De resultaten van Deep Cleaning tanden

Plaque en tandsteen op emaille scheppen uitstekende omstandigheden voor micro-organismen om zich te vermenigvuldigen en te ontwikkelen. Micro-organismen irriteren uw tandvlees, waardoor ze weg te ebben en bloeden. Bloeden tandvlees zijn een waarschijnlijke symptoom van gingivitis, de vroege fase van gom ziekte. Diepe reiniging helpt voorkomen gingivitis verspreiden naar beneden richting de wortels van uw tanden, het uitroeien van bacteriën en het stoppen van de erosie van het bot houden van uw tanden in het gebied. Diepe reiniging van tanden helpt om tandvleesontsteking te voorkomen, of beheert als momenteel aanwezig.

Een deel van de diepe reinigingsproces is schaalvergroting. Dit elimineert tandsteen van de tanden en plaque van diep onder het tandvlees, zoveel als de wortel. Deze stoffen bevatten duizenden micro-organisme dat aanranding uw tandvlees en tanden.

Root schaven wordt ook uitgevoerd in de loop van diepe reiniging. Dit is de afvlakking van de wortel vloer. Plaque hecht meer heel gemakkelijk om moeilijke oppervlakken. Smoothing de oppervlakken van de wortel zou het aanzienlijk minder in staat te houden en de micro-organismen daarin problemen en irritatie veroorzaken. Verontreinigde tand samenstelling wordt eveneens verwijderd gedurende de duur van dit proces.

Afgezien van de extra voordelen van diepe reiniging van de tanden, angst is meestal een quick-zin facet effect. Diepe reiniging wordt uitgevoerd diep onder het tandvlees, een gevoelig terrein, die meestal maakt een grote hoeveelheid pijn. Uw tanden kunnen zetten in meer gevoelige en bloeden. Uw kunt uw dag ontspannen bij dag tandheelkundige schema voor een ook al, als flossen en poetsen kan schrijnend tonen. Spoelen met zout h2o of chloorhexidine kunnen helpen.

De Oral Cancer Basis beweert dat in de VS, ongeveer 37.000 mannen en vrouwen zijn geïdentificeerd met orale kanker in 2010. Diepe reiniging van de tanden maakt het mogelijk om te beschermen tegen mondkanker sinds uw tandheelkundige expert analyseert voor de indicaties en symptomen. Orale meeste kankers is zeer te genezen wanneer dat in het eerste levels.

Onderdeel van uw diepe reiniging sessie vereist vlek eliminatie. Thee, espresso en tabak vlekken zijn afwezig gepolijst, zodat u met een witte glimlach.

Category: Gezond eten

Comments are closed.