De romantische relatie betreft Zeef en je lichamelijke Welzijn

p Er is een twee-weg verbinding tussen fysieke welzijn en zorg. De meesten van ons weten dat als we minder dan lange termijn stam onze werkelijke fysieke welzijn kan beginnen te verduren. Maar het kan behoorlijk lastig zijn om angst op bepaalde momenten in ons leven te vermijden! Wat we kunnen doen in deze moeilijke periodes is meester om grote behandeling van ons lichaam te nemen, zodat we extra bestand tegen belasting. Het zeer goede nieuws is dat het een stuk meer we krijgen zorg van onze werkelijke fysieke welzijn, de extra zijn we klaar om te gaan met de stress en spanningen van onze werken en ons leven.

Hoe stress kan invloed hebben op uw fysieke gezondheid en fitness

De geest en het menselijk lichaam zijn nauw met elkaar verbonden, en lange-zin spanning kan een diepgaande stress op ons systeem, zelfs als indicatoren vertonen van extra snel bij sommige mannen en vrouwen dan andere individuen. Veeleisende of onvoorziene functies veroorzaken reactie van ons lichaam waardoor onze bijnieren te pompen uit adrenaline laat ons kort van adem, edgy, intense of bang en niet in staat om het rustig aan.

Meer dan de verlengde uitdrukking aanhoudende zorgen krachten ons lichaam om het gebruik van haar voorziet van cortisol (nog een ander hormoon ontwikkeld door de bijnieren). Net als adrenaline, cortisol is een beetje iets dat lichamen van onze voorouders slechts eenmaal zou hebben gemaakt in een tijd en in zeer ernstige omstandigheden van dit soort als de buurt van een sabeltandtijger functioneert! Toch kan een moderne woning een zowat consistente levering van adrenaline en cortisol vraag van ons lichaam. Naast psychologische belasting kunnen er fysieke belasting van dit soort als over-oefenen, krijgen ‘altijd onderweg’, of een schadelijke eetplan van stimulerende middelen (bijv. koffie, sigaretten, suiker) of kalmeringsmiddelen (bijv. alcoholische dranken, tranquillizers) .

vermogen van het lichaam om cortisol uiteindelijk genereren kon beginnen niet in om het te behouden met de behoeften van onze levensstijl is het aantrekken van dat het is. Dit kan leiden tot echt serieus wellness kwesties in de verlengde periode. Zelfs zo, het goede nieuws is, er waarschuwen indicaties zijn menselijk lichaam geeft ons dat we moeten gewoon veel meer voor onszelf zorgen.

Hier zijn enkele van de indicatoren die je bijnieren misschien minder dan veel te veel spanning kunnen zijn:

  1. Vermoeidheid werkelijke fysieke (deze als vermoeidheid, grote ledematen) of geestelijke ( dit soort als hersen-mist of geheugenverlies).
  2. Slapeloosheid. Dit is wanneer je uitgeput bijnieren krijgen een tweede spurt van de macht ‘s avonds laat.
  3. handel pond all-around centrum van lichaamsbouw, terwijl armen en benen blijven slank te zijn.
  4. Regular infecties en problemen herstellen van een infectie.
  5. verwerven druk uit gewoon, zelfs meer dan de kleinste items.

De uitstekende informatie is, ons lichaam hebben een opmerkelijke betekent om te herstellen als we zelfs de kleinste goede aanpassingen aan ons leven en onze routines, en als we wijden aan het nemen van de zorg van onszelf kunnen we leven lang, blij, succesvol leven.

p> hoe we kunnen zorgen voor ons welzijn, zodat we veel meer bestand tegen Spanning?

Het nemen van de behandeling van onze lichamelijke welzijn zal betekenen dat wanneer de spanningen van de hedendaagse levensstijl krijgen er op onze deur, zullen we rustiger en mentaal sterker te zijn en we kunnen omgaan met kracht en veel humor zal zijn. Met behulp van de behandeling van ons fysieke welzijn betekent dat onze geest is het ontvangen van de hulp die het nodig heeft om het genereren van tevreden, kalmerende hormonen genaamd endorfine

voedingsmiddelen aan uw stemming te verbeteren.

