De & quotSkinny ‘op Calcium en Fat Reduction

De Skinny op Calcium en Fat Decline biedt gunstige feiten over calcium en de rol die het vervult in gewicht verval en de vermindering van omentum extra vet. Dit is component van mijn Vechten Tummy Vetten sequentie die alle-natuurlijke strategieën om de dimensie van soorten buik lichaamsvet te ontwikkelen tot gezonder minimaliseren onthult. In de VS dan de vorige twee een lange tijd problemen met het gewicht vergoeding gestaag is uitbreiden. Het ziet dat als mensen vandaag de dag zoeken en volgt kort gewicht daling theorieën en opleiding significant minder de tailles krijgen veel groter en groter formaat. Om het niveau dat veel mensen vandaag de dag hebben gemeld aan heck met haar en net hebben gemaakt van de besluit dat het bedoeld was voor hen om lichaamsvet te zijn terwijl anderen honger lijden op hun eigen, bulimisch, of opleiding maniakken om het lichaamsgewicht af te behouden. In mijn jeugdige jaren geprobeerd Ive gebruik het allemaal behalve voor de boulimia net konden krijgen langs de strategie van het produceren van mezelf overgeven. Nu Im ouder en wijzer, ik wil onderzoeken en deel mijn conclusies steeds gezond en wonen meer tijd.

Iedereen inmiddels heeft gevonden bij minimaal 1 van de bekende zuivel oplossing reclame strategieën die beweren de calcium in hun producten en oplossingen zullen helpen kopers te elimineren vet. Er zijn symptomen, videoclips en reclame zowat overal met vermelding Gekocht Melk en ik hou van de 1 die zegt: Melk doet de gehele lichaam zeer goed. Dus als youve kijken naar enkele van mijn andere vechten buik extra vet hubs dan weet je wat Ive uitgevoerd. Natuurlijk, dat is juist Ive uitgevoerd mijn bezit onderzoek en vroeg mijn zus, de verpleegkundige een RN, MHA (Masters Welzijn Behandeling Admin), CCM (Licensed Situatie Supervisor), voor haar standpunten. Okee een zeer kleine waarschuwing hier, is dit een enkel gaat om aa aantal belangrijke woorden en zinnen in het hebben, maar niet toelaten dat u stopt met kijken door en het verwerven van de belangrijkste feiten dat is in deze hub. Als u hebben te kampen buik extra vet, zal het de moeite waard begrijpen waarom deze verzwarende omentum vet niet weg zal gaan.

De Skinny op Calcium en Gewicht Daling

Calcium is het meest ruime minerale in het lichaam, wordt een geschikte opname verbeteren gezond skelet begin levensstijl en minimaliseert botverlies in de ouder jaar. Uw gehele lichaam telt calcium elke individuele werkdag voor functies zoals spiermassa contractie, de bloedstolling en de zenuwen te werken.

Negentig-9% van de bodys calcium in de botten, het glazuur, de plaats omvatten voert een dubbele baan. Ten eerste is een integraal deel van onze botstructuur, levert ons lichaam vorm en rechtop variëteit. Ten tweede, calcium dient als een financiële instelling, het lenen van een snel daar dosis om de lichaamseigen vloeistoffen nodig om een ​​daling van bloed calcium manifest. Deze evenwichtsoefening van de kredietverlening als reserves zijn minimaal wordt aangeduid als calcium homeostase.

Calcium homeostase is een bijzonder van de bodys grootste prioriteiten en omvat een techniek van hormonen en vitamine D. calcium in bloed wordt in component geregeld door Vitamine D en twee hormonen calcitonine (een hormoon van de schildklier die bloed calcium reguleert door het verlagen van het wanneer niveau verhoging ook superieur) en parathormoon (een hormoon van de bijschildklieren die bloed calcium reguleert door het verhogen van het wanneer de concentraties schuift ook lager). Anytime calciumgehalte in het bloed te laag daalt of stijgt veel te substantieel, 3 orgel programma’s te beantwoorden: de darmen, botten en nieren

Inslikken en calciumopname

Nogal wat onderdelen hebben een invloed op de opname van calcium, maar op de normale, volwassenen nemen ongeveer 30 pct van de calcium die ze binnenkrijgt . De magen zuurgraad kan helpen om calcium oplosbaar bewaren en vitamine D helpt het calcium bindend eiwit (een eiwit dat deelneemt aan calcium signaaltransductie wegen) essentieel voor de absorptie maken. Elke keer dat calcium nodig, het lichaam verhoogt de productie van het calcium bindende eiwit calciumabsorptie versterken. Calcium rijdt vrij op de achterkant van vitamine D, transporteren makkelijk in de celmembraan precies waar het kan worden gebruikt door het lichaam. Dit is waarom we meestal zien calcium overvloedig oplossingen verrijkt met vitamine D.

