De resultaten van behandeling met steroïden voor Acne

Zits is een poriën en de huid situatie dat zichzelf kan bestaan ​​in een hoeveelheid van strategieën. Mee-eters, whiteheads, puisten en pukkels zijn alle populaire soorten van acne, elk van die vereisen dat onderscheidend procedure strategieën. Acne kan het gevoel van eigenwaarde problemen veroorzaken en zelfs littekens indien onbehandeld voor veel te uitgebreid een tijdsperiode.

steroïde remedie voor acne is niet precies wat het klinkt. Deze steroïden zijn niet de gewone androgeen-die supplementen of injecties die je hoort over op het nieuws met betrekking tot deskundige atleten bevat. Vrij worden gewoonlijk aanbevolen in de vorm van een product of een injectie om de poriën en huidirritaties te verlichten. Zij worden vaak gebruikt om schimmelinfecties, eczeem en in sommige scenario’s acne.

behandelen

In een aantal ernstige gevallen van puistjes de plaats significante cysten worden geassocieerd, littekens is een uitstekende kans. Om deze kans op littekens te verminderen, worden corticosteroïden soms gebruikt om ontsteking en hulp van de cysten te repareren zonder dat leidt tot ze scheuren te minimaliseren. Het is wanneer cysten als deze scheuren die littekens verandert in een onvermijdelijkheid.

Corticosteroïden worden toegediend voor puistjes door injectie. Deze remedies vereisen klaar maken van een verdunde corticosteroïd dan injecteren onmiddellijk in de cysten die genezing nodig hebben. Dit zal lager roodheid, zwelling en ongemak van de cysten te helpen. Het zal ook hen te herstellen, zonder het creëren van scheuren.

1 van de grootste nadelen van het gebruik van corticosteroïden voor zits behandelmethode is die kan misschien weg gaan de poriën en de huid ontpit nastreven injectie. Dit gebeurt om de reden dat het corticosteroïde de huid mager en de hoeveelheid ongewenst vet in het geïnjecteerde gebied te verminderen, waardoor een put of depressie. Gelukkig voor ons, in de meeste gevallen, het extra vet regenereert en de poriën en de huid wordt weer geëgaliseerd, terwijl sommige mensen die extreem krachtige injecties met corticosteroïden verwerven eventueel kunnen worden opgesloten, met langdurige depressies van de genezing. Ongemak en zwelling op de injectieplaats is ook gebruikelijk.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.