helpen de beste oplossingen voor de tanden bleken in de Boulder en Front Array locatie te ontdekken. Wees er zeker uit te checken www.TeethWhiteningBoulder.internet voor meer gegevens.

Category: Dieten

Comments are closed.