onze botten

Wanneer je lichaam voldoende calcium niet zal krijgen, kan het benodigde bedrag te nemen van botten, af te zwakken. Bone dient als reservoir wanneer het bloed calcium hoog is en als een bron van calcium wanneer het bloed calcium wordt verminderd. Wanneer calciumgehalte in het bloed bedragen zijn lager, vitamine D en parathormoon (een hormoon van de bijschildklieren die bloed calcium reguleert door het opvoeren van het wanneer reeksen tuimelen en zeer laag) stimuleren osteoclasten. Osteoclasten (een vorm van bot mobiele dat botweefsel verwijderd door het verwijderen van de gemineraliseerde matrix en het opbreken van de organische bot, wordt deze methode aangeduid als bot re-absorptie) bot afbreken en start calcium in het bloed osteoblasten (botcellen die verantwoordelijk zijn voor de botvorming ) ontwikkelen van nieuw bot te werken met calcium uit het bloed. Yep je studie effectief wanneer calcium reserves zijn uitgeput je hele lichaam zal gesplitst in haar botten en opnieuw af te leggen in de calcium van hen om te proberen tot een bevredigend niveau van behoud calcium .

de nieren

Bloed calcium wordt in aspect gereguleerd door vitamine D en twee hormonen calcitonine (een hormoon van de schildklier die reguleert calciumgehalte in het bloed door het verlagen van het wanneer fase stijgen veel te superieur) en parathormoon beschreven voorbij.

Falling bloedcalciumgehalte signaleert de bijschildklieren te parathormoon afscheiden. Parathormoon stimuleert de activering van vitamine D. Vitamine D verbetert de opname van calcium in de darmen (zoals eerder vermeld vermeld).

Dus Whats the Skinny op Calcium?

Twee van elk een paar mensen in Amerika zijn mollig. Zeker zijn we veel meer eten en trainen veel minder. Maar er kan eventueel een meer leiden tot een tekort aan calcium in onze gewichtsverlies plannen.

In overeenstemming met de federale overheden Wellness and Nutrition Assessment Study, vierentachtig% van de personen had zeer laag calciumgehalte niveaus gemiddeld all-around 255 milligram (mg) per werkdag, die weerspiegeld door hun huidige status overgewicht, versus die mensen met de hoogste gewone mate van calcium 1346 mg voor elke werkdag, wiens gewichten waren binnen slechts raadzaam benchmarks voor hun leeftijd en hoogte.

Wat betekent Calcium te maken met gewichtsverlies?

Calcium doet aanzienlijk meer dan alleen het behoud van uw skelet solide en een gevoel van evenwicht te behouden in het gehele lichaam. Zonder voldoende calcium in je bloedcirculatie, zou uw hart kloppen, je bloed zou niet succesvol zijn om te stollen, je hormonen kan niet de controle van uw stofwisseling en uw zenuwen zou niet adequaat overbrengen indicatoren.

Wanneer calcium stadia te laten vallen, of als uw dieet is laag in calcium, geeft het lichaam een ​​stuk meer van het hormoon calcitriol. Calcitriol zal opname van calcium in de darmen te verhogen, het activeren van de darmen te nemen als aanzienlijk calcium uit voedsel. Daarnaast calcitriol verhoogt reabsorptie door middel van de nieren, zodat je verliest als zeer weinig calcium als waarschijnlijk door uitscheiding.

Sommige Experts stel je voor dat calctriol interfereert met het vermogen van het lichaam om af te vernietigen vorige ongewenste vetcellen, de verbetering van het eindresultaat van grotere hoeveelheden calcitriol, onvermijdelijk, nog groter, vetter extra vetcellen en veel meer van hen. ‘Dat suggereert nog groter, vetter individuen.’

Recente experimenten en reclame, zoals de ontvangen melk, advertenties, suggereren dat calcitriol verstoort het verbranden van extra vet en stimuleert de omzetting van suiker in vetten. In andere zinnen, de veel calcitriol geïntroduceerd , de extra kans een Snickers bar zal worden omgezet in extra vet, waardoor het extra van een uitdaging om te oefenen uit. Met een constante minimale stadia van calcium en versterkt hoeveelheden van calcitriol, uw vetten cellen leveren en houden veel meer lichaamsvet, wat resulteert in vette aanwinst.

De Skinny Overzichts

In een 10 kalenderjaar beoordeling aan de Harvard Universiteit, onderzoekers ontdekt dat mensen die 3 porties zuivel per werkdag aten kende een 60% aanzienlijk minder risico om zwaarlijvig te zijn dan mensen die geconsumeerd minder calcium.

Calcium Wat kan ik doen?

en vitamine D zijn nodig allen door soorten te bestuderen loop van het bestaan. Calcium is ontdekt in voedingsmiddelen zoals melk, groene eco-vriendelijke greens en sojabonen. Vitamine D, die helpt je hele lichaam calcium op te nemen, is ontdekt in een beperkt scala aan maaltijden, en wordt gemaakt door je poriën en de huid als je in het zonlicht. Wetenschappelijke tests hebben aangetoond dat calcium uit zuivel is veel meer krachtig voor vet daling dan voedingssupplementen . Waarom? Voedsel is een geavanceerde combinatie van aangeschreven en niet-geïdentificeerde elementen, maar er is synergetisch verband tussen de onderdelen die niet kunnen worden gereproduceerd in een voedingssupplement dieet.

