De slechtste Matter voor je tanden

p Er zijn een groot deel van de mensen die frisdrank en andere koolzuurhoudende dranken consumeren vooral deze tijd van het kalenderjaar, maar vanuit het perspectief van een arts zijn er enkele kritische inzichten over waarom het drinken van frisdrank is ongewenst voor uw glimlach.

drinken van frisdrank en sappen heel suiker kan worden verwoestende voor uw glimlach. Soda is zeer uitgebreid van suiker, maar het is ook gekoppeld aan een aantal welzijn problemen zoals diabetische problemen, holten, gewichtsproblemen en tand zelfs verval. Soda is over het algemeen suiker met glucosestroop, die helpt maken het uiterst giftig voor uw gehele lichaam.

De gevolgen suiker kan hebben op uw mondelinge algehele gezondheid zijn onder geïllustreerd.

schaden om uw botten

Welvarende zuur kan je botten verzwakken en het zal uw tand beschadigen. Het zuur ontdekt in soda is helemaal niets, maar een zuivere chemische, die zal verbruiken op uw tand en botstructuur. Het kan ook een verzwakking van de instellingen ‘: te kunnen functionaliteit. Tandverkleuring is ook een neveneffect en is het gebruikelijk ook.

Sturen duidelijk van inname van suiker geladen dranken zoals frisdrank en voedsel plan soda, die zuur corrosie zal verminderen in je botten en je tanden.

Chemische Kleur

De bruinachtige kleur die u ziet in soda-pop is afgeleid van chemische stoffen. De chemische Carmel is heel giftig en zal uw tand beschadigen. De chemische stof wordt geproduceerd in een fabriek en het zou niet verhogen elke smaak het is alleen cosmetisch voor lijkt te zijn.

Aspartaam ​​Aspartaam ​​ wordt toegevoegd aan voedsel plan dranken. Het is onbereikbaar voor je lichaam om te verteren. Het wordt meestal vermengd met aminozuren en zelfs fatale methanol. Methanol is een type zuur dat in andere geneesmiddelen zoals meth. Light frisdrank is vrij dodelijk voor het lichaam.

Significante Fructose Corn Syrup

High fructose corn syrup is internationaal aan het systeem is het niet een zuivere verbinding het is een echt geconcentreerd, een geluid vorm van suiker. Het is fructose die direct is afgeleid van maïs. Het zal overschakelen naar vetten in het menselijk lichaam meteen. Substantiële fructose corn syrup zal typisch veroorzaken een hogere cholesterol en het kan je veel hongeriger. Dit is een persoon van de redenen waarom sommige mannen en vrouwen krijgen overgewicht als ze frisdrank drinken.

Tooth Issues Eten items kleurstoffen zal meestal leiden tot problemen in je hele lichaam, die uw mond omvatten . Soda heeft levensmiddel kleurstof binnenkant van het en het drinken van het zal uw bloedsuikerspiegel verhogen. Het zal mannen en vrouwen hyperactief maken en het zal ook schadelijk zijn veel mensen de hersenen doel. Het consumeren soda consequent kan tandbederf en schade veroorzaken aan uw glimlach. Het is een persoon van de belangrijkste bijdragen aan holtes in de VS. Het zal ook verkleuring van het tandglazuur veroorzaken. Vaak consumeren h2o of puur vruchtensap in zijn plaats, zegt Arts Randy Morgan, een tandarts in Newberg Oregon.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.