  1. gezonder lichaam vet en eiwit . Een groot deel van het huidige dieet rages zijn resterende personen ervaren bang voor elk lichaam vet en eiwit. Zelfs zo, superieure vetten en voedzame eiwitten zijn twee van je hersenen de meest effectieve goede vrienden. Je hersenen heeft veel van beide in uw dieet, zodat het kalmerende hormonen kunnen maken in situaties van angst en zodat het bloed-suiker concentraties van uw lichaam constant blijven bieden u een superieur aanbod van kracht in uw werk doen werkdag. Illustraties van gezondere vetten voor je geest zijn olijfolie, boter (geen margarine), visolie (zoals levertraan of visolie voedingssupplementen), kokosolie. Illustraties van voedingsmiddelen welvarend in gezonde eiwitten zijn vis, eieren, kip, kwark, yoghurt, noten. Sommige mensen vandaag de dag affiliate inname van ongewenst vet met het aantrekken van gewicht, maar het nemen van een redelijke hoeveelheid uitgebalanceerde vetten, vooral boter, vertelt uw lichaam is het gehele sneller, zodat je in feite voorkomen dat meer dan voeden op. Spreken persoonlijk, heb ik aangegeven mijn bepalen kocht slanker toen ik begon het eten van meer eiwitten en voedzame vetten, omdat het eiwit ondersteunt de bijnieren dus begon ik de ‘cortisol kussen’ van ongewenst vet over mijn middelvinger dat ervaren ontwikkeld dalen in reactie op de extended-expressie stress.
  2. Clean groenten en fruit . Puur natuurlijke, onverwerkte en heel natuurlijke vitaminen en mineralen, dit zijn een cruciaal onderdeel van een evenwichtige voeding. Gevallen van langdurig angst kunnen retailers van natuurlijke vitaminen en mineralen ons lichaam uitputten, dus we zullen moeten verder grondig te zijn op die momenten te nemen in een groot deel van fruit en groenten. Het is ook de waarde, rekening houdend met het investeren in een goede goede kwaliteit multivitaminen en multimineral aanvulling op de gezondheid in aanvulling op een voedzaam dieet regime.
  3. Wat aan te houden tot een minimum beperkt. Er is geen niveau de nadruk op uw eigen met het streven om volledig lager uit lekkernijen van uw dieet regime. Voor voorbeeld chocolade daadwerkelijk een vrijlating ontspannen endorfine in onze hersenen en we eisen dat van tijd tot tijd! Het probleem voor ons lichaam en onze stam-bedragen begint wanneer stoffen die moeten worden bewaard als een onderscheidend handvat (aangezien ze druk uitoefenen op ons lichaam) ontwikkelen tot een deel van ons dagelijks voedsel plan. Voorbeelden zijn alcoholische dranken, espresso, suiker, gebakken voedingsmiddelen, sigaretten.

Lichaamsbeweging

Frequent workout is van cruciaal belang voor het vrijgeven van stressvolle gevoelens en het maakt het ook het hele lichaam te kalmeren, voeden superior hormonen dit soort als endorfines aanmaken. Wat is een gezonder hoeveelheid geld voor u? Wat is de geschikte soort voor u? Dit kan veranderen van mens tot mens, zoals we allemaal hebben diverse soorten lichaamsbouw en het starten van gezondheid en fitness concentraties. Als een gemeenschappelijke richtlijn zou ik pleiten dat de oefening zijn standaard, hard, maar niet uitputtend, en plezier. Lichaamsbeweging als een soort van zelf-straf kan heel goed ondersteunen uw fysieke welzijn tot op zekere hoogte (maar wees bewust je echt niet burn-out), maar het zal uw geestelijk welzijn schaden wezen. Aanzienlijk beter dan je zuivere neigingen te observeren of u wilt dans, yoga, bemanning sportactiviteiten, bergbeklimmen of welke.

Oefening in de buitenlucht kunnen specifiek effectief zijn in het verminderen van zorg niveaus, zoals de kalmerende werking van de natuur op de psyche is waargenomen door menselijke achtergrond. In conventionele Chinese medicatie een wandeling in het bos wordt aanbevolen voor hartzeer en psychologische turbulentie. Veel medische tradities over de hele wereld denken milieuvriendelijke om een ​​kalmerend en de heropleving van kleur, beter voor het hart.

Snooze

Getting voldoende rust zijn is van cruciaal belang voor het behoud van een goede psychologische perspectief en veerkracht om zenuwslopende scenario. Verschillende mensen zullen verschillende hoeveelheden slaap nodig, maar uw stadium van rust zou moeten worden waardoor je wakker verfrist en heilzame gevoel, met een schijnbare intellect in de loop van de werkdag. Je moet niet echt cafeïne in de vorm van de dag door te komen!

Als we onder druk staan, kunnen we heel gemakkelijk beginnen te ervaren van slapeloosheid. Training in de schone lucht, op zoek naar relatief dan kijken naar Tv vlak voor matras, krijgen tijd voor ontspanning of meditatie voorafgaand aan het bed, en een aantal natuurlijke voedingssupplementen kan ondersteunen.

Respiratory

Als we onder druk gezet krijgen we snel oppervlakkige ademhalingen van hoog in ons bovenlichaam. Dit voegt echt om onze perceptie van een verblijf onder druk gezet en ‘hyped-up’. De meest effectieve detail te doen is te ontdekken om te ontdekken hoe je luchtwegen zijn zo typisch als je kunt en doelbewust uitkiezen om hele diep adem overwegen uit uw maag. Yoga beoefenaars kunnen meestal leren ademhaling strategieën voor diepe rust die een effectief resultaat zal hebben op het systeem door het groeiende zuurstof circulatie om uw cellen.

Rest

We hebben allemaal verschillende manieren waarop we graag om te ontspannen. Balanced opties omvatten dingen zoals bemiddeling, wandelingen in karakter, creatieve bezigheden zoals portretteren of het schrijven van poëzie, besteden tijd met geliefden, gebed. Het is heel belangrijk om tijd voor ontspanning in te bouwen in je leven, geen kwestie hoe vol je plan – dit is geen luiheid. Het is een verantwoorde met verzorging van uw energie graden, geeft jezelf de tijd om te vernieuwen, zodat u verder kunt gaan om 100% te geven in de mogelijkheden

Als je een bezette manier van leven van deze post kan eventueel wenst u:.

5 zeer eenvoudige richtlijnen om de spanning te verlagen .. juist nu

Deze suggesties door iedereen kan worden toegepast, op elk moment, elke waar door middel van een lastig te krijgen werkdag.

Category: Supplementen

Comments are closed.