Zuivel is opgebouwd uit calcium en tal van andere biologisch actieve elementen , zoals het aminozuur leucine. Nieuwe wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat leucine kan eventueel vergroting van de vaardigheid van spiermassa om overtollig vet te gebruiken .. en we weten allemaal dat spieren verbrandt ongewenst vet .

Fat Reduction en Vechten Tummy Overtollig vet Strategie

We weten allemaal dat een pond van het gehele lichaam pond is gelijk aan 3 , vijfhonderd energie dus, om een ​​normale van £ 1 per week te elimineren, moet je je calorie-inname te verminderen en calorie verbranding door ongeveer 500 calorieën per dag, of 3, vijfhonderd energie per week. We weten ook dat een gekwalificeerde pond vermindering van £ 1 voor elke 7 dagen is een beschermd gewichtsverlies methode.

Voor al diegenen die mogelijk willen veel meer dan de reguliere £ 1 voor elke verliezen week, het verlies aan one.5 2 £ verhogen, drie of vier porties zuivel per dag, voor een geheel 1, 200-1, 600 mg calcium moet u. de minst moeilijke manier te krijgen dit volume is met drie porties van no-lichaamsvet (laagje, 8 gram of meer) of verlaagd overtollig vet (een 8 ounce portie), yoghurt (een acht ounce portie) of kaas (one.five ounces of twee ounces smeltkaas).

Lactose intolerantie .. geen uitdaging! Eet vegetarisch calcium

Hier zijn een aantal uitstekende bronnen van calcium voor mensen die lactose-intolerant als mijn zus en I. Zeer goede bronnen van calcium nemen het vast te houden aan:. Amandelen, sesamzaad, pinto bonen en zoete aardappelen, zo perfect als spinazie, rabarber en snijbiet.

Uitstekende bronnen van calcium zijn ontdekt in bloemkool, waterkers, spruitjes, koolraap, boerenkool, mosterd greens, paksoi, broccoli, raapstelen, en calcium-verrijkte voedingsmiddelen en dranken.

Dieet, training, controle over de porties, en de invoering van calcium aan uw dieet programma gewoon kan heel goed de resolutie te vechten buik vetten en het knippen van uw taille lijn Will calcium daadwerkelijk helpen gewicht te verminderen? Effectief met de meeste studies zijn er normaal gesproken de nee-zeggers die zich voordoen met opvallende antwoorden. Zelfs zo, iedereen lijkt het erover eens dat je nodig hebt om de voorgestelde dagelijkse toelage van calcium hebben zowat elke werkdag.

Samenvatting

p Er is een debat nu over calcium als er over diverse andere zaken die zijn erg goed en praktisch voor u. Veel artsen echt het gevoel dat je moet calciumsupplementen niet krijgen en alleen krijg je calcium uit normale maaltijden. Andere artsen wijzen erop dat vooral omdat calcium is absorberen in het hele lichaam geleidelijk dat meer volwassen meiden met osteoporose gevaren gewoon moeten nemen calcium supplementen. Een andere huisarts is zelfs op weg zo ver om te zeggen dat calcium heeft bijna niets te maken met botten. Een tijdje geleden, de Britse Gezondheidszorg Journal bleek een onderzoek waaruit blijkt dat meer volwassen meiden nemen vijfhonderd mg calcium voedingssupplementen voor osteoporose werden op een 31% grotere bedreiging van het verwerven van een hart aanval.

Talrijke artsen niettemin vraagtekens bij de voordelen van deze studie en waarin staat dat vrouwen zal moeten overleggen met hun arts alvorens te voorkomen met behulp van calcium voedingssupplementen. De WebMD postte een bericht dat gediversifieerde reacties van meerdere artsen bevestigd in een artikel getiteld, calcuim kunnen verhogen hartaanval Threat . Goed herkend, Dr Oz een hart-deskundige verklaart, dat hij gelooft dat de uitdaging met de exploratie was dat de meiden in de analyse zijn niet calcium gegeven in de aangemoedigd dosering. Dr Oz denkt dat als je calcium supplementen te nemen dan is het echt moet als volgt worden genomen: een, 000 mg calcium, vierhonderd mg magnesium en 400 IE van vitamine D.

Dit concludeert De Skinny op Calcium en Lichaamsgewicht Reduction en ik hoop dat je het hebt ontdekt nuttig zijn in het bestuderen van nieuwe punten over een gezond dieet en of teveel gewicht daling zorgen. U moet herinneren dat een beslissing over kwesties die zijn zeer goed en evenwichtig voor uw algehele lichaam doen is de manier om te krijgen en genieten van een gezonde manier van leven

Disclaimer:. Deze gegevens zijn geheel voor informatieve redenen. Het is niet bedoeld voor de gezondheid-gerelateerde bijstand. Ahead van deelnemen aan een complementaire gezondheid gerelateerde procedure, zoals het gebruik van zuivere of kruiden-behandelingen, moet u uw eigen onderzoek te doen, en dan contact op met uw arts professionele vlak voor het verdienen van de aanpassingen die eventueel zou kunnen gaan van de huidige zorgverzekeraar aanbevolen instructies.

Namaste ‘

Category: Gezond eten

Comments are closed.